Brugerdiskussion:Masz/Arkiv 7

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Nye artikler[rediger kildetekst]

Hej Masz. Jeg kan se, at du har sat LitauenSkabelon:Vidste du at... - det undrer mig lidt, for den artikel er da grundlagt for mange år siden?! Trods den lidt misvisende overskrift er skabelonen beregnet til at vise nogle af Wikipedias nyetablerede artikler, som der også står allerførst i skabelonen. Mvh. Arne (Amjaabc) 1. nov 2009, 14:55 (CET)

Ja, det er rigtigt, men det er noget som jeg glemte, da PerV bedte mig om det for længe siden... Tror det ligger i mit arkiv nr. 5. Jeg kan naturligvis fjerne det igen. --Masz 1. nov 2009, 15:33 (CET)
Jeg ved ikke, om det er noget at hænge sig i for et engangstilfælde - når bare ikke det bliver en vane ;-) --Arne (Amjaabc) 1. nov 2009, 18:49 (CET)
Heyhov, nej! Bemærkningen henviser til kup-artiklen som det centrale emne, ikke Litauen! Og kup-artiklen er helt ny, så Masz handlede skam helt efter bogen. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 1. nov 2009, 23:56 (CET)
Jeg har rettet fra facistisk til reaktionært, se diskussionssiden for vidste du at!--mvh Per (PerV) 2. nov 2009, 10:50 (CET)
Til Metalindustrien: Tja, ny og ny - en artikel, der er 1½ måned gammel er vel heller ikke rigtigt ny. På skabelonsiden står der: "en artikel skal være nyere end den nuværende øverste artikel for at den kan indsættes", og det er i hvert fald ikke overholdt. Mvh. Arne (Amjaabc) 2. nov 2009, 21:43 (CET)

Hej masz[rediger kildetekst]

Hvorfor ændrede du "Kilder" til "Fodnoter" ... jeg mener fodnoter er uddybende kommentarer, mens hvad der er i artiklen efter min mening er tale om kilder, ellers skal jeg måske dele det i Fodnoter og Kilder, jeg tror bare de fleste ville ende i kilder under ALLE omstændigheder!
og så bare lige af nysgerrighed, hvad er forskellen på {{reflist}} og {{reflist|3}}, jeg ville ikke prøve i artiklen, og er heller ikke sikker på jeg ville kunne se det ... så defor sp.--mvh Per (PerV) 3. nov 2009, 20:01 (CET)
PS: har du en idé om hvordan man viser direkte hen til en bestemt side på Google books, når der som i én af henvisningerne er 1339 sider i bogen, ville det virkeligt være en service for læseren, at ryge direkte ind på s. 392 istedet for at skulle scrolle tilbage fra side 1339, som det er nu.
Jeg HAR læst forskellige æinks, men er ikke sikker på jeg forstår dem.--mvh Per (PerV) 3. nov 2009, 20:06 (CET)

Jf. stilmanualen bør kilder hedde "Fodnoter" (jeg har dog fundet et par tilfælde hvor det er dumt at bruge "fodnoter"). Når man skriver {{reflist}} dukker alle fodnoterne op på én lang liste. når man skriver {{reflist|3}} dukker de op i tre kolonner. Jeg har ikke erfaring med google books, så jeg kan ikke hjælpe dig der. --Masz 3. nov 2009, 20:13 (CET)


Ignalina atomkraftværk (oversættelse)[rediger kildetekst]

Jeg har smidt din del her Bruger:PerV/sandkassen3, eftersom der er fodnotefejl, bliver du nødt til at redigere for at se det hele!
Bruger:PerV/sandkassen kan du se opdelingen. Boksen i toppen, og det der Citeweb i bunden har jeg ikke fordelt, det kigger jeg/vi på tilsidst!
Jeg kan ikke huske hvem der tog den sidste 1/3, da vi sad og chattede på freenod?
Når du oversætter vil du så navngive ref, så jeg kan lave en samlet reflist i bunden som her Bruger:PerV/sandkassen6, det gør det efter min mening nemmere at overskue!
Når vi har oversat artiklen, forsøger jeg at finde link til diverse danske nyhedsmedier!
Jeg går igang idag, og håber at være færdig i aften!--mvh Per (PerV) 4. nov 2009, 16:56 (CET)

My bruger-site[rediger kildetekst]

Tak for oversætter ;-) greetings from dresden --Z Thomas 8. nov 2009, 16:47 (CET)

Fil:Aleviter i Tyrkiet.gif[rediger kildetekst]

Hej Masz. Jeg har besvaret din sidste besked, men ved ikke om du har overset den:

http://da.wikipedia.org/wiki/Brugerdiskussion:Qizilbash#Fil:Aleviter_i_Tyrkiet.gif

(Qizilbash 7. nov 2009, 18:11 (CET))

Hej igen Masz. Jeg tænkte på, om ophavsrets-skabelonen til filen Fil:Aleviter i Tyrkiet.gif kan ændres til, at der ikke gives lov til at ændre i den, men blot tilladelse til frit at kopiere og benytte filen til alle formål? (Qizilbash 12. nov 2009, 16:07 (CET))
Desværre; alle billeder skal være helt frie, og give ret til ændringer. Se evt. indledningen her. Hilsen Masz 12. nov 2009, 16:09 (CET)


Sidste redigering af Blæsten går frisk over Limfjordens vande[rediger kildetekst]

Hej Masz. Jeg har lige skrevet en forklaring til 93.160.78.34, om hvorfor jeg har slettet sangteksten subj., men nu kommer jeg i tvivl om hvorvidt det var denne bruger, der egentligt tilføjede teksten, da historikken jo er ændret. Kan du se om det er den rigtige bruger, jeg har givet et tip? Mvh Knud Winckelmann 10. nov 2009, 16:18 (CET)

Njaa.. Det var Bruger:90.185.246.133 der har tilføjet teksten. Det kunne være smart hvis vi admins havde den der "versionssletningsdims", så man kun behøvede at slette indholdet af versionen, og ikke selve navnet på brugeren. --Masz 10. nov 2009, 16:20 (CET)
Tak, så flytter jeg lige mit tip. Tak for det. Knud Winckelmann 10. nov 2009, 16:22 (CET)

5tommer[rediger kildetekst]

Hej Masz Jeg er ny herinde og oprettede 5tommer siden, men jeg så du havde slettet den. Hvad kan det være?

kharze

Hejsa. Jeg har slettet siden, fordi den ikke opfyldte vores kriterier for artikler (med et fine ord: den havde ikke "notabilitet"). Når bandet er blevet mere kendt, er du meget velkommen til at oprette artiklen igen :-) --Masz 16. nov 2009, 09:38 (CET)

Okay :( (Skrev Kharze (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hjælp søges[rediger kildetekst]

Hej Masz.

Jeg kan ikke finde ud af slå mine popup-vinduer fra − kan du hjælpe mig?

mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 22. nov 2009, 18:07 (CET)

Jeg fik rettet din Bruger:Christian Giersing/monobook.js, så prøv nu at tømme din cache og se om det hjalp. --Masz 22. nov 2009, 22:04 (CET)

Sletning af Mathias von Dam[rediger kildetekst]

Hvorfor sletter du min side om Mathias von Dam Da det sådan set er mig selv har jeg ophavsret og jeg er den retmæssige trovnarvning til hertugdømmerne Slcheswig-Holstein men som du ved mistede vi dem i første verdenskrig

Jeg undlader at undskylde. En simpel søgning på Google: Mathias_von_Dam viser ikke andre resultater end WP-artiklen. Ved at lægge den op på Wikipedia vil jeg derudover tilføje at du ikke længere ejer ophavsretten til artiklen, som du også kan læse i den store lilla boks under redigeringsvinduet. --Masz 30. nov 2009, 16:29 (CET)
PS. Du kan prøve at oprette din brugerside.


Mathias von Dam[rediger kildetekst]

Da jeg er her ny her kan jeg ikke finde ud af at svare på endnu en besked.. Men er af en gammel adelig slægt som stammer helt tilbage fra holland hvor vi også havde et gods. Grunden til du ikke finder noget er jeg hedder Mathias Dam Ejlertsen... prøv at google det istedet..

Du kan bla. se min facebook "Mathias Dam" osv... ellers google RungstedMathias da det er det jeg har kaldt mig..

Du bør lade være med at skrive om dig selv (Wikipedia:Selvbiografier). At din familie har haft gods, været adelige osv. er naturligvis sejt nok, men det gør ikke, at du opfylder kriterierne for biografierne. --Masz 30. nov 2009, 16:43 (CET)

En selvbiografi på Wikipedia kan omhandle

=Brugeren selv

Derfor må jeg godt skrive en selvbiografi af mig selv... så du har ikke ret til at slette det jeg skriver så længe det er sandt

Nej, selvbiografier er sjældent velkomne, og bør så vidt muligt skrives på egne brugersider. --Masz 30. nov 2009, 16:51 (CET)

Og du jo når jo at slette det hele før jeg når at skrive de kriterier der skal være..

Det jo sådan set heller ikke en selvbiografi men fact der står jo ikke andet end at jeg bare er den retmæssige trovnarvning... men det hører jo under tyskland nu så kan være ligemeget.. men derfor kan jeg ikke se hvorfor det er et stort problem for dig... [redigeringskonflikt

Du kan skrive det på din brugerside. --Masz 30. nov 2009, 16:59 (CET)

Det er jo sådan ikke set det samme med en brugerside, men man må vel skrive alt der er sandt på Wikipedia også om nulevende personer ;)

Njaa... Det skal dog stadig opfylde kravene. :-) --Masz 30. nov 2009, 17:10 (CET)

Jamen hvad skal det så indeholde ? for synes nemlig det kunne være ret sjovt hvis jeg var på wikipedia kan du vel godt forstå? :)

Tja.. Det er ikke et spørgsmål om indhold, men snarere om almen interesse. Selvfølgelig kan jeg godt forstå at det kunne være sjovt, men nu ville Wikipedia jo blive ret useriøs hvis alle 5 mio. danskere (og 6 mia. udlændinge for den sags skyld) få en artikel. Kan jeg måske lokke dig til udbygningskonkurrencen istedet? ;-) --Masz 30. nov 2009, 17:28 (CET)


Lidt mere oplysning, tak.[rediger kildetekst]

Hej Masz,

På administratorsiden har du skrevet "Palnatoke ikke længere admin og checuser, Kaare får frataget sine checkuserrettigheder jf. den nuværende politik". Det er muligt, at jeg har overset en mellemliggende debat, men kunne du ikke give lidt mere besked. Har Palnatoke trukket sig tilbage? Og: hvad har Kaare gjort, siden hans hidtidige rettigheder fratages ham? For os, der måske ikke har søgt ind i den eksklusive admin-gruppe, men som arbejder aktivt på artiklerne, ville lidt mere forklaring gøre, at vi føler os bedre oplyste. Du kunne fx. have skrevet "Palnatoke har trukket sig som administrator", hvis dette er tilfældet. Dette er ikke ment som en kritik men blot som et lille ønske fra en "menig" wikipedianer.--Rmir2 30. nov 2009, 16:52 (CET)

Der er en centralt ffastlagt politik om at der skal være mindst 2 med checkuser-adgang på en wiki, hvis der overhovedet skal være nogen. Formålet er at de så kan kontrollere hinanden for evt. misbrug. Og da Kaare pt. er den eneste med checkuser, vil den rettighed ret hurtigt blive fjernet i henhold til politikken. Så der er som sådan ikke noget fordækt på spil. -- Bruger:Wegge 30. nov 2009, 16:57 (CET)

[redigeringskonflikt] [redigeringskonflikt

Ja, Palnatoke har trukket sig trukket. Men godt du nævner det. Jeg skriver det på Wikipediajournalen i dag.--Masz 30. nov 2009, 16:59 (CET)

Tak for henvisningen. Og tak hvis du og andre vil tænke i "så kort som muligt, men fyldestgørende"-baner. Så kan vi andre også følge med.--Rmir2 30. nov 2009, 17:10 (CET)

Jeg har stadig ikke forstået, hvad baggrunden er for at Palnatoke har trukket sig som administrator?--mvh Per (PerV) 30. nov 2009, 17:43 (CET)
Palnatoke har ikke begrundet det nærmere, så det vil være utidigt at andre begynder at gisne om det. Det bedste bud er nok at spørge ham påmail eller hans diskussionsside. -- Bruger:Wegge 30. nov 2009, 17:47 (CET)
OK ... jeg håber der kommer en begrundelse senere!
Men tak for oplysningen!--mvh Per (PerV) 30. nov 2009, 17:50 (CET)


Specialnyheder[rediger kildetekst]


Wikipediajournalen[rediger kildetekst]

Hej Masz!

Kunne du måske skrive en nyhed i Wikipediajournalen med overskriften "ny patroller" eller lignende, da jeg jo er blevet patroller. Mvh. --Sasha 30. nov 2009, 21:46 (CET)

God idé, Sasha. Men jeg skal desværre sove nu. Du kan prøve at læse om hvordan man skriver her, og tage et kig på de tidligere nyheder (du kan evt bruge dem som en slags "skabelon"). Jeg regner med at min bot først uddeler nyhedsbreve til abonnenterne i eftermiddag i morgen, så du har god tid. --Masz 30. nov 2009, 23:18 (CET)


Nyheder[rediger kildetekst]

Masz/Jul 2009[rediger kildetekst]

Hej Masz, jeg ville lige se hvordan du havde stillet det op på din juleside. Jeg makerede det og så kom jeg til at slette det, men bare rolig jeg har slettet min redigering. Jeg vil gerne undskylde min gerning, det skal ikke ske igen. Håber du tager imod undskyldningen Zerobyte 9. dec 2009, 15:07 (CET)

Så vil jeg også lige spørge om, hvor finder du de forskellige farver til ens brugerside. Jeg skal nemlige bruge en julerød til min Bokse på min side Zerobyte 9. dec 2009, 15:53 (CET)

Det gør selvfølgelig ikke noget. Du kan finde en liste på Web-sikre farver, eller bare google. --Masz 9. dec 2009, 16:08 (CET)

Fejl på brugerside[rediger kildetekst]

Hej Masz. Jeg har et lille problem, som jeg selv har prøvet at løse, men jeg kunne ikke finde hvor fejlen var. Problemet er på min brugerside. Hvor man kan scrolle til siden med den vandrette scrollbar nede i bunden, men hvis man gør det, er der ikke noget til højre, ca. 5 cm. Så hvorfor gør den det. Hvis du ved hvor fejlen ligger, eller hvad der er galt må du godt rette det.
- Zerobyte 20. dec 2009, 12:37 (CET)


Barnstars[rediger kildetekst]

Hej Masz. Hvis man nu vil have barnstars på en ny linje. hvad skal man så gøre, kan du ikke prøve at lave cookien fraøverste linje til linjen nedenunder på denne side
- Zerobyte 20. dec 2009, 14:58 (CET)

Yes check.svg Gjort --Masz 20. dec 2009, 15:01 (CET)

Tak men kan du gøre så der er lidt mellemrum mellem første linje og anden linje?
- Zerobyte 20. dec 2009, 15:36 (CET)

Tjek nu. --Masz 20. dec 2009, 16:32 (CET)

Spørgsmål[rediger kildetekst]

Kære Masz. Hvis man måtte ønske at overstrege indlæg, findes der så en tykkere overstregning end denne type overstregning? Mvh. KNX 20. dec 2009, 13:47 (CET)

Ikke så vidt jeg ved, nej. --Masz 20. dec 2009, 13:48 (CET)

Det forholder sig således, at jeg ønsker at overstrege visse tidligere indlæg med en overstregning, der ikke længere skulle gøre det muligt at læse teksten. Kunne du eventuelt udvikle en sådan overstregning? - Mvh. KNX 20. dec 2009, 14:05 (CET)

Det kunne jeg måske godt rode lidt med, men det er ikke noget jeg har adgang til i MediaWiki, især fordi MediaWiki kun understøtter en 1000-del HTML. desuden bør du nok holde dig fra det, da det vækker mistanke. --Masz 20. dec 2009, 14:09 (CET)

Det, som jeg konkret mener, er bare at få gjort den nuværende overstregning lidt tykkere, så teksten ikke længere kan læses. Og derfor vækker det vel ikke mere mistanke end almindelig overstregning. - Mvh. KNX 20. dec 2009, 14:49 (CET)

Jaja, jeg forstår godt hvad du mener. Det er ikke noget jeg tror kan lade sig gøre. --Masz 20. dec 2009, 15:01 (CET)

Du skriver, at du ikke tror det kan lade sig gøre. Du kunne da i det mindste prøve at gøre et forsøg, eftersom det er af væsentlig betydning for mig. - Mvh. KNX 20. dec 2009, 15:52 (CET)

Pls Konnex, kan du ikke se, hvad du foreslår, blot er en ny måde at omgå at man ikke sletter i diskussioner!
På et eller andet tidspunkt må du da give op overfor at forsvare din "ære" og koncentrere dig om at skrive på wikipedia!
Se det her som et VENLIGT vink med en vognstang!
Pls stop dine personfikserede projekter!
Og i øvrigt har Masz faktisk svaret, at han ikke har adgang til at lave, den rettelse, du beder om!--mvh Per (PerV) 20. dec 2009, 16:02 (CET)
En simpel overstregning af tidligere indlæg er både diskret og bredt accepteret af medskribenter, hvorimod en komplet mørkelægning (uden direkte at slette) af en tidligere kommentar mildest talt virker dybt underligt — for ikke at sige temmelig mistænksomt — og vil næppe en accepteret form for fortrydelse. — Froztbyte 21. dec 2009, 06:14 (CET)

Det er altså ikke korrekt, når Per Jensen skriver, at jeg skulle forsvare min "ære". Der er kort sagt ikke længere noget at forsvare efter dette mere eller mindre uheldige tab. Det er ej heller korrekt, at jeg skulle foretage såkaldte personfikserede projekter. Jeg synes, at Masz er en udmærket administrator. Det eneste, som jeg ønsker og altid vil ønske, er kort og godt muligheden for at fortryde. - Mvh. KNX 26. dec 2009, 21:10 (CET)


Bugerside[rediger kildetekst]

Hej masz. Kan jeg få dig til lige at kigge på min Brugerside, og en ny version af den jeg har lavet? Jeg vil gerne have dig til at bedømme de to sider, give din mening og, selvfølgelig hvad for en der er bedst!

Nuværende brugerside: Tryk her
Ny brugerside: Tryk her

- Zerobyte 21. dec 2009, 15:33 (CET)

Nu er det sådan set dig der bestemmer, men jeg kan egentlig lide dem begge to. Måske denne mere, fordi der er kommet flere bokse. Men på dem begge to skal du huske ikke at indsætte barnstars og småkager du rent faktisk ikke fik. Desuden bør boksene "denne bruger har en brugerside på ..." også fjernes, eller der skal oprettes en brugerside på de relevante Wikimedia-projekter. --Masz 21. dec 2009, 17:01 (CET)
Jeg har en brugerside på både Wiktionary, og Wikimedia Commons. Når jeg engang sætter denne brugerside ind på min nuværende brugerside sletter jeg barnstars og cokkies. Men ellers tak for din mening
- Zerobyte 23. dec 2009, 20:23 (CET)


Forhåndsvisning[rediger kildetekst]

Hej! Det glæder mig at møde dig, jeg tror dette er første gang vore veje krydses. Om du nu tror mig eller ej, så tog jeg nævnte tip alvorligt og bag de allerfleste redigeringer ligger der talrige forhåndsvisninger. Jeg ved, at de som overvåger Wikipedia har sine problemer med mange redigeringer, og de kan f.eks. være et tegn på vandalisme. Men når mar har siddet en vis tid uden at gemme, føler man trangen til at gøre det. Jeg søger at dy mig som jeg kan, men efter en session på en 1/2-1 time vil man være sikker på at intet går i fisk. (Og ja, jeg bruger en editor hvis jeg tror det bliver en længre session - og så naturligvis husker at gøre det.) Hvis du har overtaget en del af overvågningen er det nok nemmest at huske, at brugeren Io ikke er vandal. Det løser ikke problemet med den masse af ændringsmeldinger som du får, og det gør historikken uoverskueligere hvis ændringerne er mange, men jeg er så godt som den eneste, som bidrager til de islandske sprogartikler, så det gør sagen lidt nemmere. Men jeg beder om undskyld hvis jeg har kostet dig ekstraarbejde. Og så, naturligvis, glædelig jul. Io 25. dec 2009, 20:37 (CET)

PS Og så sker det altfor ofte at jeg må rette mine stavefejl. Dansk er nu engang ikke mit morsmål. Hav det godt. Io 25. dec 2009, 20:39 (CET)
Det var nu ikke ment som en "du er vandal"! Det har jeg aldrig beskyldt dig for at være :-) Nå, men altså, forhåndsvisning er vel ikke noget der er svært at bruge, og det sparer virkelig historikken. Mit råd er at du fortsætter dit gode arbejde. Jeg skulle i anledning af WP:AP bare tjekke om du tog de råd som du fik til dig. Og det gjorde du. --Masz 25. dec 2009, 20:46 (CET)
Det faldt mig ikke ind at tage dit råd som en beskyldning for vandalisme. :-) Jeg nævnte kun en af de grunde, som man pegede i sin tid på, hvorfor talrige redigeringer er ubekvemme for administratorer. Men det ligger i sagens natur, dvs. det er et stort projekt med én bidrager, at historikken kommer til med at bestå af en lang række redigeringer fra en enkelt bruger. Og fordi jeg begyndte som jeg gjorde, kan det ikke undgås, at det hele vil få et betydeligt omfang hvis jeg ellers nogensinde bliver færdig. Jeg tænker f.eks. med gysen på syntaksen. Det ville have været enklere at skrive noget kort og godt som man har gjort i de fleste sprogartikler, men da jeg nu engang er begyndt kan jeg ikke så godt få mig til at skære det hele ned. Men gode råd i almindelighed og især hvad jeg kunne gøre bedre i selve artiklerne er aldrig, håber jeg, "Spildte guds ord på Balle-Lars". :-) Korrekturlæsning er også særlig velkommen. Du kunne jo forresten give mig et par vink om, hvad jeg kunne gøre bedre - og lære lidt om islandsk mens du er i færd med det. Selv om det sprog sikkert ikke tæller til dine hovedinteresser, så kan lidt ekstraviden aldrig skade nogen. Men jeg skal forsøge at bruge editoren flittigere. Det gælder blot at huske det og man kan jo fortabe sig selv i en opgave, så at man glemmer de mest elementare ting. Iøvrigt kommer mine bidrag hovedsageligt i bundter og så kan der godt vare længe imellem - der findes jo et andet liv og med det mener jeg ikke et eventuelt ophold i Valhöll. :-) Bedste hilsener Io 25. dec 2009, 22:50 (CET)


Farve på en boks[rediger kildetekst]

Hej Masz Jeg vil lige spørge om du ved hvad farven på boksen "Ugens artikel" på forsiden er?
- Zerobyte 26. dec 2009, 16:14 (CET)

Jeg er ikke sikker på om det er det du mener, men den øverste stribe er #AFCCEB, mens farven på den stribe er #D9E6F3. --Masz 26. dec 2009, 16:26 (CET)


Tror du det går sådan?[rediger kildetekst]

Hej!

Kunne du gøre mig den tjeneste og kigge på islandske verber, specielt listen over de uregelmæssige verber tilhørende de svage verbers tredje klasse?

Synes du det går an at henvise til en ekstern kilde angående konjugationen? Hvis du og andre finder det i orden, vil jeg benytte mig af denne bøjningssamling, som nok kan kaldes omfattende (over 270.000 opslagsord) i udstrakt grad. Dette muliggør en optælling af afvigelser i en meget større stil end jeg har lyst og energi til at skrive i form af de hidtil sædvanlige tabeller. Tabeller bliver jo kedelige i det lange løb og den tid der spares kan så bruges til andre ting, som f.eks. lidt sproghistorie, dvs. til at sætte kød på knoglerne, som en anden engang bad mig om. Men mønstrene er nu engang det skelet, man skal have før man kan skrive noget mere interessant end om et ord har a eller ö i et givet fald.

På denne måde kan man også nemt skaffe en oversigt over de lukkede ordklasser, f.eks. stærke verber, måske enddog hele den 2. svage klasse. Wikipedia er jo et opslagsværk og begrænsede, tematiske lister hører næppe hjemme i Wiktionary.

Det er mig klart, at jeg dog må oprette en side med forklaringer på begreberne, det hele er jo på islandsk, men det skulle ikke tage for lang tid. Jeg gør det engang når jeg har lyst til. Og mens jeg husker at spørge, hvis du klikker på et af de "lænkede" verber, hvor meget kan du hitte ud af uden ordforklaringer med støtte i de mønstre, som allerede findes på siden? Bedste hilsener Io 26. dec 2009, 19:09 (CET)

PS: Og så sparer denne fremgangsmåde jo både plads og læserens tålmodighed. Io 26. dec 2009, 19:19 (CET)


Anmodning om assistance[rediger kildetekst]

Kære Masz,

kan din bot køre en omgang kosmetiske ændringer på Motorveje i Tyskland? - det trænger den vist til.

mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 28. dec 2009, 13:23 (CET)

Den har MGA73 vist lige klaret :-) --Masz 28. dec 2009, 13:36 (CET)
Det var da et sølle resultat [1]... --MGA73 28. dec 2009, 13:37 (CET)
Nå men testede lige på de seneste 20 artikler og de 16 blev rettet (forskellige ting) så det ser ud til at scriptet virker fint nok. --MGA73 28. dec 2009, 13:44 (CET)
Jeg tænkte nu på erstatning af File: med Fil:. mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 28. dec 2009, 14:00 (CET)
Ser man det. Hvis ikke File: ligger i nogle [- og ]'er, så opfatter cosmetic_changes.py det som almindelig tekst. Jeg har nu rettet alle File:'er til Fil:'er, dog ved hjælp af replace.py. Christian, du kunne da begynde at bruge din bot :-) --Masz 28. dec 2009, 14:06 (CET)

Historiske sider[rediger kildetekst]

Hej Masz.

Kan du være sød at gøre mig en tjeneste, nemlig at gå Kategori:Wikipedia og dens underkategorier igennem, og sætte {{Historisk}} på sider, som ikke har været opdateret længere, og som heller ikke ser ud til at blive det foreløbig?

På forhånd tak! mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 1. jan 2010, 10:42 (CET)

PS: Når du sætter skabelonen på, må du også mægtig gerne fjerne dem fra Kategori:Wikipedia, da Kategori:Historiske sider er en underkategori til førstnævnte. mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 1. jan 2010, 10:43 (CET)

[redigeringskonflikt

Det kan jeg vel godt, men jeg tror jeg først har tid i morgen. Og godt nytår forresten! --Masz 1. jan 2010, 10:45 (CET)
Tak i lige måde. mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 1. jan 2010, 15:25 (CET)

Nyheder[rediger kildetekst]

Ændre brugernavn[rediger kildetekst]

Hej Matz. Jeg tror da, jeg behøver hjælp til at ændre mit brugernavn. Kan du?Lars Dahl 9. jan 2010, 16:02 (CET)

Desværre ikke, nej. Du kan dog udfylde en anmodning på Wikipedia:Anmodning om ændring af brugernavn. Det tager dog nok to-tre dage. --Masz 9. jan 2010, 16:05 (CET)

OK. Tak. Det er jo lidt nyt.Lars Dahl 9. jan 2010, 16:08 (CET)

Når du nu er i gang...[rediger kildetekst]

er der også {{Islam}}, {{Jødedom}} og sikkert et par stykker til, der kan trænge til en opfriskning :-) --Palnatoke 18. jan 2010, 21:28 (CET)

Jeps. Det skulle ikke være noget problem, så jeg ordner dem i morgen. --Masz 18. jan 2010, 21:55 (CET)

Breaking[rediger kildetekst]

Nyheder[rediger kildetekst]

Botassistance søges[rediger kildetekst]

Hej Masz,

kan jeg få dig til at udføre et botkørsel på artiklerne og rette alle forekomster af {{Commonsbilleder|Category:XXX}} til {{Commonscat|XXX}}?

Med venlig hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 23. feb 2010, 17:37 (CET)

Jada. Den er i gang. --Masz 23. feb 2010, 17:48 (CET)
Det er godt Masz. Men kan jeg ikke også få dig til at skrivebeskytte {{commonscat}}, ligesom {{commonskat}} også var dengang den hed commonscat? Den nye commonscat er nr. 3 hyppigst brugte skabelon, og den vil være rigtig sur at lave ballade i. mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 23. feb 2010, 18:12 (CET)
Jo, den er nu beskyttet. Efter botkørslen kommer der en hel masse flere inkluderinger. --Masz 23. feb 2010, 18:16 (CET)

World Trade Center[rediger kildetekst]

Hej Masz, jeg har nu forsøgt at komme godt og grundigt igennem artiklen om World Trade Center og få rettet nogle fejl, der var en del kommaer som ikke skulle være der. Jeg kunne derfor godt tænke mig at høre din mening om artiklen. -- Mvh. Mathiaskh 28. feb 2010, 22:50 (CET)

Jeg har skrevet et feedback på Diskussion:World Trade Center --Masz 1. mar 2010, 18:20 (CET)


Nyheder[rediger kildetekst]

Hej Masz[rediger kildetekst]

Jeg så lige, at du har besluttet at være "inaktiv" :), men prøv alligevel lige at se Kernave, jeg har nomineret den til LA!--mvh Per (PerV) 6. mar 2010, 11:45 (CET)

Ja, desværre er jeg ikke så aktiv for tiden, men dog kun mht. redigeringerne, som nu oftest kommer i weekenderne. Jeg kigger på artiklen om lidt. --Masz 6. mar 2010, 13:13 (CET)