Wikipedia:Sletningsforslag/Skabelon:Forfatninger

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hvad er begrundelsen for at have en skabelon {{Forfatninger}}, der har link til 5 tilfældige forfatninger ? Det er vel noget, der håndteres via en kategori. Skabelonen har været brugt på EU's forfatningstraktat, der pudsigt nok aldrig er trådt i kraft, og som i øvrigt ikke er indeholdt i skabelonen. Den anvendes pt. på den korte Folkerepublikken Kinas forfatning. Skabelonen bør efter min opfattelse udgå som overflødig. Den kan erstattes af en navigationsboks, hvis nogen lyster, men ellers er det vel noget, der bør håndteres af en kategori. Skabelonen er næsten 10 år gammel og dawp har ændret sig en del siden oprettelsen. --Pugilist (diskussion) 15. mar 2018, 13:21 (CET)

  • Slet - Pr. indstillingen. --Pugilist (diskussion) 15. mar 2018, 13:21 (CET)
  • Slet - mvh Per (PerV) (diskussion) 15. mar 2018, 13:25 (CET)
  •  Formalia - Skabelonen er oprettet af Bruger:Palnatoke i 2009. Vh. SorenRK (diskussion) 15. mar 2018, 13:35 (CET)
  • Slet - Enig med Pugilist; den er for tilfældig og bør - hvis den skal være der - laves som navboks. Vh. SorenRK (diskussion) 15. mar 2018, 13:35 (CET)
  •  Kommentar Hvis man var interesseret i at få svar på spørgsmålet, kunne man jo have spurgt. Og svaret er (naturligvis): "Det er en gammel skabelon, som burde være konverteret til en navigationsboks med alle forfatningerne fra Kategori:Grundlove (og røde links til de andre forfatninger, man umiddelbart finder relevante." Og ja, naturligvis kan den slettes, hvis man ikke er interesseret i at gøre det let for brugerne at navigere mellem artikler om forfatninger. --Palnatoke (diskussion) 15. mar 2018, 14:09 (CET)
Den kan vel også slettes, selv om man er interesseret i at gøre det let for brugerne i at navigere mellem artiklerne om forfatninger, eksempelvis som vi plejer at gøre ved hjælp af kategorier og navigationsbokse. Pointen er netop - som du selv fremhæver - at skabelonen burde være konverteret til en navigationsboks. Det er der ikke så meget drama i.--Pugilist (diskussion) 15. mar 2018, 14:57 (CET)
  • Slet - Enig med Pugilist; og er kun brugt på et enkelt artikel som nemt kan indsættes der. •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 15. mar 2018, 16:30 (CET)
  • Slet - Enig med indstillers begrundelse. --Økonom (diskussion) 1. apr 2018, 19:00 (CEST)
Konklusion:
Fuld opbakning til sletning, bortset fra skabelonens opretter, der dog synes at være enig i, at skabelonen burde konverteres til en navigationsboks. Da en navigationsboks skal oprettes fra grunden (og således ikke kan bruge kode fra den eksisterende skabelon) og da der formentlig tillige skal nogle flere forfatninger ind i en sådan end blot de fem i den eksisterende skabelon, slettes skabelonen. Det er nemmere i dag at navigere via kategorien end via skabelonen. --Pugilist (diskussion) 2. apr 2018, 19:13 (CEST)