Brugerdiskussion:Magicmoe666

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Magicmoe666! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Økonom (diskussion) 13. okt 2020, 10:04 (CEST)

Om Morten Østergaard[rediger kildetekst]

Hej, du har været meget flittig til at bidrage til artiklen om Morten Østergaard. Jeg synes ikke, dine bidrag er fuldt i overensstemmelse med dansk Wikipedias retningslinjer om, at wp er en encyklopædi og ikke en nyhedsrapport, og at man skal skrive neutralt, hvilket bl.a. betyder, at hver artikel skal have en balanceret vægtning. Jeg har skrevet en kommentar på Diskussion:Morten Østergaard og opfordrer til, at flere spørgsmål om MØ-artiklens indhold vil blive diskuteret der først, som det er skik og brug, når der er uenighed om en artikels udseende. Med venlig hilsen Økonom (diskussion) 13. okt 2020, 10:04 (CEST)

Om Joe Biden[rediger kildetekst]

Wikipedia er ikke en nyhedsblog eller et forum for spekulationer. Det gælder også, selvom der er kilder på, at nogle har spekulationer. Wikiepdia er en encyklopædi.

Det kan være relevant, at Biden under præsidentvalgkampen er kommet med pudsige udtalelser, men skal det med i artiklen, skal det perspektiveres og beskrives som andet end at der er spekulationer om, hvorvidt han er dement. --Pugilist (diskussion) 15. okt 2020, 11:54 (CEST)

Ok, så her skal også udøves censur 😊 Hold kæft, hvor er i grineren! Jeg har ikke skrevet noget som helst om dement. Jeg har skrevet, som fakta er, at der har været udfordringer.(Skrev Magicmoe666 (diskussion • bidrag) 15. okt 2020, 11:58‎. Husk at signere dine indlæg.)

Upload til Commons[rediger kildetekst]

Hej Magicmoe, du skriver på Commons:User:Magicmoe666 at "Der er tale om et skærmprint af et offentligt tilgængeligt opslag fra Facebook. Det er ikke en krænkelse af ophavsretten." Men et skærmprint fra Facebook opfylder ikke Wikipedias regler for license, med mindre det er dit eget opslag. Se Commons:Commons:Licensing/da.--Kjeldjoh (diskussion) 15. okt 2020, 15:12 (CEST)

Hej Magicmoe666. Stop venligst!
Hvis du fortsætter med at vandalisere sider, vil der blive iværksat sanktioner mod dig. På forhånd tak, Nico (diskussion) 15. okt 2020, 18:53 (CEST)

Du forberede dig på en blokering hvis du fortsætter den konfrontatoriske stil, - Wikipedia er et samarbejdende projekt. - Nico (diskussion) 15. okt 2020, 18:53 (CEST)

Samarbejdende projekt?? Nah ikke rigtigt. Det er et venstredrejet censurbaseret projekt, hvor man opstiller forskellige tærskler for, hvor meget man kan svine højrefløjen til og hvor lidt man kan svine venstrefløjen til. Helt objektive artikler med beskrivelser af faktuelle oplysninger bliver fjernet og bliver kaldt tendentiøse og spekulative. North Korean Wiki ville være et bedre navn! Hyg jer! Jeg drager i eksil et sted, hvor man godt må ytre sig frit!

Vi tager lige en pause.

Brug den til at sætte dig ind i, hvordan Wikipedia fungerer og på at overveje, om det er noget for dig at bidrage i overnesstemmelse med de normer og politikker, der gælder. --Pugilist (diskussion) 15. okt 2020, 22:08 (CEST)