Bruger:Rodejong/Skabeloner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skabelon:Flintro


  • {{Skabelon:Velkommen gul}} Rediger
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Rodejong!! Flag af det Forenede Kongeriget. Welcome message in English
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedia blev påbegyndt med den engelske udgave af Larry Sanger og Jimmy Wales den 15. januar 2001. Den danske udgave blev påbegyndt den 1. februar 2002 og indeholder lige nu 236.038 artikler. De tre bærende principper på Wikipedia, der tilsammen definerer dens niche på World Wide Web er:
  1. Den er, eller sigter på at blive, primært en encyklopædi.
  2. Den er en wiki, det vil sige den kan redigeres af hvem som helst.
  3. Den er med åbent indhold under Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer kan siges at være baseret på 'Wikipedias fem søjler, der definerer Wikipedias karakter:
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssiderne.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Crystal Clear action apply.png Få hjælp
Har du et spørgsmål? Så stil det i Landsbybrønden eller i nybegynderforumet. Du kan også besøge os på vores hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man helst bør undgå
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app file-manager.png Følg konventionerne & Notabilitet
Praktiske hjælpemidler for at starte en side.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere
PD-icon-red.svg Respektér ophavsretten – kopiér aldrig noget direkte fra en hjemmeside, medmindre du har tilladelse til det (send tilladelsen til info-da@wikimedia.org).
ToolbarSignVectorDA.jpg

Denne side er din personlige Diskussionsside, stedet hvor du får beskeder fra andre Wikipedianere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Alle brugere har en diskussionsside. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med fire tilder. Det gøre man ved brug af: ~~~~. Et klik på signérknappen (se billedet) har den sammen effekt: dine indlæg bliver på denne måde automatisk signéret med dit brugernavn og tidspunktet, hvor du afsluttede dit indlæg. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen, en bruger der glemte at signere velkomsten


  • {{Bruger:Rodejong/Bornholm/BornholmerFærgen}} Rediger
Danske Wiki Engelske Wiki Nederlandske Wiki
ISO 639 Icon da.svg


ISO 639 Icon en.svg


ISO 639 Icon nl.svg

{{husk beskrivelse}}

Tools nicu buculei 01.svg Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring.


{{husk forhåndsvisning}}

Tools nicu buculei 01.svg Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl.


{{Husk wikikilde|1=~~~~}}

Tools nicu buculei 01.svg Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Artikler på Wikipedia, også på andre sprog, kan ikke bruges som kilde på Wikipedia. Prøv at finde de eksterne kilder, Wikipedia-artiklen henviser til. Med venlig hilsen  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 3. mar 2018, 09:32 (CET)


{{Husk større ændring|~~~~}}

Tools nicu buculei 01.svg Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Brug ikke "mindre ændring"-funktionen, når du tilføjer, ændrer eller fjerner indhold i en artikel, skriver et indlæg på en diskussionsside eller foretager andre "større ændringer". Kun overfladiske, ukontroversielle redigeringer bør markeres som mindre, f.eks. sproglige rettelser eller fjernelse af hærværk. Læs mere om dette på Hjælp:Mindre ændringer.


{{Husk|Når du opretter den nye artikel eller tilføjer nye afsnit så husk at skrive i beskrivelsesfeltet under redigeringsvinduet at oversættelser fra andre Wikipedia sprogsversioner bør angives i opsummeringen ved at skrive f.x.: <code>"oversat fra [[no:Special:Permalink/<oldid>|Wikipedia på norsk]]"</code> eller <code>"Oversat fra https://no.wikipedia.org/w/index.php?title=Robert_A._Dahl&oldid=<oldid></code> <br />Se også [[Hjælp:Oversættelser]].}}
Tools nicu buculei 01.svg Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter den nye artikel eller tilføjer nye afsnit så husk at skrive i beskrivelsesfeltet under redigeringsvinduet at oversættelser fra andre Wikipedia sprogsversioner bør angives i opsummeringen ved at skrive f.x.: "oversat fra [[no:Special:Permalink/<oldid>|Wikipedia på norsk]]" eller "Oversat fra https://no.wikipedia.org/w/index.php?title=artikelnavn&oldid=<oldid>
Se også Hjælp:Oversættelser.


{{Bruger:Rodejong/Skabeloner/Guide}} Bruger:Rodejong/Skabeloner/Guide

Velkommen  Guide  Snydeskema  Hjælp  Ofte stillede spørgsmål  Øvrige spørgsmål  Ordliste  Mentorprogrammet  Nybegynderforum  Teknisk forum  Opslagstavle

Forside   Redigering   Formatering   Henvisninger   Skriv en artikel   Diskussionssider   Retningslinjer   Yderligere spørgsmål?    

Hej og hjertelig velkommen til vores Guide til Wikipedia, en skridt-for-skridt vejledning i hvordan man bidrager til Wikipedia. Wikipedia er en Internet-Encyklopædi, som bliver skrevet af sine brugere. Du kan også bidrage. Guiden består af en række enkle sider, som vil lære dig de grundlæggende færdigheder du kan bruge når du skal arbejde med Wikipedia.

Hver side beskriver en nyttig funktion i vores wikisoftware, hjælper med stil og indhold, beskriver om Wikipedia-fællesskabet eller vigtige retningslinjer på Wikipedia.

Det er vigtigt at huske på at dette blot er en kort vejledning og ikke en gennemarbejdet beskrivelse af Wikipedias regelsæt eller alle Wikipedias funktioner. Hvis du ønsker yderligere information om et emne, kan du igennem hele guiden finde links til andre hjælpesider som mere udførligt beskriver de valgte emner. Ingen tvinger dig til at læse disse yderligere informationer, men hvis du har lyst kan det anbefales. Det bedste er at åbne linket i et nyt vindue/tab så du på den måde ikke forlader guiden.

I sandkassen er der også plads til at afprøve din nye viden. Vær ikke bange - afprøv hvordan det hele virker; ingen bliver vrede hvis dine eksperimenter slår fejl i sandkassen.

  • {{Tidslinje Nederlandene}} Rediger
Luxembourg Belgien Kongeriget Nederlandene Forenede kongerige Nederlandene Kongeriget Holland Den hollandske guldalder Bataviske Republik Republik af de Syv Forenede Nederlande De sytten nederlandske provinser Habsburgske Nederlande De burgundiske Nederlande