Brugerdiskussion:Benj5378

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Velkommen[redigér wikikode]

Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Benj5378! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA-2020.png

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Madglad (diskussion) 15. maj 2016, 09:16 (CEST)

Hej[redigér wikikode]

Forsinket velkommen! Lige et par tips:

  1. Som du kan se af indholdfortegnelsen for Hedelands Veteranbane er ====== (og andre brug af =) beregnet til at markere tekst som afsnit til indholdsfortegnelsen. Så brug andre måder til at markere fremhævninger. Fx giver '' omkring en tekst kursiv. (Jeg tænker på rettelsen https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Hedelands_Veteranbane&diff=prev&oldid=8568025)
  2. Artikler som Elastik hører hjemme i en ordbog, ikke i Wikipedia. Der findes et Wikipedia-lignende projekt Wiktionary, som indeholder ordbogsopslag.
  3. Du kan altid stille "dumme" spørgsmål og bede om vejledning i Hjælp:Nybegynderforum.

God arbejdslyst på Wikipedia! --Madglad (diskussion) 15. maj 2016, 09:16 (CEST)

Hint[redigér wikikode]

Dato for din første rettelse: https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Litra_MT&diff=prev&oldid=8379046 --Madglad (diskussion) 15. maj 2016, 23:09 (CEST)

Pedershaab[redigér wikikode]

Hej, jeg bemærkede din artikel. Det ser ud som om den er inspireret fra denne side. Prøv at skrive artiklen med dine egne ord i stedet. Der bør også være en kort indledning, der forklarer, hvad opslagsordet dækker over. --Pugilist (diskussion) 16. maj 2016, 14:47 (CEST)

Tak for dit brev [[Bruger:Pugilist|Pugilist, ja, du har helt ret. Jeg vil gøre hvad du anbefaler. --Benj5378 (diskussion) 16. maj 2016, 14:55 (CEST)
Hej, ville lige høre om du brygger på noget indhold til den artikel om Pedershaab? Der lader da til at være en del materiale tilgængeligt, og det ville da være synd hvis artiklen bare skulle ligge og sygne hen nedbarberet som den er nu. Mvh. Vrenak (diskussion) 18. maj 2016, 13:47 (CEST)
Hej [Bruger:Vrenak|Vrenak]
Tak for dit brev. I første omgang handlede det om copyvio der skulle udbedres, der blev sendt en forespørgsel til jernbanen.dk om vi måtte låne dele af tabellen nederst på siden. Dette blev dog tilbage svaret i går med en dårlig idé grundet at ejeren af siden Tommy har forsket 16 år i det og at han ikke ville lade æren gå spildt. Der blev også svaret med at andre af hans ting fra hans webside allerede var kopieret, som jeg lovede at følge op på. Jeg lavede derefter en midlertidig artikel mens jeg brygger på den endelige.
Altid godt at spørge om sådan nogle ting. Fortsæt det gode arbejde! 😉
Med venlig hilsen Benj5378
Mon ikke du burde offentliggøre, hvad Tommy fra jernbanen.dk mener er ophavsretsovertrædelser? --Madglad (diskussion) 18. maj 2016, 14:11 (CEST)
Selv tak, hvis du mangler noget inspiration til artiklens opbygning kan du evt. kigge på andre virksomheders side, låne en skabelon hist og her, en omtale af tabellen og et link til den nederst på siden i noterne ville jeg synes var en god ide, og det kan jo sagtens lade sig gøre indenfor reglerne og Tommys ønsker, så får han måske også mere opmærksomhed. Hvis jeg kan skal jeg da nok også prøve at bidrage lidt på en eller anden måde, som tiden tillader. Mvh. Vrenak (diskussion) 18. maj 2016, 14:16 (CEST)
Hej Madglad
Tag det nu roligt. Han skrev bare at vi allerede havde kopieret noget uden at spørge. Så jeg spurgte om en liste om hvad vi havde kopieret og han har ikke svaret endnu. Hvis jeg offentligør det står der ikke andet end det jeg allerede har fortalt jer. Planen var at offentliggøre det på en diskussion side kaldet "Jernbanen.dk Sagen". Lad os nu se om der nu er noget der er blevet kopieret før rygterne flyver overalt og der måske er det kun et enkelt afsnit kopieret.
Med venlig hilsen Benj5378
Jeg skal nok skaffe dig en kopi af den mail Madglad. Med venlig hilsen Benj5378 (diskussion) 18. maj 2016, 14:35 (CEST)
Hvis der kommer noget som almenheden har interesse i bør du jo nok overveje, hvordan sagen skal behandles. I første omgang kan du jo poste/beskrive henvendelsen her, så kan vi jo tage den derfra. --Madglad (diskussion) 18. maj 2016, 14:43 (CEST)

Mentor[redigér wikikode]

Hvis du fortsat mangler en mentor, så regn med mig, men på halvtid! mvh Per (PerV) (diskussion) 30. maj 2016, 13:03 (CEST)

Hej Benj5378. Jeg har tilladt mig at fjerne skabelonen, hvor du anmoder om en mentor; dels kan jeg kun se to redigeringer fra dig det seneste år, dels lader det til at du allerede har etableret kontakt til PerV. Hvis du er uenig med mig, er du naturligvis velkommen til at indsætte skabelonen igen. Venlig hilsen, Medic (Lindblad) (diskussion) 28. maj 2018, 13:07 (CEST)