Wikipedia:Sletningsforslag/Samsø skole

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Samsø skole er en dansk folkeskole. Den er oprettet af Bruger:Emily rose filsoof. Der er ingen kilder i teksten, til gengæld indeholder den en "reklamerende" udsagn; Samsø skole lægger vægt på at modgå mobning. Toxophilus (diskussion) 13. jul 2020, 11:48 (CEST)

  • Slet - Endnu en ligegyldig artikel om en ud af ufatteligt mange folkeskoler her til lands. Jeg mener ikke de alle kan være vigtige nok til en aritkel. Toxophilus (diskussion) 13. jul 2020, 11:48 (CEST)
  • Slet/ Kommentar - Vi har generelt en særdeles liberal holdning til folkeskoler, og mange folkeskoleartikler har overlevet slettediskussioner, på trods af, at artiklerne ikke inderholder andet end at det er folkeskoler, der har elever, lærere og en skoleleder. Der har i nogle tidligere diskussioner været peget på en løsning, hvor skolerne bliver skrevet ind i artiklen om den relevante (lands)by. Men hvis vi skal være stringente, er Samsø skole lige så interessant (eller uinteressant om man vil) som alle andre folkeskoler i landet, og en stor del af disse har fået ov til at overleve. At det er den eneste skole på øen gør den ikke mere interessant. De fleste folkeskoler er som regel også den eneste skole i sognet. --Pugilist (diskussion) 13. jul 2020, 12:35 (CEST)
  • Behold - Jeg har udvidet artiklen, indsat kilder og fjernet mobbesætningen. Jeg synes, det er synd at ville slette de oplysninger, der står, og har svært ved at se, at det vil tjene wikipedias formål at fjerne informationerne. Skoler er vigtige kulturbærere i de lokalsamfund, hvor de ligger, og spiller også en stor rolle som identitetsskabende for de tusinder af elever og andre tilknyttede, der færdes på dem i årenes løb, så det er ikke et helt ubetydeligt udsnit af befolkningen, der kan tænkes at være interesserede i at vide noget om skolen. Som regel kan man finde informationer om bygningernes historie, særkendetegn ved skolen osv., som er relevante i en encyklopædisk artikel, hvis man vil bruge lidt tid på det. Og ellers kan jeg ikke se nogen skade ved at lade artiklen stå, til der kommer en lokalhistorisk interesseret og -kendt forbi, som kan udvide den. Økonom (diskussion) 13. jul 2020, 15:47 (CEST)
  • Slet Opfylder ikke kriterierne for skoler. --Madglad (diskussion) 13. jul 2020, 16:00 (CEST)
Hvilke kriterier snakker du om? Hvis denne skal slettes, skal hele denne Kategori:Folkeskoler slettes. --87.49.147.87 13. jul 2020, 16:05 (CEST)
Se Wikipedia:Kriterier_for_virksomhedsartikler#Skoler:
"Skoler er i udgangspunktet først notable, når der, foruden stamdata som elevtal, alder, inspektør o.l., kan skrives særlige forhold for den enkelte institution, eksempelvis omtale i J.P. Trap/Trap Danmark, særlig arkitektur eller andet der har medført nævneværdig medieomtale."
/Madglad (diskussion) 13. jul 2020, 16:42 (CEST)
  • Behold - Er enig med Økonom, -Især på en ø er en skole en vigtig institution, og artiklen har så meget indhold, at det helt overuler citatet fra kriterierne (f.eks. det særlige forhold at den er den eneste folkleskole på øen/ i kommunen). Kriterierne er for øvrigt forvrøvlede, da notabilitet ikke bestemmes af artikelindholdet, men af emnets relevans. - Nico (diskussion) 13. jul 2020, 17:14 (CEST)
  • Behold - Så vidt jeg kan se lige her og nu fremtræder den som en udmærket artikel, finder også notabiliteten o.k. i dette tilfælde. Ole Ryhl Olsson (diskussion) 15. jul 2020, 14:26 (CEST)
Konklusion:
Lige mange taler for at slette som for at beholde. Status quo opretholdes. --|EPO| COM: 23. jul 2020, 11:16 (CEST)