Brugerdiskussion:Kensod

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej, jeg kan se, at du arbejder lidt med artiklen om Lorentz Jørgensen. Et godt råd er at bruge funktionen "forhåndsvisning", da du på denne måde kan fange dine fejl, før de bliver lagt op. Du kan eventuelt også arbejde i Sandkassen og så lægge ændringerne op, når du er tilfreds.

Du får også en mere generelt velkomst nedenfor med lidt yderligere tips og råd.

Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Kensod! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Pugilist (diskussion) 9. sep 2013, 08:30 (CEST)

Lorentz Jørgensen[rediger kildetekst]

Hej. Din ændringer i ovennævnte artikel er blevet annulleret af flere brugere, da du ødelægger formatering, galleri m.m. Se bemærkninger i historik. --Pixi Uno (diskussion) 24. sep 2013, 20:13 (CEST)

Hej Kensod. Jeg har opdaget, at dine redigeringer er i strid med vores politikker og normer.
Jeg vil derfor henlede din opmærksomhed på, at tests, nonsens, jokes, chikane, reklamer og fejlagtige oplysninger ikke er velkomne. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse følgende links med gode råd for at undgå gentagelser.


Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen.

På forhånd tak, Pixi Uno (diskussion) 24. sep 2013, 20:16 (CEST)


Læsepause[rediger kildetekst]

Du har fået en læsepause på 2 timer, da det ikke hjælper at bliver ved med at ødelægge artikel uden kommunikation. Du kan ikke redigere i de 2 timer. --Pixi Uno (diskussion) 24. sep 2013, 20:23 (CEST)

JEG MENER IKKE JEG ØDELÆGGER ARTIKLEN DERFOR LÆGGER JEG (MED MINDRE DU KAN REDEGØRE FOR HVORDAN JEG ØDELÆGGER ARTIKLEN) MIN VERSION PÅ INGE NÅR JERES LATTERLIGE BLOKADE UDLØBER (Skrev Kensod (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Den attitude fører blot til længere blokering, så prøv i stedet at anvende Diskussion:Lorentz Jørgensen til at få afklaret, hvordan artiklen kan komme til at passe med stilmanualen samtidig med at dine kreative ønsker i et eller andet omfang kan komme til udfoldelse. --Palnatoke (diskussion) 24. sep 2013, 21:15 (CEST)
De kreative evner ser desværre ud til, at blive brugt til at promovere egne i øvrigt uklare billeder, indtil videre... TherasTaneel (diskussion) 25. sep 2013, 01:57 (CEST)
Hvis du igen ødelægger formatering i artikel, vil du blive blokeret længere tid end to timer. I øvrigt er der ingen grund til at fremhæve, dine i øvrigt meget dårlige mobil-billeder, da disse gavner mere i lille format i galleriet. --Pixi Uno (diskussion) 25. sep 2013, 03:39 (CEST)

Ny artikel[rediger kildetekst]

Hejsa. Jeg kan se, at der har været lidt debat på din diskussionsside. Jeg kan også se, at du har oprettet en ny artikel om Lorentz jørgensen billedeskærer. Det er der ingen grund til, når der allerede er en side om Lorentz Jørgensen. Artiklen er derfor slettet.

Jeg kender ikke baggrunden for din diskussion med en række andre brugere, men generelt er det således, at man kommer ganske langt, hvis man er åben for andres argumenter og synspunkter. Wikipedia skrives i et samarbejde mellem brugere, og du vil opleve, at langt de fleste brugere er lydhøre over for gode argumenter. Det forudsætter til gengæld, at man selv en gang imellem er villig til at indgå et kompromis. Du har tilsyneladende en stor viden om det emne, som du skriver om, og derfor er dine bidrag naturligvis efterspurgt, men det hjælper, hvis du følger de genrelle politikker og nomrer på Wikipedia. Kan man acceptere disse rammer, plejer det at gå fint. Pugilist (diskussion) 25. sep 2013, 08:32 (CEST)

DU SIGER DU IKKE KENDER BAGGRUNDEN OK DEN ER : AT MIN VERSION om Lorentz Jørgensen(som blot var at jeg flere gange byggede vidre med nye oplysninger på en der allerede eksisterede da jeg blev aktiv her inde)iløbet af i aftes flere gange blev slettet og ændrede (til den nuværende version) AF Pixi Uno som idømte mig 2 timers blokade

efter den blokades udløb satte jeg igen (inat) min version på igen har pixi uno (bedre viden) tilladt sig at ændre mit opslag til sin nuværende udgave samt true mig med en længer (end 2 timers) BLOKADE hvis jeg sætter min på igen

DA JEG I MIDLERTID MENER MIN VERSION (om LORENTZ JØRGENSEN) ER BEDRE END DEN (af PIXI UNO) lavede jeg den (af dig nu slettede) med min version som suplement til den af Pixi Uno så Pixi Uno og jeg er FRI FOR AT BEKRIGE HINANDEN (på den måde)

JEG VIL (da jeg mener min version er bedre end Pixi Unos)AT MIN VERSION SKAL PÅ (WIKIPEDIA) INTEN PÅ DEN OPRINDELIGE SIDE OM LORENTZ JØRGENSEN ELLER PÅ EN (SOM SUPLEMENT) EKSTRE SIDE OM LORENTZ JØRGENSEN

ER DER IKKE (PÅ EN AF DE 2 MÅDER) PLADS TIL MIN VERSION (PÅ WIKIPEDIA)uden at jeg (af pixi uno) skal udsættes for blokader så kan i passe jer selv på WIKIPEDIA så laver jeg min egen hjemmeside

NÅR DER ER TILSYNELADENDE IKKE PLADS TIL MIG HER INDE??? SÅ HYG JER

Hej Kenneth. Jeg tror du skal sætte dig lidt ind i hvad Wikipedia er. I øvrigt gider jeg og andre bidragsydere ikke gentage mig selv os selv i evigheder. Der er flere som syntes at du ødelægger artiklens formatering, ligesom det er åbenlyst at du har interesse i at fremhæve egne, dårlige mobil-billeder. Brug i øvrigt artiklens diskussionsside, og drop brugen af store bogstaver. Pixi Uno (diskussion) 25. sep 2013, 11:36 (CEST)

Hejsa. Diskussionen bør foregå på artiklens diskussionside, nemlig Diskussion:Lorentz Jørgensen. Så er det nemmere at følge med.

Mht. de store bogstaver, så vær obs på at det gør det ret svært at læse. Selvom du er ophidset, så hjælper det ikke på læsevenligheden og dermed forståelsen. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 25. sep 2013, 13:25 (CEST)