Brugerdiskussion:Villy Fink Isaksen/Arkiv 7

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Congratulations[rediger kildetekst]

The Europeana Barnstar
With 553 points, you are the 5nd place overall in the Europeana Art History Challenge and 1st place in Denmark! Wittylama (diskussion) 1. jun 2016, 16:06 (CEST)

Tillykke også herfra. Jeg fik 2. præmie for mine beskedne bidrag, men du har ydet en monsterindsats. PS! Modtager du præmien. Hvis du afslår, gør jeg det samme. Mange hilsener.--Ramloser (diskussion) 2. jun 2016, 13:40 (CEST)

De 20 $ er jo lige meget. Men måske kan jeg få en kunst bog for dem. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 2. jun 2016, 13:49 (CEST)

Jeg glemte helt at skrive tillykke. Nå, men tillykke :D. Pyrros (diskussion) 21. jun 2016, 20:22 (CEST)

Stort til lykke - og et stort skulderklap for altid ihærdig indsats på kunst og kultur. --Pugilist (diskussion) 21. jun 2016, 20:34 (CEST)
Også tillykke herfra - en velfortjent hæder. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 21. jun 2016, 21:01 (CEST)

Hvilke? på Ertebøllekultur[rediger kildetekst]

Hej, den er sikkert god nok, men jeg forstår ikke lige din tilføjelse af {{hvilke?}} på Ertebøllekultur. Kan du uddybe det lidt, evt. på diskussionssiden. På forhånd tak. --Honymand (diskussion) 9. jul 2016, 09:16 (CEST)

Skallesluger er en flertydig artikel, og jeg er ret sikker på, at Villy gerne så en præcisering af, hvilken type skallesluger, der henvises til. --Pugilist (diskussion) 9. jul 2016, 11:22 (CEST)
Har rettet linket til Mergus, der dækker alle fire skalleslugere, og ikke er flertydig. Når vi ved hvilken skallsluger der er tale om, kan vi vel bare rette linket. mvh Per (PerV) (diskussion) 9. jul 2016, 12:28 (CEST)
Ertebøllefolket har givetvis nedlagt og spist begge de to arter der levede og lever i Danmark, (Mergus merganser & Mergus serrator), hvilket nok er grunden til at kilderne kun omtaler dem ved slægtsnavnet. Vrenak (diskussion) 9. jul 2016, 12:53 (CEST)

Hej Villy, tak for oprettelsen af Gravplads. Jeg ser dog nogle problemer med artiklen

  • Sproget er noget gammeldags, hvilket du sikkert er opmærksom på
  • Jeg synes det er problematisk at en artikel med titlen "Gravplads" kun omfatter en specifik type gravpladser, forhistoriske, men ikke mere moderne typer
  • Men det mest problematiske er nok at dele af artiklen er forældet, f.eks. blev Egtvedpigen fundet i 1921 og en række andre egekistegrave fra bronzealderen er også senere end 1920

Hvis jeg selv kunne opdatere artiklen på fornuftig vis gjorde jeg selvfølgelig det, men jeg har ikke selv viden nok om emnet. --Honymand (diskussion) 9. jul 2016, 23:30 (CEST)

Jeg var klar over at den var gammeldags, men kig lige på Brugerdiskussion:Toxophilus#Gravplads denne bruger ved helt sikkert mere om emnet. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 9. jul 2016, 23:36 (CEST)

Bøvl på Commons[rediger kildetekst]

Hej Villy. Du har måske observeret det, men dit billede File:Copenhagen on fire 1807 by CW Eckersberg.jpg på Commons er blevet tilbagerullet af en meget ihærdig hollandsk bruger, "Multichill". Han har åbenbart den holdning, at selv de mindste og mest utydelige gengivelser af kunstværker ikke må overskrives, men skal suppleres med nye versioner med et andet navn. Desværre giver reglerne på Commons ham medhold, selv om sund fornuft ville pege på løsninger, hvor man frit kunne overskrive mangelfulde uploads. Jeg har argumenteret med ham uden held, så dette er blot en opfordring til at du genoploader med et andet navn. Venlig hilsen --Rsteen (diskussion) 12. jul 2016, 11:43 (CEST)

tak - gjort https://commons.wikimedia.org/wiki/File:K%C3%B8benhavn_i_brand_1807_(CW_Eckersberg).jpg --Villy Fink Isaksen (diskussion) 12. jul 2016, 11:58 (CEST)

Nye brugeres redigeringer[rediger kildetekst]

Hej! Et par tip:

  1. Når nye brugere begynder at redigere i artikler på Wikipedia, er det en god ide at lægge en {{velkommen}}-hilsen på deres diskussionsside.
  2. Når nye brugere opretter artikler er det en god ide, ikke straks at begynde at lægge skabeloner på artiklerne (og rette til, lægge kategorier på osv.), muligvis før artiklen er skrevet færdig. Mange nye brugere gemmer hele tiden, og hvis de så pludselig får en redigeringskonflikt, kan det være at de opgiver artiklen/Wikipedia, fordi det er for svært.
  3. Når nye brugere opretter artikler er det en god ide, ikke straks at begynde at lægge skabeloner på artiklerne, muligvis før artiklen er skrevet færdig. Det kan være at den nye bruger bliver skræmt væk af en negativ skabelon, der skyldtes at brugeren ikke havde skrevet artiklen færdig og ikke kender Wikipedia.

Mvh. Madglad (diskussion) 25. aug 2016, 10:06 (CEST)

Enig, men en gang forgriber jeg mig - desvære. Prøver at rette ind. Tak! --Villy Fink Isaksen (diskussion) 25. aug 2016, 10:09 (CEST)
Btw. velkomst-skabelonen skal heller ikke gives for tidlig. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 25. aug 2016, 10:09 (CEST)

Hej Villy. Jeg kan se, at du har lagt en del billeder op på Commons fra Den Gamle By. Mon du skulle have et billede liggende af Helsingør Teater? Af en eller anden grund er der tilsyneladende ikke ét eneste billede af denne bygning - og det er da en skam. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 19. sep 2016, 09:41 (CEST)

Nej - det har jeg ikke, men jeg kan tage forbi og lave et. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 19. sep 2016, 10:16 (CEST)
Lyder godt! Måske kan du også hjælpe med at lave mere præcise beskrivelser af de mange billeder på Commons; mange af dem er bare beskrevet generelt som "Den Gamle By" eller lignende, men i rigtig mange tilfælde kunne man med fordel tilføje hvilken bygning, der er tale om etc. Jeg kunne godt gøre det, men jeg kommer der ikke så tit, og jeg har ikke længere så megen tid. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 19. sep 2016, 11:16 (CEST)
er begyndt at flytte billeder, samt at oprette underkategorier, der er godt meget der skal laves. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 19. sep 2016, 13:25 (CEST)
Billede tilføjet. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 20. sep 2016, 11:06 (CEST)

Pansermuseet i Oksbøl[rediger kildetekst]

Du er en af dem, der er aktiv med månedens museumstema. Jeg har efterspurgt holdninger til nedenstående problematik, indtil videre uden reaktioner, så nu prøver jeg med denne direkte henvendelse. Måske kan du have en holdning?

Jeg kunne godt tænke mig at få input til mine overvejelser på Diskussion:Pansermuseet i Oksbøl. Det deler nu matrikel med Brandværnsmuseet, der tidligere lå i Aarhus. Så hvordan håndterer vi dette? Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 27. sep 2016, 18:16 (CEST)

Ulla Hinge Thomsen[rediger kildetekst]

Hej Villy

Jeg kan se, at du har fjernet mine seneste rettelser for artiklen "Ulla Hinge Thomsen". Kan du uddybe hvorfor? Ulla Hinge Thomsen er en mange årig journalist, og har nu udgivet to bøger. Hvorfor er det reklame-tekst? Hvis jeg nu fjerner fx forlagets navn, er det så bedre? Hvordan kan jeg skrive artiklen, så den ikke opfattes forkert? Jeg har ikke intentioner om lave en "reklame-artikel".

Det du har gjort dig skyldig i er at fjerne disse to skabeloner : {{notabilitet|dato=2015}} {{reklame}} uden begrundelse, reglen er at man ikke fjerner den slags uden begrundelse eller diskussion. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 4. okt 2016, 14:15 (CEST)
Ok, tak for svaret. Synes bare det var en skam, at min seneste redaktionelle rettelse også forsvandt. Man behøver ikke forklarer sige, når man tilføjer skabelonerne til en artikel?

Nye brugere[rediger kildetekst]

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Vis forståelse for nye brugere.
  1. Når nye brugere opretter artikler er det en god ide, ikke straks at begynde at lægge skabeloner på artiklerne (og rette til, lægge kategorier på osv.), muligvis før artiklen er skrevet færdig. Mange nye brugere gemmer hele tiden, og hvis de så pludselig får en redigeringskonflikt, kan det være at de opgiver artiklen/Wikipedia, fordi det er for svært.
  2. Når nye brugere opretter artikler er det en god ide, ikke straks at begynde at lægge skabeloner på artiklerne, muligvis før artiklen er skrevet færdig. Det kan være at den nye bruger bliver skræmt væk af en negativ skabelon, der skyldtes at brugeren ikke havde skrevet artiklen færdig og ikke kender Wikipedia.
  3. Når nye brugere begynder at redigere i artikler på Wikipedia, er det en god ide at lægge en {{velkommen}}-hilsen på deres diskussionsside.

Det samme gælder når nogle nyetilkomne gymnasieelever skal lære Wikipedia at kende. Det første de skal prøve kræfter med er ikke at udrede redigeringskonflikter, fordi der gribes ind i deres redigeringsserie. Det kan de tidsnok lære. --Madglad (diskussion) 19. okt 2016, 11:13 (CEST)

Ok - det er eså anden gang jeg falder i. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 19. okt 2016, 11:15 (CEST)
Det undrer også mig at de redigerer i efterårsferien (det er de samme som tidligere har redigeret sammen i skoletiden). Jeg tænker at det er nogle "stræbere", der har fundet sammen om at læse i ferien, også så har villet adsprede sig med lidt Wikipedia-redigering, hvilket der så heldigvis(sarkasme) blev sat en stopper for ved en øjeblikkelig tilbagerulning grundet en bagatelagtig formuleringsfejl, som de vel selv kunne have rettet. Gad vide om de gider vise sig på Wikipedia igen, bortset fra når læreren tvinger dem til det? --Madglad (diskussion) 19. okt 2016, 12:14 (CEST)

Billeder fra Harder i Aarhus[rediger kildetekst]

Hej Villy. Jeg kan se, at du har taget flere billeder i Aarhus og omegn. Hvis du kommer forbi herreekviperingen HarderStrøget med et kamera i hånden, kunne du så overtales til at snuppe et billede af butikken? Hvis bølgerne år rigtig højt, så har de det ældste kasseapparat i Danmark, som stadig bruges, og det kunne også være fedt at have et billede af. Mvh. Toxophilus (diskussion) 29. okt 2016, 11:32 (CEST)

Det vil jeg da prøve, det bliver nok engang i næste uge. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 29. okt 2016, 11:35 (CEST)
Det lyder godt. Tak for det :) Mvh. Toxophilus (diskussion) 29. okt 2016, 11:40 (CEST)
Done. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 4. nov 2016, 15:01 (CET)
Desværre er(var) der støj på "kasseapparatet" og delvis uskarpt - det tager jeg om!

Diskussion[rediger kildetekst]

Sandsynligvis har du en mening om Wikipedia:Landsbybrønden/Wikipediaer mvh Per (PerV) (diskussion) 17. nov 2016, 16:20 (CET)

Projektskabeloner[rediger kildetekst]

Du har sikkert en mening om Wikipedia:Landsbybrønden/Projektskabelonerne. Deltag gerne. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 20. nov 2016, 09:37 (CET)

Den Grundlovgivende Rigsforsamling (maleri)[rediger kildetekst]

Hej Villy Fink Isaksen, du har sikkert bemærket, at jeg har oprettet en huskeliste på artiklens diskussionsside og indskrevet de punkter, jeg mener bør uddybes. Problemstillingen fik mig imidlertid til at tænke over, om der generelt burde laves en vejledende liste over emner, som artikler om malerier burde indeholde, fx som led i wikiprojekt maleri. Jeg vil gerne høre din mening herom. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 26. nov 2016, 12:29 (CET)

Wikipedia:Edit-a-thon, Bidrag til kunsthistorien er der et forslag til artiklers opbygning om værker/malerier. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 26. nov 2016, 18:55 (CET)
Tak for henvisningen. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 26. nov 2016, 19:21 (CET)

Nyheder for december 2016[rediger kildetekst]

Annoncer
Bliv Patruljant!

WikiProjekt Feminisme


Grundstoffer (alfabetisk)[rediger kildetekst]

Du har forelået at slette Grundstoffer (alfabetisk), men glemt at fremsætte selve sletningsforslaget. --Madglad (diskussion) 22. dec 2016, 17:12 (CET)

Gjort --Villy Fink Isaksen (diskussion) 22. dec 2016, 17:52 (CET)

Jeg er sikker på, at du ville kunne berige denne diskussion, ihvertfald er jeg interesseret i at høre din mening. mvh Per (PerV) (diskussion) 30. dec 2016, 14:22 (CET)

Godt Nytår[rediger kildetekst]

Hej Villy Fink Isaksen. Jeg benytter lige lejligheden til at ønske dig godt nytår. Det har været velgørende at opleve dit stilfærdige, saglige og altid opmærksomme engagement. Ikke mindst i denne for projektet så omtumlede tid. Et lille privat spørgsmål: som bekendt har Palnatoke trukket sig som Dansk Wikipedias talsmand. Jeg kender ikke proceduren for at vælge en ny talsmand, men hvis muligheden er der, vil jeg gerne foreslå dig som den seriøse og samtidig stilfærdige person, du har fremstået som på projektet (ikke et brushoved som mig selv). Hvis det bliver aktuelt, vil du så acceptere et valg? venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 1. jan 2017, 21:00 (CET)

I lige måde - godt nytår.
Officeel talsmand mener jeg er formanden for Wikimedia Danmark eller en derfra fra bestyrelsen, så det er nok ikke mig, selvom jeg er medlem, men ikke i bestyrelsen.
Om valg af talsmand er muligt ved jeg heller. Men vi er vel alle talsmænd for sagen, den danske wikipedia.
Men tak for tilliden - sagen tror jeg kræver en tænkepause af os alle, og et netværksarbejde.
--Villy Fink Isaksen (diskussion) 2. jan 2017, 00:45 (CET)
Godt nytår herfra også. Villy vil være et fint valg, Arne også (men han har afslået). dertil kommer fx. Nico og flere andre. Bedst er det dog nok, hvis vi blandt de mest aktive og hårdtarbejdende brugere kunne finde en gruppe, fx. bestående af 3 admin og 3 "almindelige" brugere, som vil stå sammen om at lukke hullet efter Ole. det er nok for voldsomt at kaste samtlige opgaver på samme person.-- Ramloser (diskussion) 2. jan 2017, 14:50 (CET)
Jeg kan lide ideen med en "dobbelt trojka". --Villy Fink Isaksen (diskussion) 2. jan 2017, 15:19 (CET)

Nyheder for januar 2017[rediger kildetekst]

Annoncer
Ugens konkurrence

15-årsjubilæum 1. februar

Skriv til Wikipediajournalen!


Hej Villy Fink Isaksen. Jeg kan se, at du har indsat en række infobokse på personartikler, og det er naturligvis fint nok. Desværre kan jeg ikke blive klog på hvorledes man kan rette i dem, hvis der er fejl. Hverken vis eller ret giver denne mulighed. Dette anser jeg som uheldigt. Hvordan kan man rette i dem? venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 12. jan 2017, 06:09 (CET)

For eksempel siger billedteksten til Peter Laugesen 5. marts 1942, hvor der nok burde stå 2009 hvor billedet er taget (af VFI). Den skal muligvis tilføjes til https://www.wikidata.org/wiki/Property:P18 (image)
Mange forspaltetekster er ikke rettet endnu, se selve skabelonen {{Infoboks person}}. Jeg rettede en del i aftes, men der mangler stadig en del. For eksempel rettes 'religion' til 'Religion' her: https://www.wikidata.org/wiki/Property:P140
I koden bruges nu til dannelse af forspalteteksten for religion (indsat af Rodejong) :
| label40 = {{label|P140}}    
.. hvor label ('etiket') er en ny skabelon {{label}}, fx {{label|P140}} giver religion, men skulle helst i infobokse give 'Religion'
I fremtiden skal vi lære at rette disse ting på Wikidata. Indtil da ville det nok være bedst at rapportere mangler på diverse infobokses diskussionssider.
Det var lidt af en forklaring, men måske ikke fyldestgørende, jeg har heller ikke helt styr på den nye tilstand.
-- Mvh PHansen (diskussion) 12. jan 2017, 07:50 (CET)
Pointen for mig er den, at hidtil har man kunnet rette en infoboks på samme måde som den løbende tekst. Hvis man nu trykker på "V" (vis) eller "R" (ret), så kommer man til basisskabelonen i stedet for at få åbnet den konkrete infoboks. Altså: hvordan retter man en konkret oplysning i en konkret infoboks? Rmir2 (diskussion) 12. jan 2017, 08:21 (CET)
Jeg forstår din frustration. Måske skal du lave et indlæg på Landsbybrønden for at få en ordentlig forklaring. Blandt de mest kyndige er 'Kartebolle', Steenth og Rodejong. Hvad gør vi på længere sigt og hvad i en overgangsperiode, og hvor er den gode vejledning for os knap så kyndige brugere.
-- Mvh PHansen (diskussion) 12. jan 2017, 08:41 (CET)

Jeg indsatte infoboksen på nogle artikler for at teste/sammenligne med tidligere versioner. Dette for at dem der arbejde med boksen kan se hvad der skal ændres. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 12. jan 2017, 09:26 (CET)

  •  Kommentar Jeg vil nok i løbet af næste uge lave et manuel for nybegyndere til Wikidata. Jeg forstår godt at det lige nu er lidt uheldigt at ikke alt er oversat korrekte, men hvis man laver en side til mig med fejl i finder, så vil jeg med glæde rette dem med det samme (hvis jeg kan). Det er en del overvejelser der skal laves. i forbindelsen med artikelnavne og labels, etc. Men det finder vi ud af. Med venlig hilsen,  Rodejong  💬 ✉️   12. jan 2017, 09:48 (CET)
Her er et par steder der var bedre med de gamle infobokser Rasmus Rask her kan man se begge bokse, i J.C. Dahl er kun den nye boks, men man ser ikke beskrivelse af billedet og fødested mangler. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 12. jan 2017, 10:02 (CET)
Jeg checker Villy Med venlig hilsen,  Rodejong  💬 ✉️   12. jan 2017, 10:15 (CET)

JEG HAR FLYTTET DISKUSSIONEN TIL LANDSBYBRØNDEN. FORTSÆT DER. Rmir2 (diskussion) 12. jan 2017, 09:51 (CET)

Patruljant[rediger kildetekst]

Hej Villy. Tak for henvendelsen angående patruljant. Jeg vil overveje det, men jeg synes ikke, at jeg deltager så meget i at patruljere redigeringer, som jeg gør med at opretter og forbedre artikler. Hvilke ekstra værktøjer får man glæde af? Mvh. Toxophilus (diskussion) 11. jan 2017, 20:40 (CET)

Du er rigtig god til at skrive og oprette artikler. Din opgave som patruljant behøver ikke at være et fuldtidsjob, selv små patruljeringer tæller, du kunne jo feks. nøjes med at patruljere de artikler du selv har oprettet eller arbejdet meget med, det vil alt sammen lette andres arbejde. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 11. jan 2017, 21:10 (CET)
Jamen, hvis det ingen skade kan gøre, så kan jeg vel ligeså godt blive patruljant. Jeg ansøger pronto. Og tak for de pæne ord. Mvh. Toxophilus (diskussion) 12. jan 2017, 17:45 (CET)
Fint. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 12. jan 2017, 18:03 (CET)

To sjæle, en tanke[rediger kildetekst]

Hej Villy. Du kom lige foran mig her: Wikipedia:Fokusmåned/Udvælgelse. Jeg har så i stedet løst problemet med ønsker til bestemte måneder, jf. WP:UAN. Jeg håber, det giver mening. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 17. jan 2017, 22:34 (CET)

Fint, jeg overvejede kort om jeg jeg skulle gøre noget men undlod - tak, det ser fint ud. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 17. jan 2017, 22:48 (CET)

Redigering af billedkunstner Yvette Brackmans wikipediaside[rediger kildetekst]

Hej Villy, Tak for din redigering af de eksterne link på Yvette Brackmans wiki-side. Desværre er der nogle vigtige eksterne links der er røget ud ved denne redigering. Det drejer sig om følgende:

  1. Yvette Brackman på LAXART, Los Angeles, USA
  2. Yvette Brackman, Sort Mælk - Holocaust i ny kunst, Museet for Samtidskunst, Roskilde, Danmark
  3. Yvette Brackman på Statens Museum for Kunst, X-Rummet, 2002
  4. Yvette Brackman på Nordkystens Kunsttriennale 2016
  5. Yvette Brackman på Liverpool Biennial 2012, City States’'

Nu hvor der er lagt en skabelon ind, ved jeg ikke hvordan jeg kan sætte dem tilbage. Er det noget du evt. kan gøre, eller kan du forklare mig hvordan jeg gør? Der er også et billeder der er uploadet (taget og ejet af Brackman selv) og hun har i dag indsendt erklæring og godkendelse af brug af billedet på hendes wikisider (dansk og engelsk). Jeg håber billedet kommer tilbage snart, det blev slettet med det samme.

På forhånd mange tak!

(MiriamKongstad (diskussion) 20. jan 2017, 15:40 (CET))

Jens Vejmand-Barnstar
For din flotte indsats med at korrigere flertydige wikilinks til New York tildeles du hermed denne barnstar. Cgt (diskussion) 27. jan 2017, 17:52 (CET)


Fil:Maca-madura.png

Hørt! Godt arbejde, også med andre flertydige links. Men i anledning af at det er New York får du også et æble. :) Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 27. jan 2017, 18:23 (CET)

Nyheder for februar 2017[rediger kildetekst]

Hesitation of Light[rediger kildetekst]

Jeg har oprettet Q28648698 på Wikidata. Den manglede ;-)  •   Rodejong   💬 ✉️ 4. feb 2017, 00:55 (CET)

For your information: Der vil være en 3 timers udsendelse om Wikidata for begyndere torsdag 9. februar 2017 kl 20:00 til 23:00

Tech Talk: A Gentle Introduction to Wikidata for Absolute Beginners [including non-techies!]

Det er på livestream på Youtube på følgende link: https://www.youtube.com/watch?v=eVrAx3AmUvA

For alle der er interesseret om at vide hvordan Wikidata virker og hvordan man kan redigere på det anbefaler jeg at I følger denne udsendelse. Selv dem der ikke er teknisk anlagt ville have gavn af denne udsendelse.

Man er nødt til at forstå udtryk på engelsk da hele udsendelsen er på engelsk.  •   Rodejong   💬 ✉️ 9. feb 2017, 19:27 (CET)

Højerup kirke[rediger kildetekst]

Og hvorfor har du fjernet et sandt indlæg omkring Højerup kirke ?? (Skrev V.Krause (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

En signatur hører ikke til på en artikel. De hører kun til på diskussionssiderne. Men når man for resten ikke skriver noget, så behøves der heller ikke at signere noget.  •   Rodejong   💬 ✉️ 12. feb 2017, 20:46 (CET)

Wikiprojekt Nederlandene[rediger kildetekst]

Hej Villy. Det ser ud til at Rodejong har trukket sig indtil videre. Jeg forsøgte at få ham til at bidrage konstruktivt i stedet for at slås, men det hjalp ikke. Det om det. Tilbage er imidlertid, at han lavede et stort projekt om Nederlandene, som ikke bruger de normale skabeloner. Hvordan med det? Kan vi føre det tilbage til før han begyndte at eksperimentere? Jeg retter henvendelsen til dig, fordi jeg lægger vægt på din vurdering, men du er velkommen til at kontakte andre inden, at du svarer. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 13. feb 2017, 18:18 (CET)

Jeg kender ikke det omtalte projekt, så jeg vil ikke blande mig i det og overlader det til administratorerne. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 13. feb 2017, 18:23 (CET)

Ugens artikel[rediger kildetekst]

Godaften Villy,

Jeg er ked af at forstyrre dig, men vil høre om du kunne hjælpe mig. Jeg vil gerne nominere Costa Rica og Mozambique til ugens artikel, men må ærlig erkende, at jeg finder det besværligt. Kunne jeg lokke dig til det måske? --Pelle Hansen 14. feb 2017, 21:00 (CET)

Det gør jeg så i næste uge. Er det ok? --Villy Fink Isaksen (diskussion) 14. feb 2017, 21:03 (CET)
Jeg har sat dem på. Det er bare at stemme. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 14. feb 2017, 21:04 (CET)
Rmir2 husk milepæle på artiklens diskussionssider. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 14. feb 2017, 21:06 (CET)
ok det er gjort. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 14. feb 2017, 21:07 (CET)
Tusind tak til begge! Fortsat god aften --Pelle Hansen 14. feb 2017, 21:10 (CET)

C.F. Hansen[rediger kildetekst]

Hej Villy. Jeg har overvejet, om vi burde have en særskilt liste med billeder over C.F. Hansens bygningsværker. Hvordan ser du på det? venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 22. feb 2017, 20:15 (CET)

Nu er liste-artikler ikke det særlig velset, men hvis der kan tilføjes passende tekst til listen så ok fra min side. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 23. feb 2017, 04:12 (CET)

Nyheder for marts 2017[rediger kildetekst]

Ang. billedstørrelse[rediger kildetekst]

Jeg er godt klar over at man normalt ikke skal predefinere billedstørrelsen i artikler, men der må da være undtagelser? Især når man som her stort set ikke kan se billedets indhold pga. den lille størrelse, ligesom du sagde på Wikipedia:Landsbybrønden/Ingen fast billedstørrelse. Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 4. mar 2017, 18:24 (CET)

En anden mulighed er at bruge "upright=x" i stedet for fast billedstørrelse. Det vil gøre et billede x gange større end brugerens normale indstilling for thumbnail-størrelse. F.eks. hvis en bruger har valgt en thumbnail-størrelse på 200px, vil brugeren få billedet [[Fil:Et billede|thumb|upright=1.5]] vist med en størrelse på 200 x 1.5 = 300 px. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 4. mar 2017, 18:40 (CET)
Jeg har set den funktion nævnt før, men vidste ikke hvad den gjorde. Den er også den godkendte metode i Stilmanualen. Tak. Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 4. mar 2017, 18:45 (CET)

Holsten/stein[rediger kildetekst]

Hvad mener du på Holsten med "her skal hvad der svare til den tyske tekst https://de.wikipedia.org/wiki/Holstein", at du vil have den danske artikel navngivet Grevskabet Holsten til Holsten? TherasTaneel (diskussion) 16. mar 2017, 19:52 (CET)

Nej det var et forsøg på at udrede den flertydige Holsten - den norske er sikkert bedre https://no.wikipedia.org/wiki/Holstein - det var et forslag jeg fik via chatten på irc. Men jeg duer ikke til oversættelser. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 16. mar 2017, 20:00 (CET)
[redigeringskonflikt]  Jeg fjernet dine rettelser på siden. Brug venligst en sandkasse indtil du har en ny version klar. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 16. mar 2017, 20:01 (CET)
@Nico - har du et bud --Villy Fink Isaksen (diskussion) 16. mar 2017, 20:07 (CET)
Jeg prøver at kigge på det i morgen eller i weekenden. - Nico (diskussion) 16. mar 2017, 22:34 (CET)

Nyheder for april 2017[rediger kildetekst]