Brugerdiskussion:Rodejong/Arkiv/2012-2015

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning


 
 
 
 
B up.svg
Pix.gif
Pix.gif

FPClogogif.gif Go'dag og velkommen på min diskussionsside.

User-info.svg N A V I G A T I O N        L · E
Pix.gif
Dette er Rodejongs brugersiden - Rodejongs Kategori og diskussionsside
Har du et spørgsmål, eller har du noget at meddele, tryk så her og begynd et nyt indlæg. Jeg svarer som regel inden for fireogtyve timer.
 •    Rodejong    ✉️ 👀 →

Still active?

Hej Rodejong,

Er du stadig aktiv her på dansk Wikipedia, eller har du forladt allerede? --Pelle Hansen 19. apr 2012, 00:52 (CEST)

ja, jeg er aktive, men bare ikke så meget som jeg ellers ville være. Det har at gøre med de mange undersøgelser på hospitalet osv.
Håber snart at være mere aktive igen ;) Jeg læser stadig min overvågningsliste hver dag. --Med venlig hilsen, RodeJong Bornholm lille.png 19. apr 2012, 14:27 (CEST)

Hej Rodejong

Hvordan får man billeder ind i Skabelon:Tabelrække FBB, jeg har forsøgt med Lindenborg i Fredede bygninger i Rebild Kommune, men det kunne jeg ikke finde ud af! mvh Per (PerV) (diskussion) 15. maj 2012, 00:00 (CEST)

God morgen, Det er meget enkelt: du tilføjer bare det fælgende: |billede=Lindenborg Slot.jpg

Jeg har lige gjort det for dig.--Med venlig hilsen, RodeJong Bornholm lille.png 15. maj 2012, 04:13 (CEST)

Navboks Bornholm

Hej, Rodejong jeg har arbejdet på en navboks ang. Bornholm, efter at have set en lignende i en brugeres sand kasse på engelsk. Jeg, mangler at udfylde, linjen Relaterede artikler, ud. Har du nogen, ideer til hvad der kunne linkes til herfra?. Forøvrigt, god sommerferie herfra. Ciao (-: Trade (diskussion) 26. jul 2012, 20:57 (CEST)

Det første der popper op i min tanker er: Ertholmene, Østersøen, Bornholms historie, Bornholmerfærgen, etc. --Med venlig hilsen, RodeJong Bornholm lille.png 27. jul 2012, 19:22 (CEST)

Seiko

Jeg er ved at oprette en side for Seiko og vil gerne kopiere infobox skabelonen fra .org siden med Seiko (oversat selvfølgelig), som så vidt jeg kan se hedder infobox->organization-> company, men det vil ikke lykkes! Ved ikke hvad jeg gør forkert, gik fint med at sætte et billede ind. Håber du kan hjælpe Mvh. truckham Truckham (diskussion) 21. sep 2012, 10:55 (CEST)

Hej Jeg brugte det meste af igår på at rette teksten (Seiko) til i forhold til de regler der er udstukket. Der er INGEN kopierede sætninger noget som helst sted (foruden tabllerne) og jeg synes efterhånden det der kunne virke "reklamerende" er fjernet. Selvfølgelig kan jeg stadig være lidt farvet, men håber i kan give mig lidt feedback så siden snart kan blive godkendt - i forlængelse af det, hvordan, af hvem og hvornår bliver ens artikel blåstemplet? mvh. truckham 25. sep 2012, 08:45 (CEST)

se Diskussion:Seiko. Det ved at være neutral betyder at du undlader værdig-ord, som flot, højt værdi, smuk eller angive priser, (det er reklame med mindre du udstykker mindste og højeste pris, men uden modelnavne f.x.)
Være opmærksomme at, når du henviser til kilder, at de kilder ikke kan være wikipediaer på andre sprog. Når du oversatter fra en.wikipedia, så kan du skrive det én gang under Kilder. Men brug ikke kildehenvisninger til andre wikipediaer i referencerne.
Desuden har du tilføjet mange sjove detailler, men jeg tvivler på at de burde være med i artiklen. F.x. James bond. Det kunne kort bemærkes at et seiko ur blev brugt i enkelte Jamesbond film. --Med venlig hilsen, RodeJong Bornholm lille.png 25. sep 2012, 23:34 (CEST)

Ansøgning

Hej Rodejong. Kan jeg få dig til at kommenter på denne anmodning? :) :-D Mvh --Søren1997 Hadsunds våben.png (diskussion // Projekter // bidrag) 18. jun 2013, 00:30 (CEST)

Om Skabelon:Quote

Jeg kan se du engang i har meldt dig til Skabelonudvikling, nu er det så lige lykkedes mig at splitte Skabelon:Quote ad :(.

Oprindeligt satte skabelonen citatet ind uden boks og baggrundsfarve og var således forskellig fra Skabelonen:Qutation. Efter jeg har pillet ved den er det nu ødelagt ... øv ... Hvis du har mulighed for det, vil jeg meget gerne have du kigger på skabelonen. mvh Per (PerV) (diskussion) 14. jul 2013, 19:07 (CEST)


Crystal Clear app kuser.png Bruger sidenBrugerprofilNLDATA

Crystal Clear app messenger.png Min diskussionssideNL disk · Mine Log

   Dresser.png Arkiver: '10'11'15'16'17'18Alle Sider

Octicons-tools.svg Tech ToolsTech arkiv '16'17Tech arkiv '18MetaTech

Nuvola apps kate.png SandkasseTabelAlt-koder

    Nuvola philosophy.png To DoProjecterSkabeloner

Nuvola apps file-manager.png NavigationRegler!BrugerbeskederHUSK

P literature.svg Mine artiklerBogreolKilderForfattere i DBL og SK

Nuvola apps digikam.png Billeder

P writing.svg Hotel Wikipedia

Kontakt Rodejong/Arkiv/2012-2015?
Du kan kontakte Rodejong/Arkiv/2012-2015 på følgende måder:
Nuvola apps filetypes red.svgDu kan bruge Rodejong/Arkiv/2012-2015's diskussionsside.
Nuvola apps email.pngDu kan sende Rodejong/Arkiv/2012-2015 e-mail
Pidgin.svgDu kan møde Rodejong/Arkiv/2012-2015 på IRC

RP: da: nl: sv: no: nn: de: en: is: simple: fo: fy: commons: data:

RC: da: nl: sv: no: nn: de: en: is: simple: fo: fy: commons: data:

WL: da: nl: sv: no: nn: de: en: is: simple: fo: fy: commons: data:

Det er nu: onsdag 5 august 2020 17:08

Nyheder for august 2013[redigér wikikode]

Nyheder for september 2013[redigér wikikode]

Nyheder for oktober 2013[redigér wikikode]

Used Your Photo[redigér wikikode]

Hello,

I used your photo in a slideshow for a lecture on "bias". It has no connection to the topic. I put it on the agenda slide because I like the balance and it complements my color scheme. I will be happy to remove it in future versions if you like. Your preferred attribution is under the photo.

Brug af foto af Hjejlen[redigér wikikode]

Hej Robert

Jeg vil høre, om jeg må bruge dit foto af Hjejlen på min hjemmeside, der er min online portfolio (jeg er grafisk designer). Jeg skriver selvfølgelig dit navn på billedet. Jeg deltog i Riverboat plakatkonkurrencen i år, og valgte at tegne galionsfiguren på Hjejlen op - og derfor kunne det være rigtigt dejligt, hvis jeg måtte vise dit fine billede sammen med min plakat. Det meget pudsige er, at jeg også hedder de Jong - dog Nielsen til slut. :-) Du er meget velkommen til at kontakte mig på anj@dejong.dk.

Mange hilsener Anja

Det er helt i orden Anja. Hvis du vil give besked hvornår og hvor du har uploadet den? Tak. Med venlig hilsen, RodeJong Bornholm lille.png 12. nov 2015, 13:01 (CET)