Wikipedia:Sletningsforslag/Rævesovsen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Rævesovsen er en substub af Dr. Dose. De har lavet en håndfuld sange der spilles på DR. Det er muligvis meget sjov, men har ikke nået samme popularitet og salgstal som det lignende satireprojekt Nik & Ras.

  • Symbol delete vote.svg Slet - De har ikke opnået stor nok omtale. Toxophilus (diskussion) 8. okt 2018, 15:03 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Ingen notabilitet. Elendig artikel. --AnetteM (diskussion) 8. okt 2018, 17:47 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Som gruppe har de ikke opnået tilstrækkelig omtale. Overvejer om det kan sammenskrives med anden artikel, f.eks. Michael Christiansen (skuespiller).--Kjeldjoh (diskussion) 12. okt 2018, 10:34 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Ingen notabilitet. Rmir2 (diskussion) 24. okt 2018, 06:49 (CEST)
  • Vent Kan det tale for notabilitet/nævneværdighed at medlemmerne er selvstændigt notable, eller skal gruppen i sig selv have gjort sig bemærket? (Går ud fra sidstnævnte er tilfældet). Kunne man overveje en Symbol merge vote.svg Sammenskrivning hvor gruppen nævnes på de inviduelle medlemmers artikler? -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 31. okt 2018, 08:54 (CET)
  • Symbol question green.svg Spørgsmål Vil nogen foretage en sammenskrivning? Ellers må vi slette den. Der er efter mere end to måneder ikke opbakning til at beholde den som en selvstændig artikel.
    - Sarrus (db) d. 16. dec 2018, 12:01 (CET)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Der er enighed om at gruppen ikke er notabel. Gruppen kan fortsat nævnes på de enkelte medlemmes sider, men denne artikel insdtilles til sletning. --Kjeldjoh (diskussion) 8. feb 2019, 15:43 (CET)

Sletningen er hermed effektueret.
- Sarrus (db) d. 8. feb 2019, 17:30 (CET)