Brugerdiskussion:MajkenA

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, MajkenA! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA.jpg

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Kim Bach

Villy har opdateret[redigér wikikode]

Prøv at kigge her: https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Anskuelsesundervisning&action=history

Det du kan gøre fra den liste er b.la. at sig tak for en redigering, det gør du, sjovt nok, ved at trykke på (tak) linket yderst til højre. Det er en slags gamification element. --Kim Bach (diskussion) 17. dec 2016, 08:05 (CET)

Ophavsret[redigér wikikode]

Hej MajkenA. Jeg har desværre været nødt til at slette dit bidrag om Jette Bang, da teksten var næsten 100% enslydende med denne artikel. Hvis ikke der foreligger en udtrykkelig tilladelse fra en given hjemmeside, der tillader andre at kopiere deres tekst, må vi desværre ikke bruge den her på Wikipedia. Der er imidlertid intet i vejen for at skrive en masse om Jette Bang, bare det bliver dine egne ord; den oprindelige tekst kan i dét tilfælde indsættes som kilde til "din" artikel om Jette Bang. Hvis du har spørgsmål er du naturligvis velkommen til at skrive. De bedste hilsener, --Medic (Lindblad) (diskussion) 23. jun 2017, 16:51 (CEST)

Hej Christian. Jeg kan godt forstå din reaktion og problemet er nok at jeg ikke fik skrevet tilladelsen tydeligt ind. Den havde jeg nemlig idet jeg var blevet bedt om at tage udgangspunkt i netop den artikel i forbindelse med et Wikilab på DFI. Er min tekst bevaret et sted derude eller er den helt væk når du har slettet den? Jeg forhører mig lige hos DFI igen, men jeg er ret sikker på at de havde tilladelse fra forfatteren. Hilsen Majken

Din tekst kan altid genfindes ved at gå tilbage i historikken, om end det kræver administratorrettigheder at se og genskabe slettede sider. Ikke desto mindre - hvis du kigger på artiklen igen vil du se, at den er blevet genoprettet og videreført, idet andre brugere fik verificeret tilladelsen og siden har arbejdet videre på teksten. Jeg har ikke desto mindre tilladt mig at oprette en sandkasse til dig, hvor jeg har lagt din oprindelige tekst. En sandkasse (om det er din egen eller Wikipedias "officielle" sandkasse) er netop beregnet til at kunne "lege" med artikler, afprøve småting og finpudse tekster inden de er klar til at kopiere ud iblandt artiklerne. Tak for at være opmærksom på tilladelser; det er ret centralt for Wikiepedias arbejde og principgrundlag at der er styr på den slags. Fortsat god skrivelyst; jeg glæder mig til at se, hvad du producerer :-) Hygge, --Medic (Lindblad) (diskussion) 18. aug 2017, 17:49 (CEST)