Brugerdiskussion:Élisée P. Bruneau

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen! Jeg glæder mig til at høre fra jer og svarer gerne på spørgsmål og kommentarer. Jeg har ikke særlig megen tid til rådighed, så det kan godt tage lidt længere tid før i får svar. For at vi alle kan have det godt her, håber jeg at vi alle sammen bevarer takt og tonen og bruger kammertonen når vi snakker sammen. Vi er trods alt alle mennesker, selvom man hurtigt glemmer det når man sidder bag skærmen. For at opretholde det gode humør tillader jeg mig at slette alle kommentarer, blokere brugere m.m. som jeg synes passende - dog gør jeg det kun hvis kommentarene bliver for grove. Desuden tillader jeg en håndfuld skribenter at hjlæpe mig med at moderere siden. Jeg ser frem til en hyggelig diskussion! Jeres alle sammens Éliseée P. Bruenau.(Skrev Élisée P. Bruneau (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)


Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Élisée P. Bruneau! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen PHansen (diskussion) 29. maj 2016, 17:17 (CEST)[svar]

Sletning af kommentarer[rediger kildetekst]

Hej.
Du skriver "...tillader jeg mig at slette alle kommentarer, blokere brugere m.m. som jeg synes passende..."
Men: "Det er ikke tilladt at slette indlæg (herunder velkomst- og advarselsskabeloner m.fl.) på diskussionssider, hverken egne eller andres. ..."
Læs mere, også om arkivering i stedet for sletning: Wikipedia:Normer_for_brugersider#Brugerdiskussionssider
Gå blot i gang med arbejdet − det går nok ikke så galt.
Du kan altid spørge videre på Hjælp:Nybegynderforum og anmode om hjælp på Wikipedia:Anmodning om administratorassistance.
-- Mvh PHansen (diskussion) 29. maj 2016, 17:17 (CEST)[svar]

Milo Yiannopoulos[rediger kildetekst]

Hej Élisée, din nyoversatte artikel om Milo Yiannopoulos bærer præg af at være blevet maskinoversat via Google Translate eller lignende. Den har en del grammatiske forvirringer, engelske restord, etc. Der er egentlig ikke noget galt med at anvende Google Translate til at oversætte artikler, hvis blot man efterfølgende sikrer sig at rette sproget til. Du må meget gerne rette artiklen igennem - maskinoversatte artikler kan nemlig indstilles til sletning, hvis der ikke bliver rettet op på deres sprogproblemer. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 30. maj 2016, 00:33 (CEST)[svar]

Problemet er nu løst :-) --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 30. maj 2016, 13:58 (CEST)[svar]

Hej din side Wikipedia:WikiProjekt Bot synes du ikke den burde være på landsbybrønden istedet for hvor der rent faktisk er flere end end håndfuld eller to der vil få øje på den? Mvh. Vrenak (diskussion) 30. maj 2016, 22:01 (CEST)[svar]

Hej Élisée P. Bruneau. Jeg har tilladt mig at fjerne skabelonen, hvor du anmoder om en mentor, da jeg ikke kan se nogen redigeringer fra dig det seneste år, hvorfor der ikke virker til at være meget at hjælpe dig med. Hvis du stadig har lyst til at bidrage til projektet, og du stadig søger en mentor, melder jeg mig gerne selv som sådan. Du behøver blot at give besked enten hér på denne side eller på min egen diskussionsside, så finder vi ud af hvordan vi bedst kan hjælpe dig videre. Jeg håber at se flere redigeringer fra dig i fremtiden. Venlig hilsen,--Medic (Lindblad) (diskussion) 28. maj 2018, 13:18 (CEST)[svar]