Brugerdiskussion:Mads698h

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjertelig velkommen til den danske Wikipedia, Mads698h!
Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere (se også den ultrakorte redigeringsvejledning), og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden, eller på IRC-kanalen.

Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen DSS 5. okt 2009, 18:26 (CEST)
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl.

Wikipedia har nogle standarder.[rediger kildetekst]

Hej Mads698h. Det er meget fint af dig at skrive om Gepetto News, men Wikipedia har nogle standarder. Det er kun børnehavepædagoger der skriver "Hvis du vil se mere Gepetto News skal du gå ind på dr.dk/gepetto". En erfaren bruger har indsat skabelonen {{formatering}} fordi artiklen skal gøres mere læsevenligt. Du har tilladt dig at fjerne skabelonen UDEN at forbedre læseligheden. Det er DÅRLIG wikikette og grænser til hærværk! Du har også fjernet andre ting, sandsynligvis fordi du ikke aner hvad det bruges til. Hvis man er uerfaren er det en dårlig idé - ofte ønsker folk blot at forbedre artiklen. Og til sidst: vær venlig at bruge [Forhåndsvisning] i stedet for blot at gemme hvert minut. --Med venlig hilsen Necessary Evil 5. okt 2009, 18:52 (CEST)

Hej Mads. Stop venligst med at ødelægge artiklen om Gepetto News. Se i stedet på hvordan den ser ud nu og arbejd inden for disse rammer, så vi får en god artikel. Knud Winckelmann 5. okt 2009, 20:30 (CEST)
Stop venligst!
Hvis du fortsætter med at vandalisere sider, vil der blive iværksat sanktioner mod dig. På forhånd tak, --Necessary Evil 5. okt 2009, 23:55 (CEST)

Hej Mads698h det er godt at du er med til at bidrage til artikler her på wp. Jeg har været inde i artiklen Gepetto News og har fjernet listen over hvilke dukker der er med. Det har jeg gjort, gordi de virker som en reklame og ikke viser en neutral holdning. Tillægsord som Sej, Sjov, Vild osv. hører ikke hjemme i en neutral artikel. Mvh --Rasmusbyg 11. okt 2009, 19:31 (CEST)

Hej igen Mads. Kunne du ikke tænke dig at forklare mig, hvorfor du bliver ved med at sætte listen ind? Det kan jo være du kan overbevise mig om det ikke er en reklame? mvh --Rasmusbyg 11. okt 2009, 19:41 (CEST)
Jeg har blokeret dig i 2 timer, så du har tid til at læse din brugerdiskussion og svare på mine spørgsmål. Mvh --Rasmusbyg 11. okt 2009, 21:59 (CEST)

Jeg opfatter det ikke som reklame, men som et resumé af handlingerne. Jeg har set et par afsnit og det er som jeg husker det dukkerne selv, der bruger ordene sej, sjov, vild osv. Jeg har nu forsøgt at indskrive det uden flere tillægsord end højest nødvendigt og så det gerne skulle fremgå tydeligere, at det er dukkerne, der mener, at det er sejt osv. --MGA73 11. okt 2009, 22:05 (CEST)

Måske er jeg bare blevet for gammelt, men synes ikke listen er særlig encyklopædisk. Den hører måske hjemme i en børne bog, men ikke på wikipedia. Tror mest det har noget med måden det er skrevet på. Måske burde der stå en liste over hvem der er dukkeførere i stedet? --Rasmusbyg 11. okt 2009, 22:08 (CEST)
Det kunne man fint indbygge i tabellen. Men jeg synes det er synd at slette "rollen". Men ret gerne sproget. --MGA73 11. okt 2009, 22:14 (CEST)

Hvorfor mener du lige, at den skal hedde Yallerup Færgeby ? Gik joken med Yallahrup Færgeby hen over hovedet på dig ? --Pugilist 12. okt 2009, 10:57 (CEST)

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring.
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Knud Winckelmann 19. okt 2009, 13:54 (CEST) & Harne 21. okt 2009, 11:05 (CEST)

Hej Mads698h. Du har foreslået at artiklen Gepetto News skal slettes. Det kunne jeg godt tænke mig at få en begrundelse for, da emnet i mine øjne ser ud til at have relevans for Wikipedia. --Med venlig hilsen Necessary Evil 18. jan 2010, 20:46 (CET)

Jeg har flyttet forslaget til WP:SDBS og foreslår, at diskussionen i stedet tages dér. --Pugilist 18. jan 2010, 20:55 (CET)

Ifølge Retskrivningsordbogen er ordet "jogurt" stavet helt rigtigt. Derfor har jeg gendannet artiklen. Hvis du er i tvivl om en stavemåde er korrekt, kan jeg varmt anbefale http://www.retskrivningsordbogen.dk/ro/ro.htm. --|EPO| COM: 25. jan 2010, 18:15 (CET)

Gentaget opfordring[rediger kildetekst]

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Arne (Amjaabc) 3. jun 2010, 23:18 (CEST)

Nu har du fx brugt 11 redigeringer på at tilføje 11 modeller til Fiat i løbet af ca. 1½ time. Kunne du ikke have fundet frem til dem og indsat dem med én enkelt redigering i stedet for? Prøv at lave dine rettelser ad færre gange fremover. Mvh. Arne (Amjaabc) 3. jun 2010, 23:28 (CEST)

Gentaget opfordring[rediger kildetekst]

Jo, det er egentlig en meget god ide, så det ville jeg gerne prøve på. (Skrev Mads698h (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Husk, at du ikke behøver oprette omdirigeringer for at omdirigere små bogstaver til store. Hvis du bruger søgefeltet, så er det ligemeget, om man staver med stort eller småt. :-) Helt præcist mente jeg den omdirigering, som du havde oprettet til Farming Simulator. --Masz 27. apr 2011, 20:22 (CEST)

Ja. Men der er mange andre artikler der er omdirigeret fra små og store bogstaver. (Skrev Mads698h (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Og en ting mere: Overvej, om der vil være nogen, der på dansk Wikipedia, søger efter Farming Simulator med tyske navne. Hvis chancen er ret beskeden (og det tror jeg!), er der heller ikke nogen grund til at oprette en række af disse omdirigeringer. --Arne (Amjaabc) 28. apr 2011, 17:37 (CEST)
2 sjæle, én tanke. Jeg skulle netop til at skrive det samme. Artiklen kommer ALTID frem hvis man foretager en almindelig søgning på Google, eller man søger herinde på Wiki. Jeg vil tillade mig at slette en del af omdirigeringerne, så det ikke bliver et ragnarok. Mvh. --Pixi Uno 28. apr 2011, 17:41 (CEST)
Der er nu 5 redirect tilbage, hvilket må være passende. Jeg kan se at du før har genoprettet en redirect efter den er blevet slettet én gang. Dette regner jeg ikke med at det sker igen. :-) Mvh. --Pixi Uno 28. apr 2011, 17:57 (CEST)

Men jeg tror det er passende hvis du ikke havde slettet de omdirigeringer. Vil det ikke være lige meget om der nogen sinde er nogen der skriver navnet på tysk? Efter min mening er der nogle mennesker som måske tror der kun er en tysk version, så søger han/hun selvfølgelig kun på det tyske navn :-) Mvh. --mads698h 28. apr 2011, 18:02 (CEST)

Dette er dansk Wikipedia, dvs. at da-wiki ikke skal dække samtlige +100 sprog i verden. - og hvis nogle vil læse på tysk, skal de være velkommen til at benytte artiklen på de-wiki. Mvh. --Pixi Uno 28. apr 2011, 18:09 (CEST)

Okay. Så siger vi at du har ret :-) Mvh. --mads698h 28. apr 2011, 18:12 (CEST)

du må endelig sige til hvis der er noget i ovenstående du ikke forstår, for jeg kan se at du nu igen opretter de redirects som flere gange er blevet slettet. Så sent som for få minutter siden! Stop venligst. --Pixi Uno 28. apr 2011, 18:22 (CEST)

Er du en af administratorene her på da-wiki? Mvh. --mads698h 28 apr 2011, 18:24 (CEST)

Ja, det er alle 3 personer der har rettet henvendelse til dig vedrørende dette. Mvh. --Pixi Uno 28. apr 2011, 18:28 (CEST)

Okay. Så skal jeg nok stoppe med at genoprette de redirects :-) --mads698h 28. apr 2011, 18:30 (CEST)

Hejsa. HVad er ideen bag LS 2009 ? Landbrugs Simulator eller noget lign? Mvh Knud Winckelmann 12. maj 2011, 11:56 (CEST)[svar]

Jeg tror jeg har set nogle på Farming Simulator's fan hjemmeside, hvor nogle af brugerne også bruger LS-forkortelsen. Måske bruger de LS-forkortelsen ligeså meget- eller måske enda mere end de bruger FS-forkortelsen. LS står for "Landwirtschaft Simulator". Mvh mads698h 12. april 12:56 (CEST)

Hvis du fortsætter med at oprette de tåbelige redirects, vil du blive blokeret et stykke tid fra videre redigering. Der er andre og mere vigtigere ting der indeholder bogstaverne LS og UK, end et computerspil. Dem der allerede er nu, er dækkende for en søgning efter artiklen. Mvh. --Pixi Uno 17. maj 2011, 23:44 (CEST)[svar]

Screenshots[rediger kildetekst]

Hejsa. Der kan desværre ikke bruges screenshots fra spil i artiklerne, da disse er underlagt ophavsret. Selvom du tager scrremshootet, så er det stadigt spilfirmaet, der har ophavsretten. Mvh Knud Winckelmann 28. apr 2011, 23:59 (CEST)

Jeg vil gerne indskærpe ovenstående. Såfremt du ikke har en udtrykkelig tilladelse fra indehaveren af ophavsretten til de betingelser, som er beskrevet på oplægningssiden, må du ikke lægge billedet op. --|EPO| COM: 19. maj 2011, 17:11 (CEST)[svar]

Det har jeg. Mvh. --Mads698h 19 april 2011 17:20 (CEST)

Det er ret svært for os andre at se, når du ikke oplyser det. Kontakt venligst OTRS for at få tilladelsen bekræftet. --|EPO| COM: 19. maj 2011, 17:23 (CEST)[svar]

Her er kilden: http://www.ls-uk.info/forum/index.php?action=gallery;sa=view;id=37057 Mvh. --Mads698h 19. april 2011 17:31 (CEST)

Hejsa. Dit link kræver at man er logget ind, så vi andre kan ikke se det. Vær obs på at det ikke er nok at spilleren, der har taget screenshottet giver tilladelse. Det er firmaet, bag spillet, der skal gøre det, da det er deres grafik. Knud Winckelmann 19. maj 2011, 17:57 (CEST)[svar]

Ja, okay. I kan bare logge ind med min bruger: Brugernavn: *** - password: *** - nu har jeg også kontaktet spilfirmaet om tilladelse til billedet. Mvh. --Mads698h 19. april 2011 18:35 (CEST)

Hejsa. Jeg har skjult dit password, da det ikke er en god ide at vise det frem. Knud Winckelmann 19. maj 2011, 18:36 (CEST)[svar]
Hvis du får en tilladelse fra firmaet, så ser vi på det til den tid. Og husk, det er ikke nok at sige "Skal bruges på Wikipedia" Du skal sige "Skal kunne bruges til alt, også kommercielt brug af eksterne parter". Knud Winckelmann 19. maj 2011, 18:39 (CEST)[svar]

Ja, okay. Mvh. --Mads698h 19. april 2011 18:46 (CEST)

Ved i om den jeg sender mail til, skal have den samme email-klient som mig, for at de kan se min mail? Mvh. --Mads698h 20. april 11:04 (CEST)

Det er ikke nødvendigt. Ellers ville det være meget besværligt at sende e-mails.. --|EPO| COM: 21. maj 2011, 16:02 (CEST)[svar]

Men jeg har ikke fået et svar fra dem endnu, men det underer mig faktisk heller ikke. Mvh. --Mads698h 24. april 2011 21:11 (CEST)

Advarsel - redirect[rediger kildetekst]

Hej. Nu er du igen igen igen gået i gang med at oprettet underlige redirects til Farming Simulator. Jeg har, nok ikke overraskende, igen slettet dem alle. Hvis du fortsat insisterer på at der skal oprettes flere redirect til artiklen, bedes du inden diskutere det på artiklens diskussionsside, inden du igen går i gang. Betragt dette som en lille løftet pegefinger. Mvh. --Pixi Uno 12. maj 2011, 12:56 (CEST)[svar]

Kan ikke helt forstå at du syntes det er nogle mærkelige redirects. De redirects er meget nemmere at skrive i stedet for "Farming Simulator"! Og hvis du ikke ved det, så er der altså også nogle der forkorter det "LS" selvom man ikke skriver "Landwirtschaft Simulator" på de sider der udelukkende er tysk. Mvh. --mads698h 12. april 2011 15:06 (CEST)
Vi kan hurtigt blive enige om at det er nemmere at skrive 2 tegn i stedet for 17. - men det er ikke det som det handler om. Her på Wikipedia er der en hvis struktur, som ikke altid går ud på hvad der er lettest at skrive. Der er utrolig mange ting der kan forkortes med "LS", og det er ikke indlysende at lige netop den forkortelse skal henvise til en computerspil. Det ville måske være mere indlysende at den pegende på Landsstævne, da det er mere kendt og omtalt end det nævnte spil. Men du skal være velkommen til at diskuttere det på artiklens diskussionsside. Mvh. --Pixi Uno 12. maj 2011, 15:12 (CEST)[svar]

Jamen, så foreslår jeg at i laver en "LS (flertydig)", og en "FS (flertydig)", og så syntes jeg lige så godt at "Landwirtschaft Simulator" Kunne være én af de ting "LS" henviser til, og som bliver skrevet på listen, og så der bliver lavet en redirect fra artiklen til "Farming Simulator". Mvh. --Mads698h 12. april 2011 19:33 (CEST)

Lader til at du har glemt det. --Pixi Uno 1. aug 2011, 21:54 (CEST)
Hvis du gerne vil blokeres i en længere periode, skal du endelig fortsætte med at lave mange omdirigeringer og lave en masse redigeringer i løbet af kort tid! --Pixi Uno 18. aug 2011, 20:36 (CEST)

Husk forhåndsvisning[rediger kildetekst]

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl.

--Pacx 16. maj 2011, 00:08 (CEST)[svar]

Gentager lige tippet. Der er ingen grund til at gemme for hver gang man skal ændre få ord. Kig hele artiklen godt igennem, inden du trykker på gem. Mvh. --Pixi Uno 17. maj 2011, 21:30 (CEST)[svar]

Ls-uk.info[rediger kildetekst]

Hej. Jeg har indskrevet teksten fra Ls-uk.info ind i artiklen om Farming Simulator, da hjemmesiden ikke er notabel i sig selv, men indholdet passer fint ind i moderartiklen. Mvh. --Pixi Uno 17. maj 2011, 19:22 (CEST)[svar]

Blokeret - Farming Simulator[rediger kildetekst]

Jeg har blokeret dig fra videre redigering på Wikipedia i 24 timer, da du bliver ved med at oprette omdirigeringer til Farming Simulator. Jeg hæfter mig ved at spillet ikke engang er så udbredt i tysk og engelsk-talende lande, at der ikke er oprettet en artikel om spillet på tysk og engelske Wikipedia. - så overvej lige én gang til hvor relevant alle dine omdirigeringer er. Men nu er der blevet oprettet og slettet over 30, og dette må stoppe nu! Hvis du mener at der skal oprettes flere omdirigeringer, bedes du diskutere dette på artiklens diskussionsside med efterfølgende konsensus.

På grund af din store kærlighed til computerspillet, og din tilsyneladende manglende evne til at skelne relevant og ikke relevant, vil jeg anbefale dig at læse afsnittet om Wikipedias normer for selvbiografier, ligesom der kan findes mange gode informationer i skabelonen {{erikke}}. Mvh. --Pixi Uno 25. maj 2011, 01:02 (CEST)[svar]

Det var da ikke nogle gentagne redirects jeg lavede! Og hvorfor sletter du LS (flertydig)? 1: Det er jo fakta at spillet hedder Landwirtschaft Simulator i Tyskland. 2: Jeg har også skrevet Landwirtschaft Simulator ind i LS (flertydig) fordi folk får mere viden om spillet, bl.a at spillet kaldes noget andet i Tyskland. Mvh. --Mads698h 25. april 2011 09:59 (CEST)
Det er nævnt i artiklen hvad spillet hedder på tysk. Hvis du mener at tyskere, englændere m.v. skal vide mere om spillet, skal du være velkommen til at oprette artikler på de- og en-wiki. I øvrigt gentager jeg for sidste gang: Opret ikke flere nonsens redirects til Farming Simulator, uden at du har diskuteret dette med andre wiki-brugere inden. --Pixi Uno 3. jun 2011, 13:39 (CEST)
Det lader til at du har en kort hukommelse, så derfor denne gentagelse! Stop med de redircts. Brug krudtet på at skrive en ordentlig artikel, i stedet for en fanside om spillet. --Pixi Uno 20. feb 2012, 16:55 (CET)

tip om at lave et billede af en fuld side/hjemmeside[rediger kildetekst]

Hej, jeg så du havde lagt et billede op af en hjemmeside, men det så ud som et PrtSc, hvis du køre Firefox kan downloade ScreenGrad som er en apps til firefoxs browseren som tager et billede af en hjemmeside meget hurtigt, enkelt og nemt - det er ikke for at gøre reklame, men bare et tip :)

vh. bruger:terroristen

Der er sået tvivl om rigtigheden eller tilstrækkeligheden af licensangivelsen for filen Fil:LS-UK forside.jpg!

Tak fordi du uploader til Wikipedia - vi er glade for at få frie filer.
Der mangler at blive angivet angivet rettighedshaveren og/eller kilde til filen. Har du fx selv taget billedet kan du skrive "Eget foto" og har du fundet det på nettet bedes du angive et link til siden samt en side, der eksplicit tillader brugen af filen på en måde, der er i overensstemmelse med licensbetingelserne.
Rettighedshaveren og kilden skal angives, og tilladelsen til brug under den angivne licens skal angives.
Hvis der ikke sker afklaring inden en uge slettes den.

Se også Wikipedia:Procedure for billeder med tvivlsom licens.

--Pixi Uno 31. maj 2011, 21:53 (CEST)[svar]

Der er sået tvivl om rigtigheden eller tilstrækkeligheden af licensangivelsen for filen Fil:Ls-uk - Home - Farming Simulator UK Forum 1306879027141.png!

Tak fordi du uploader til Wikipedia - vi er glade for at få frie filer.
Der mangler at blive angivet angivet rettighedshaveren og/eller kilde til filen. Har du fx selv taget billedet kan du skrive "Eget foto" og har du fundet det på nettet bedes du angive et link til siden samt en side, der eksplicit tillader brugen af filen på en måde, der er i overensstemmelse med licensbetingelserne.
Rettighedshaveren og kilden skal angives, og tilladelsen til brug under den angivne licens skal angives.
Hvis der ikke sker afklaring inden en uge slettes den.

Se også Wikipedia:Procedure for billeder med tvivlsom licens.

--Pixi Uno 1. jun 2011, 00:07 (CEST)

Jeg har fjernet ovennævnte billeder, da du ikke har medsendt gyldig licens. Længere oppe på din diskussionsside har dette emne været løftet før, og reglerne er stadigvæk de samme. Så indsæt venligst ikke billederne i artiklen før du har fået styr på licenserne. --Pixi Uno 1. jun 2011, 00:14 (CEST)

du kan læse her hvordan du får rettighedshaverne til at indsende en tilladelse. -> Wikipedia:Kilder. --Pixi Uno 1. jun 2011, 00:21 (CEST)

Eksterne henvisninger[rediger kildetekst]

Hej. Jeg har fjernet alle dine indsatte links til forum for spillere, download-sites, Facebook o.s.v. da de ikke høre til i en artikel, da de meget meget sjældent bidrager med nye oplysninger. Læs venligst -> Wikipedia:Eksterne henvisninger. Mvh. --Pixi Uno 1. aug 2011, 21:36 (CEST)

.. og det gør en henvisning til en demo heller ikke; husk, det er en encyklopædi, vi laver. --Arne (Amjaabc) 2. aug 2011, 23:37 (CEST)

Opfordring igen-igen[rediger kildetekst]

I går lavede du 9 ændringer i løbet af kort tid og i dag 8 på Farming Simulator; prøv at vænne dig til at bruge preview/forhåndsvisning:

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Arne (Amjaabc) 3. aug 2011, 23:56 (CEST)

Blokeret for 4. gang[rediger kildetekst]

Hej. Du er blevet blokeret fra videre redigering i 24 timer. Dansk Wikipedia er en encyklopædi, og IKKE en fanside for eksempelvis Farming Simulator. Du har lavet en OK artikel (der dog trænger til kilder), men det skal ikke tage overhånd!. Grunden til at du igen er blevet blokeret er at du ikke har forstået der meste af det der står ovenover dette afsnit. Du kan bruge de næste 24 timer på at læse det igennem. --Pixi Uno 4. aug 2011, 02:07 (CEST)


Du er blevet blokeret i 24 timer på grund af hærværk.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette vil også blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen.

Hej Mads. Hvad er det du ikke forstår? Du har nu igen oprettet en stor stak ligegyldige redirects til Farming Simulator. Jeg har blokeret dig igen, da du åbenbart skal bruge mere tid på at læse din diskussionsside igennem. --Pixi Uno 5. aug 2011, 15:33 (CEST)


Du er blevet blokeret i 24 timer på grund af hærværk.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette vil også blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen.

Jeg har set nogle, som også kalder det Farm Simulator, så det er ikke så useriøst som du altid går og tror. --Bruger:Mads698h 5. aug 2011, 15:46 (CEST

I stedet for at se hvad andre gør og siger omkring dit elskede spil, burde du sætte dig ind i hvad Wikipedia og en encyklopædi er. Hvis du fortsat laver en masse små redigeringer uden brug af forhåndsvisning, tror at du er ved at forfatte en fanside for Farming Simulator uden skelen til encyklopædisk relevans, samt fortsætter med oprettelse af din dumme omdirigeringer... Så bliver du næste gang blokeret én uge! For nu skal det stoppe! --Pixi Uno 6. aug 2011, 06:03 (CEST)

Fjernelse af skabelon[rediger kildetekst]

Du skal ikke fjerne skabelonen {{kilder}} med begrundelsen at der er masser af kilder. Facts er at der ikke er en eneste! --Pixi Uno 6. aug 2011, 21:00 (CEST)

Hvorfor er Fil:FS2011-inlay.jpg ikke en overtrædelse af ophavsretten?[rediger kildetekst]

Hejsa. Hvorfor skulle det være tilladt at kopiere Fil:FS2011-inlay.jpg ? ½Mvh Knud Winckelmann 15. aug 2011, 14:17 (CEST)

Stop med at lave alle de omdirigeringer[rediger kildetekst]

Hej Mads. Der er altså ingen grund til at lave så mange omdirigeringer. Vi behøver ikke at prøve at finde alle mulige fejlstavninger og lave omdirigeringer af dem. Husk lige den advarsel, du fik ovenfor, om Farming Simulator og redirects. --Arne (Amjaabc) 3. sep 2011, 00:04 (CEST)

Det har ikke noget at gøre med, hvad andre sprogversioner har. Vi laver en dansk wikipedia, og der der er ikke nogen grund til at plastre den til med alle mulige omdirigeringer, der alligevel aldrig vil blive brugt! --Arne (Amjaabc) 3. sep 2011, 00:22 (CEST)

Blokeret igen[rediger kildetekst]

Du er blevet blokeret i én uge, da du igen har uploadet screenshots fra et computerspil. --Pixi Uno 27. sep 2011, 18:17 (CEST)

Respekter ophavsretten
Hej Mads698h. Bemærk venligst følgende:

Kopiering af ophavsretligt beskyttede værker uden forudgående tilladelse er ulovligt

Dette gælder både tekster og billeder fra andre hjemmesider – også selvom der ikke står noget om ophavsret på hjemmesiden.

Hvis du er den eneste ejer af materialet, så skriv et indlæg på artiklens diskussionsside og indsend en erklæring for at gøre opmærksom på dette.
Hvis du ikke er ejer af materialet, skal du fjerne det og evt. skrive en ny tekst med det kopierede materiale som kilde.

Læs gerne politikken om ophavsret og om frie kilder.

Med venlig hilsen --Pixi Uno 27. sep 2011, 18:17 (CEST)
Du er blevet blokeret i 1 uge på grund af hærværk.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen.


Tilladelser til billeder igen[rediger kildetekst]

Hejsa. Har du, som nævnt et par gange tidligere, fået GIANTS SOftware til at sende en tilladelse til Wikipedia om at deres billeder må bruges til alle formål, ikke bare på Wikipedia, men alle steder? Mvh Knud Winckelmann 7. okt 2011, 22:45 (CEST)

Jeg har netop søgt i OTRS og kunne ikke finde nogen tilladelse. Hvis du har fået en kopi så må du gerne sende en kopi til info-da@wikipedia.org. Det er nogle gange svært at finde en tilladelse, hvis man ikke har nogle søgeord man er sikker på indgår i teksten. --MGA73 7. okt 2011, 23:31 (CEST)

Det kunne være at du lige skulle vente med at uploade flere billeder til der er 100% styr på tilladelsen. Ellers er det spildt arbejde. Hvor har du bedt dem om at sende tilladelsen hen? Knud Winckelmann 7. okt 2011, 23:56 (CEST)

Hej. Du må gerne svare her, så er det nemmere at holde styr på.
Hvad har du skrevet til dem? Denne mail må du gerne sende til info-da@wikipedia.org. I mellemtiden, så vent med at lægge flere billeder op, for du har i realiteten ingen tilladelse endnu og jeg må desværre sige at jeg ikke regner med at de vil give den. Knud Winckelmann 8. okt 2011, 00:43 (CEST)

Få dem til at sende den til info-da@wikipedia.org. Billederne ligger her til at starte med, så det skal ordnes her. Desuden tror jeg ikke at det er nogen god ide at blande ham Riccardos private mailadresse ind i det. Det gør det bare mere bøvlet. Knud Winckelmann 8. okt 2011, 00:56 (CEST)

Og som før nævnt, du må gerne svare her på denne side, istedet for på min, ellers bliver det ikke til at finde ud af. Knud Winckelmann 8. okt 2011, 00:58 (CEST)

Okay. Jeg skal nok gøre, som du nævnte. Mvh. Mads698h 8. okt 2011, 01:07

Har I fået den en mail fra dem? Mvh. Mads698h 8. okt 2011, 10:51 (CEST)

Nej. --|EPO| COM: 8. okt 2011, 11:07 (CEST)

Har I fundet ud af, at det alligevel ikke var tilladt fra dem at have de billeder oppe? Mvh. Mads698h 9. okt 2011, 00:58 (CEST)

Spørgsmålet er snarere, om du har fundet ud af det: Så længe de ikke har givet en tilladelse, er der tale om et brud på ophavsretten. --|EPO| COM: 9. okt 2011, 11:12 (CEST)

Jeg har sprurgt dem om jeg måtte lægge dem op her på Wikipedia, og det svarede de så 'selvfølgelig' på. Det var sådan set bare det eneste.

Det er ok, men det er jo sådan at alt på wikipedia er frit tilgængeligt, hvilket betyder at deres billeder ikke må være "copyrightet" altså når de ligger på WP er de frit tilgængelige og må bruges på alle andre hjemmesider o.l er de indforstået med dette?? --Rasmusbyg 9. okt 2011, 11:54 (CEST)

Ja. Mvh. Mads698h 9. okt 2011, 12:01

Du har fået det at vide så mange gange...[rediger kildetekst]

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Pelle Hansen 12. okt 2011, 00:09 (CEST)

Uønskede omdirigeringer[rediger kildetekst]

Hvorfor bliver man omdirigeret fra den artiklens gamle titel til dens nye? Kan nogen hjælpe mig her? Mvh. Mads698h 12. okt 2011, 11:20 (CEST)

Flytninger[rediger kildetekst]

Du må meget gerne lade være med at flytte artikler rundt via nonsens-navne. Hvis en artikel ikke kan flyttes, fordi der ligger en anden artikel og spærrer, må du hellere oprette et flytningsforslag ved at indsætte {{flyt}} i toppen af den artikel, der skal flyttes. --Palnatoke 12. okt 2011, 23:24 (CEST)

Kan I slette den gamle grønthøster-artikel, så jeg kan flytte 'Finsnitter' til 'Grønthøster'. Giver det mening? Mvh. Mads698h 12. okt 2011, 23:30 (CEST)

Det giver fint mening - men vær venlig at nøjes med at indsætte skabelonen {{flyt}} i toppen af den artikel, du ønsker flyttet. Dine forsøg på at gøre det ved at tømme eksisterende sider for indhold m.v. skaber kun rod og forvirring. Derfor: Nøjes med at indsætte skabelonen, og vent med tålmodighed en stund til nogen kommer forbi og effektuerer dit forslag. Jeg kigger på de involverede artikler omkring grønthøstere, og skal nok tage mig af at placere artiklen det rigtige sted i løbet af natten. Du behøver således ikke gøre mere i denne sag. Med venlig hilsen, --Medic (Lindblad) 13. okt 2011, 00:03 (CEST)
Jeg har nu ændret hhv. Finsnitter og Grønthøster til omdirigeringer til Snitter, der lader til at være den almindeligt anvendte term. Hvis du er uenig i dette kan du med fordel bruge flytteskabelonen; tag gerne et kig på den først, inden du indsætter den næste gang. Der skal angives nogle uddybende oplysninger, f.eks. hvor artiklen skal flyttes hen. Det kan du alt sammen se beskrevet ved at klikke på den blå tekst hér: {{flyt}}. Med venlig hilsen, --Medic (Lindblad) 13. okt 2011, 01:25 (CEST)
Hvor sjovt... Jeg har altid hørt Finansministeriets besparelser omtalt som "Grønthøster-metoden" og aldrig "Snitter-metoden" :-) --MGA73 13. okt 2011, 09:59 (CEST)

Hej Mads698h. Denne redigeringsopsummering får mig til at tænke på at foreslå dig at arbejde primært i en sandkasse, hvor du kan finpudse artikler til de er som du gerne vil have dem; når du så er færdig og klar til at de bliver flyttet ud på "selve" Wikipedia kan de flyttes som beskrevet herover. Du kan f.eks. arbejde hér. På den måde skaber du ikke unødig "støj" for dine med-skribenter, mens du finder nye detaljer at skrive ind i teksten - og du kan få lov at arbejde i fred uden forstyrrende indgreb fra andre. Med venlig hilsen, --Medic (Lindblad) 13. okt 2011, 00:33 (CEST)

Tak for tippet. Mvh. Mads698h 13. okt 2011, 12:59 (CEST)

- så følg og brug tippet, i stedet for at bare sige "tak"! --Pixi Uno 13. okt 2011, 21:50 (CEST)
Du er blevet blokeret i 24 timer på grund af hærværk.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen.


Et spørgsmål[rediger kildetekst]

Hej igen. Jeg har i dag fjernet denne redigering, da den ord for ord var en gentagelse af det indlæg, jeg selv skrev umiddelbart ovenover. Jeg hæftede mig dog ved, at enkelte punkter fra mangel-listen var udeladt... Hvis din intention er at gøre opmærksom på at du har taget hånd om disse mangler i artiklen er det mere hensigtsmæssigt enten at overstrege disse punkter i listen (ved at sætte <s> forrest i den linie, du ønsker at overstrege, og </s> i slutningen af den; det ser således ud), eller ved simpelthen at skrive hvad du har taget dig af i diskussionen. Hvis ikke dette var din intention må jeg erkende, at jeg ikke forstår hensigten med dit indlæg. Hvad var det, du gerne ville opnå? --Medic (Lindblad) 24. okt 2011, 00:28 (CEST)

Forhåndsvisning[rediger kildetekst]

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Cgtdk (diskussionbidrag) 13. okt 2012, 16:28 (CEST)


Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring. Med venlig hilsen Cgtdk (diskussionbidrag) 7. dec 2012, 20:10 (CET)