Brugerdiskussion:Ocaso33

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Ocaso33! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen
- Sarrus (db) d. 6. sep 2013, 20:13 (CEST)

Fjern venligst ikke skabeloner fra artikler[rediger kildetekst]

En anden bruger har fundet at artiklen Iran Aseman Airlines destinationer ikke lever op til wikipedias stilmanual. {{kun liste}} og {{uencyklopædisk}} er således et hinr til brugere, der skriver på artiklen om at udbygge artiklen i følge stilmanualen. Det er derfor ikke i overensstemmelse med wikipedias normer at fjerne skablonerne uden at ændre artiklen. Jeg har sat skabelonerne ind igen, og anmoder dig om at lade dem stå til du har opfyldt kravene til en wikipediaartikel. mvh Per (PerV) (diskussion) 19. apr 2014, 13:24 (CEST)

Det er i orden. Kan du fortælle mig hvordan jeg skal redigere artiklen, således så den "lever op til" wikipedias stilmanual? Så vil jeg være taknemlig. Håber også den bliver fjernet efterfølgende. Tak. --Ocaso33 (diskussion) 19. apr 2014, 20:18 (CEST)
I første omgang er det nok nærmere normen Wikipedia:Lister, du skal have fat i. Problemet er at hvor engelsk Wikipedia har lister over nærmest hvad som helst, så stiller vi lidt højere krav her på dansk Wikipedia. Lige nu består denne og de andre artikler stort set kun af selve listerne over destinationer. Det kan selvfølgelig være nyttigt, hvis man vil vide, hvor et givent selskab flyver hen, men derudover siger det ikke ret meget. Der mangler en indledning, der for eksempel kan fortælle hvornår selskabet startede og hvilke ruter og områder, der er særligt betydningsfulde. Tilsvarende kan der måske også være bemærkninger til nogle af ruterne, for eksempel hvis nogle af dem kun flyver noget af året. Endelig mangler der en forklaring på, hvad IATA og ICAO betyder.
Men når alt det så er på plads, så er der stadig spørgsmålet om opdateringer. Hvor tit ændrer de her selskaber deres rutenet? Er et rutenet fra september stadig aktuelt her i april, eller er der sket ændringer i mellemtiden?
Og ja, alt det ovenfor kan godt virke overvældende, men lad dig ikke forskrække. Lister kan være fine nok, men uden nogen form for indledning eller bemærkninger bliver man bare ikke ret meget klogere af dem. --Dannebrog Spy (diskussion) 21. apr 2014, 13:38 (CEST)