Brugerdiskussion:193.169.154.65

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgVelkommen til den danske Wikipedia, 193.169.154.65! (Flag af det Forenede Kongerige. English)
Jeg er glad for, at du har bidraget til Wikipedia. Desværre var dine redigeringer ikke helt som de burde være, hvorfor jeg vil henlede din opmærksomhed på, at indsættelse af ukorrekte påstande og fjernelse af korrekte betragtes som hærværk. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse nedenstående links for at undgå gentagelser.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA-2020.png

Denne side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Pixi Uno (diskussion) 19. sep 2013, 15:21 (CEST)


Stop hand nuvola orange.svgHej 193.169.154.65. Jeg har opdaget, at dine redigeringer er i strid med vores politikker og normer.
Jeg vil derfor henlede din opmærksomhed på, at tests, nonsens, jokes, chikane, reklamer og fejlagtige oplysninger ikke er velkomne. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse følgende links med gode råd for at undgå gentagelser.


Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen.

På forhånd tak,
Savfisk (diskussion) 29. feb 2016, 12:38 (CET)

Regnskov[rediger kildetekst]

Hejsa. Jeg kan se at du redigerer lidt i Regnskov. Det er dejligt, at du vil hjælpe til at forbedre Wikipedia; det må du meget gerne blive ved med. Desværre er dine ændringer blevet fjernet, da alt det, du har skrevet, allerede står i artiklen. Hvis du har spørgsmål til det, eller til noget andet her på Wikipedia, er du meget velkommen til at spørge; denne side kan med fordel bruges til dét formål. Med venlig hilsen, --Medic (Lindblad) (diskussion) 29. feb 2016, 12:41 (CET)

komponister[rediger kildetekst]

Jeg kan se, du har kastet dig over diverse komponister, tak for det. Thumbup.svg

Jeg har imidlertid opdaget at der et par generelle fejl du gør. Se evt. her hvad jeg generelt retter i dine artikler. Kommaet i linjen med født/død blev indført efter en omfattende diskussion, vist nok i 2013. De to andre rettelsere er for at forhindre at der linkes til en flertydig side som værker gør. Det ville være fint hvis du kunne huske de her par småting i fremtiden. mvh Per (PerV) (diskussion) 15. jun 2016, 03:29 (CEST)

Tip[rediger kildetekst]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Cgt (diskussion) 2. jan 2017, 11:46 (CET)
Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring. Med venlig hilsen Cgt (diskussion) 2. jan 2017, 11:46 (CET)

Graham Jarvis[rediger kildetekst]

Kan du anvise nogle kilder til de påstande du anfører i artiklen. Jeg kan ikke umidelbart finde noget på internettet, taget i betragtning at du anfører at han har spillet for de helt store navne, Cliff Richard, Tina Turner, Freddy Mercury og for Andrew Lloyd Webber. Mvh. --Hofkas (diskussion) 18. dec 2017, 04:15 (CET)

Stop hand nuvola orange.svgHej 193.169.154.65. Jeg har opdaget, at dine redigeringer er i strid med vores politikker og normer.
Jeg vil derfor henlede din opmærksomhed på, at tests, nonsens, jokes, chikane, reklamer og fejlagtige oplysninger ikke er velkomne. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse følgende links med gode råd for at undgå gentagelser.


Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen.

På forhånd tak,  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 22. feb 2018, 01:12 (CET)

Disse redigeringer er ikke værdsat. Venligst lad infoboksene stå.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 22. feb 2018, 01:12 (CET)