Brugerdiskussion:77.212.208.138

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Blankimage300px.jpgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, anonyme bruger! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler.

Dine bidrag bliver nu registreret under din IP-adresse. At oprette en brugerkonto har mange fordele: Du vil kunne uploade billeder og andre medier samt gøre samtalerne på diskussionssiderne mere personlige. Efter fire dage får du mulighed for at redigere semibeskyttede sider. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.

Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-studium
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå
Nuvola apps ksirc.svg Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA-2020.png

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Nico (diskussion) 5. nov 2014, 09:33 (CET)

Dine redigeringer idag den 19. december[rediger kildetekst]

Du har redigeret den forventede dato for ibrugtagning af Primærrute 54 som motorvej. I samtlige artikler har du angivet 2021. Du har imidlertid ikke tilføjet nogen ny kilde. Den kilde, der er grundlaget for oplysningen om ibrugtagning i 2020, er uændret. Hvis du har oplysninger om at ibrugtagningen er udskudt, vil det være rimeligt at du anfører en kilde. At rette på grund af "hear say" er ikke ok. mvh Per (PerV) (diskussion) 19. dec 2014, 01:57 (CET)

Brugerkonto[rediger kildetekst]

Hej, kunne du ikke lokkes til at oprette en brugerkonto, så vi andre kunne slippe for at bruge tid på at patruljere dine mange stabile redigeringer? - vh. Nico (diskussion) 3. nov 2015, 16:51 (CET)

Indfaldsveje[rediger kildetekst]

Hej!

Inden du kommer for godt i gang med at befolke indfaldsvejskategorien, må du meget gerne give kategorien noget tekst, så det er klart, hvilke veje, der skal være i den og hvilke, der ikke skal. Jeg kan godt frygte at kategorien er så bred at den bliver nærmest ubrugelig. --Palnatoke (diskussion) 11. nov 2015, 01:17 (CET)

Diskussion:Stigsnæs Gulfhavn Olie Terminal[rediger kildetekst]

Hejsa. Har du en holdning til Diskussion:Stigsnæs Gulfhavn Olie Terminal? Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 17. maj 2016, 11:04 (CEST)Reply[svar]

Sekundærrute 211[rediger kildetekst]

Hej! Kan du lokkes til at lave en artikel om sekundærrute 211? Og i øvrigt, tak for dine redigeringer, jeg vil tilslutte mig opfordringen om at du opretter en brugerkonto, det har visse fordele. Mvh. Madglad (diskussion) 18. jun 2016, 21:53 (CEST)

Spilartikler[rediger kildetekst]

Hejsa. Du har oprettet en række artikler om spil, men jeg har ikke kunne finde nogle kilder til at de spil har gjort noget specielt væsen af sig. Har du evt. nogle kilder til at de spil hæver sig over de mange andre spil, som udkommer hvert år? Mvh. Knud Winckelmann (diskussion) 12. okt 2016, 08:36 (CEST)