Brugerdiskussion:Tostarpadius/Arkiv01

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjertelig velkommen til den danske Wikipedia, Tostarpadius/Arkiv01!
Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere (se også den ultrakorte redigeringsvejledning), og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden, eller på IRC-kanalen.

Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen --PHansen 12. maj 2009, 11:05 (CEST)[svar]

Det er fint hvis du vil sætte nogle flere paver ind – Her er en oversigt {{Paver}} med alle de røde links der mangler opslag.
Sæt venligst en kilde ind med URL så man selv kan kontrollere; der var/er en del meningsforstyrrende slåfejl i Pave Nikolaus 1., især mod slutningen, som man kan se sig til rette med ved hjælp af kilden.-- Mvh PHansen 12. maj 2009, 11:05 (CEST)[svar]

Jeg vil også lige informere dig om at der findes en skabelon, der er lavet specielt til paver:
{{Pave
|Predecessor=
|Successor=
|Dates=
}} 

Med venlig hilsen Masz (Skriv besked) 12. maj 2009, 12:01 (CEST)[svar]

Man kan også bruge en mere præcis skabelon. Her er et eksempel:
Foregående: Paverækken
Tostarpadius/Arkiv01
1559-1565
Efterfølgende:
Paul 4.
1555-1559
Pius 5.
1566-1572

--Inc 3. jan 2010, 20:35 (CET)

Hej Fernbom2. Jeg glæder mig også over din indsats på paveområdet, som jeg tidligere har arbejdet noget med.

Men lige et lille tip: Du bør aldrig tømme en side for indhold. Enten skal indholdet ændres, eller den skal slettes. Jeg forstår ikke, hvad problemet med Pave Innocens 3. var? Den omdirigerede til samme, men stavet med "t" i stedet, og den type fejl kan forekomme, så derfor er det rart for brugere ikke blot at blive spist af med en tom artikel. Jeg har tilbageført til omdirigering, og så må du skrive på dens diskussionsside, hvad problemet er (eller evt. her). Mvh. Arne (Amjaabc) 13. maj 2009, 13:18 (CEST)[svar]

Til diskussion[rediger kildetekst]

Hej igen. Jeg ser, at du ret konsekvent ændrer fra formen "Pave Leo 10." til "Leo X". Jeg var gået i gang med at rette tilbage, da jeg var sikker på, at der var en vedtagelse om, at vi brugte den førstnævnte form. Det viste sig dog, at der var dødt løb om dette (Wikipedia:Afstemninger/Afstemning:Kongenumre), så derfor kan jeg ikke "slå dig oven i hovedet med det" :-)

Men omvendt synes jeg, at det er noget rod, at artiklen hedder f.eks. Pave Leo 10., og der så står "Leo X" fremhævet som det første i artiklen. Jeg skal ikke stå i vejen for, hvis du ændrer det konsekvent (hvilket kræver flytning af en hulens masse artikler og opdatering af hele Paverækken), men jeg synes egentlig, at man kunne bruge sine kræfter mere konstruktivt end til dette.

Kommentér gerne på dette. Mvh. Arne (Amjaabc) 13. maj 2009, 13:35 (CEST)[svar]

Hvis begge former er lige gangbare, kan der jo om et halvt år komme en ny bruger og rette tilbage; så jeg er helt enig med Arne herover. Det svarer vel til at rette noget korrekt til noget andet der også er korrekt – og det er vist ikke velset. -- Mvh PHansen 13. maj 2009, 14:26 (CEST)[svar]
Afstemningen handlede om at ændre hidtidig praksis, altså arabertal, til romertal, og det var der ikke stemning for. Derfor vil det være forkert at flytte til artikelnavne med romertal. Hvad "Pave" foran angår, så vurderer jeg, at det svarer til "af England" og den slags, og altså er mere end praktisk at have med. --Palnatoke 18. maj 2009, 11:29 (CEST)[svar]

Sletteforslag[rediger kildetekst]

Hej Fernbom2. Du havde på lidt alternativ vis indsat noget, som jeg tolkede som et sletteforslag, på Wikipedia:Sider der bør slettes. Den rigtige måde at gøre det på er imidlertid lidt anderledes, og jeg har rettet op på det, så der er oprettet følgende underside: Wikipedia:Sider der bør slettes/Pave Innocens 3.

Imidlertid er vi et par stykker, der er lidt i tvivl om din hensigt med indlægget, så hvis du lige vil gå ind på sidstnævnte underside og uddybe dit ønske, vil der være større chance for respons. Mvh. Arne (Amjaabc) 18. maj 2009, 08:52 (CEST)[svar]

Hej igen Fernbom2. Jeg vil gerne pege på en smart facilitet, der kan være gavnlig, når man skal sikre ordentlig alfabetisering i artikler med mange kategorier: Hvis du bruger {{DEFAULTSORT:}} med sorteringsbeskrivelsen indsat efter kolonnet, så bruger alle kategorier den sortering. I visse situationer kan man have brug for at en enkelt kategori skal sorteres anderledes, men det klarer man så blot ved at skrive den alternative sortering ved den konkrete kategori på normal vis. Defaulten bruges kun, hvis der ikke er en sortering direkte på kategorien. Mvh. Arne (Amjaabc) 20. maj 2009, 10:48 (CEST)[svar]

Hej Fernbom2. Din oprettede #redirect på Nyerup til Rasmus Nyerup har jeg annulleret igen, da en enkelt mand ikke kan tage "patent" på sit efternavn. Det kunne ske at der kom en anden artikel, hvori navnet Nyerup fandtes. Alt Det Bedste og fortsat god arbejdslyst fra --Pusleogpixi 2. sep 2009, 17:01 (CEST)

På andre sprogversioner er det brugeligt, men er det ikke praksis her skal jeg undvige det fremdeles! Fernbom2 2. sep 2009, 19:26 (CEST)
Kierkegaard? Mon ikke begrundelsen skal være at Rasmus Nyerup ikke er "stor" nok, men Kierkegaard er, og at det er samme mekanisme der tilsyneladende også er gældende på de andre sprog. Jeg tror praksis er at man løser problemet når det opstår; heri kunne indgå en flertydig. -- Mvh PHansen 2. sep 2009, 19:57 (CEST)
Personlig synes jeg at Rasmus Nyerup er stor nok til en "Nyerup" redirect, især fordi jeg endnu ikke er stødt på en anden notabel person der har den særlige stavning af efternavnet (med et "e"). Men jeg kan være præget af mine interesser. --Saddhiyama 4. sep 2009, 22:31 (CEST)
Jeg er af samme mening, men vil ikke gøre en stor sag af dette! Fernbom2 5. sep 2009, 05:49 (CEST)

Kategorier[rediger kildetekst]

Hej Fernbom2. Når du laver artikler bør du indsætte flere kategorier end født/død-kategorierne. Disse kategorier bliver ikke regnet for at være "rigtige". Hilsen Masz () 3. sep 2009, 19:28 (CEST)

Selvfølgelig! De er på vej! Fernbom2 3. sep 2009, 19:37 (CEST)

Hej Fernbom2, det er glimrende, at du opretter biografier fra Dansk Biografisk Leksikon. Men du må meget gerne bringe sproget og retskrivningen up-to-date også. Hilsen KLN 11. sep 2009, 17:18 (CEST)

Ja, det er jeg indforstået med og kommer at gennemføre snarest mulig! Fernbom2 11. sep 2009, 21:20 (CEST)

Er stilmanualen sat ud af kraft[rediger kildetekst]

Hej Fernbom2 ! Jeg kan se at du har rettet flertydig Claus Daa tilbage. Skal vi ikke følge stilmanualen mere ? Se: Stilmanualen, afsnit 12 Flertydige artikler Med venlig hilsen --Ultraman 13. sep 2009, 11:16 (CEST)

Det kan man vist sige til jer begge :-) Jeg har nu rettet flertydig-siden til, så man kan se, hvor linkene peger hen. Det er så lidt uklart, hvorfor artiklerne er navngivet med fødsels- og dødsår, men det kan man jo altid fikse. --Palnatoke 13. sep 2009, 11:34 (CEST)
Hej Palnatoke! Jeg mener at det tidligere er blevet besluttet at der skal være bindestreg mellem opslagsord og tekst? Med venlig hilsen --Ultraman 13. sep 2009, 11:50 (CEST)
If you say so... :-) --Palnatoke 13. sep 2009, 11:59 (CEST)
Hej Palnatoke ! Ja, det er jo et svar man kan bruge til noget, hvad mener du egentlig ? Det er vel ikke et spørgsmål om hvad jeg mener eller ikke. Jeg er tilhænger af klare retningslinier. Med venlig hilsen --Ultraman 13. sep 2009, 12:14 (CEST)

Tak for henvisningen til etablert praksis! Jeres samtale kan I dog med fordel føre på anden plads end her! Med venlig hilsen --Fernbom2 13. sep 2009, 15:19 (CEST)

Hej Fernbom2 ! Beklager, men du har ret. Vi træder vist allesmmen i spinaten en gang imellem. Med venlig hilsen --Ultraman 14. sep 2009, 11:48 (CEST)

Henvisninger til andre artikler med (næsten) samme navn[rediger kildetekst]

Nu har jeg flere gange set dig lave henvisninger til andre artikler, men med noget andet i ()'erne. Du bør bruge en af disse skabeloner i stedet for :-).
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 4. okt 2009, 17:14 (CEST)

Jeg forstår ikke riktig henvisningen! Hvad - konkret - har blivet fejl? Fernbom2 5. okt 2009, 15:27 (CEST)
Det kan jeg sagtens forstå, du ikke forstår. Det gør jeg heller ikke :-). Hvorfor har du mon fået denne besked? Den burde have været til 84.238.115.151. Glem du blot denne besked :-).
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 9. okt 2009, 20:55 (CEST)
Tak for denne besked! Fernbom2 10. okt 2009, 20:28 (CEST)

Autopatrol[rediger kildetekst]

Hej Fernbom2 - Du har nu autopatrol knyttet til din brugerkonto. --Pugilist 8. okt 2009, 09:47 (CEST)

Mange tak! Jeg føler mig hædret! Fernbom2 8. okt 2009, 10:09 (CEST)

Billede af Harsdorff[rediger kildetekst]

Hej Fernbom2, billedet fra Commons, "Harsdorff. jpg", forestiller Axel Bundsen, ikke C.F. Harsdorff. Jeg kan se, at du har brugt det på den svenske WP. Jeg er ved at få det omdøbt.--KLN 8. okt 2009, 18:59 (CEST)

Tak! Jeg skal se til at få det fjernet! Fernbom2 8. okt 2009, 21:02 (CEST)

Hej Fernbom2, når jeg opretter sider fra DBL, især de lange biografier, så kopierer jeg teksten ind i Word og ændrer automatisk al tekst til minuskler (små bogstaver). Dernæst får jeg programmet til at ændre ord efter punktum til stort. Og bruger "søg og erstat" til at ændre aa -> å. Man kan også lave en søg og erstat på ofte forekommende navne, steder etc. Det letter arbejdet meget, synes jeg. Med venlig hilsen. --KLN 10. okt 2009, 23:12 (CEST)

Tak, det lyder som et godt råd! Fernbom2 11. okt 2009, 06:54 (CEST)

Klas Kristersson Horn‎[rediger kildetekst]

Hej Fernbom2 kig lige på Klas Kristersson Horn‎, jeg har prøvet på at omskrive den ... til nudansk, men ved ikke lige om det er ok?
I øvrigt vil jeg VÆLDIGT gerne at vi sammen forbedrer nogle af artiklerne om svenske byer/steder på da:wiki, for mig SPECIELT Landskrona, eftersom jeg bor her ;)
PS. du skriver virkeligt godt, godt sprog ;)
--mvh Per (PerV) 23. nov 2009, 13:29 (CET)

Jeg skal se på de artikler Du nævner! Om jeg kan forbedre dem gør jeg det gerne. Jeg er, trods hvad Du siger om mit sprog (tak for det!), ikke kompetent at omarbejde mine bidrag til nudansk, så det er udmærket at andre hjelper til! Fernbom2 23. nov 2009, 13:40 (CET)
Hvor bor du forresten, OG hvordan kan vi hjælpes ad med eksempelvis Landskrona artiklen?--mvh Per (PerV) 23. nov 2009, 13:46 (CET)

Hej! Det er dejligt at se dig her. Dansk Wikipedia er også givende at redigere. Jeg har nogle planer om at skrive nogle artikler om skuespillers her igen. Både svenske og danske wikipedia mangler mange artikler om skuespillers! Obelix 27. apr 2010, 21:33 (CEST)

Ja, skuespillere findes der mange at skrive om! Jeg har selv bidraget med nogle fra 18. århundrede. Fernbom2 27. apr 2010, 21:49 (CEST)

Belønning[rediger kildetekst]

Den Utrættelige Bidragsyders Barnstar
Hej Fernbom2, jeg synes, du fortjener en tak for dine mange nyoprettede artikler - over 600 - til dansk Wikipedia; ikke mindst når du sikkert har nok at gøre med at forbedre dit modersmåls Wikipedia. Tak for indsatsen! --KLN 13. aug 2010, 17:53 (CEST)


Tak for denne opmuntrende hilsen! Jeg synes selv at jeg har gjort alt for lidt for at wikificere og sprogligt modernisere mine artikler, men jeg håber at det vil blive bedre fremover! Fernbom2 13. aug 2010, 19:00 (CEST)

Hejsa. Er der en artikel på vej i forbindelse med subj? P.t. er det jo bare en cirkulær reference. Mvh Knud Winckelmann 7. sep 2010, 11:28 (CEST)

Den er allerede kommet! Fernbom2 7. sep 2010, 11:28 (CEST)
Aha, det var hurtigt. Tak for det. Knud Winckelmann 7. sep 2010, 11:30 (CEST)

Wikificering[rediger kildetekst]

Kan jeg få dig til at wikificere de artikler, du opretter fra Salmonsens? Det er dejligt med nye bidrag, men antallet af artikler, der skal wikificeres, nærmer sig efterhånden 1000. Mvh. --KLN 10. jan 2011, 16:37 (CET)

Jeg kommer att wikificere dem efterhånden. Inden denne måned er til ende kommer de at være langt færre. Jeg sidder ved flere computers og derfor er det denne måde at arbejde jeg vælger. Tak for den venlige tone! Fernbom2 10. jan 2011, 19:56 (CET)
Gentager lige ovenstående, lidt sproglig rettelse af de gamle tekster er også nødvendig - Nico 17. feb 2011, 19:00 (CET)
Jeg går igennem dem efterhånden - idag har jeg haft store computerproblemer. Denne måned vil jeg dog ikke skabe flere, kun rette. Fernbom2 17. feb 2011, 19:16 (CET)
Lyder godt :-) -Nico 17. feb 2011, 19:41 (CET)
Jeg kan se, at du stadig opretter artikler, der ikke er wikificerede. Jeg skal ikke gøre mig til dommer over dette, men blot påpege, at det ikke gavner Dansk Wikipedia med disse uredigerede artikler, fordi det bliver en uoverkommelig opgave - også for dig - at wikificere disse mange artikler. Dermed falder den sproglige kvalitet af indholdet. Mvh. --KLN 26. mar 2011, 09:06 (CET)
Jeg opretter enkelte der ikke er fuldbyrdede, men jeg er vel bevidst om hvilke det drejer sig om, så jeg kommer ikke at lade dem blive. Fernbom2 26. mar 2011, 12:29 (CET)
Dette gælder endnu, inden artiklerne bliver overplastret med skabeloner. Sæt tempoet ned med (copy/paste) oprettelserne, og gør i stedet arbejdet pænt og ordentligt. Det andet gavner ikke Wikipedia. --Pixi Uno (diskussion) 4. sep 2012, 17:21 (CEST)
Det er svært at se at du "går igennem dem efterhånden", eftersom der stadigvæk findes en bunke artikler som du ikke har kigget på, imens du fortsætter i en hurtigt tempo med at oprette nye. Som KLN skriver ovenover, så gavner det ikke Dansk Wikipedia. --Pixi Uno (diskussion) 13. nov 2012, 16:22 (CET)
Selvfølgelig gavner det ikke at forlade dem uwikificerede. Jeg plejer dog at oprette én eller et par og derefter fuldbyrde det hele, men der må være tilfælder når det ikke har sket. Tostarpadius (diskussion) 13. nov 2012, 16:32 (CET)

Hurtigslet[rediger kildetekst]

Hej Fernbom. Det er ganske fint, at du deltager i oprydningsarbejdet - tak for det! Dog skal jeg bede dig om ikke at erstatte artiklens tekst med f.eks. {{hurtigslet}}, som du gjorde i dag med Beast Boy, men blot indsatte den relevante skabelon øverst i artiklen. Det gør det lidt lettere for den admin, der skal slette artiklen, at bedømme baggrunden for sletningen. Venlig hilsen, --Medic (Lindblad) 15. feb 2011, 20:11 (CET)

Tak for denne påpegelse! Jeg håber jeg vil huske det fremover! Fernbom2 15. feb 2011, 20:33 (CET)

Parentes-flytninger[rediger kildetekst]

Hej Fernbom2, vi bruger ikke specialtegn som tankestreg i parenteser i navngivning af artikler (det gør vi til gengæld - + mellemrum - i artiklers overskrifter). En almindelig bindestreg er nok, og den har den fordel, at den kan tastes på tastaturet. Mvh. --KLN 16. maj 2011, 21:47 (CEST)[svar]

Ok, det vidste jeg ikke! Tak for oplysningen! Fernbom2 17. maj 2011, 07:05 (CEST)[svar]

Dragan Klaric[rediger kildetekst]

Hej! Ett ip-nummer skapade artikeln Dragan Klaric här på danska wikipedia. Jag är mest bra på att översätta från danska till svenska och inte svenska till danska. Kan du se om du kan få språket i artikeln rätt? Obelix 21. jun 2011, 20:57 (CEST)

Jag skall titta på saken vid tillfälle (inte i kväll). Fernbom2 21. jun 2011, 21:21 (CEST)
Takker! Det skulle vara kul om artikeln skulle kunna få vara kvar på dawp! Det styrker relevansen. Obelix 22. jun 2011, 11:14 (CEST)

Administratör[rediger kildetekst]

Ønsker du at blive administrator? Du er meget aktive i dawp også har stor erfaring både på dawp og svwp af oprydningsarbejdet og er en dygtig bruger. Obelix 18. jul 2011, 13:00 (CEST)

Nej, ikke nu i hvert fald! Tak for spørgsmålet! Fernbom2 18. jul 2011, 16:20 (CEST)

Hans Nielsen Bang[rediger kildetekst]

Hvem er den i flertydig-artiklen Hans Bang nævnte Hans Nielsen Bang? Hans Nielsen Bang omdirigeres til Niels Hansen Bang uden yderligere forklaring. Thomas Vedelsbøl 29. aug 2011, 18:58 (CEST)

Det er hans far. Fernbom2 29. aug 2011, 21:25 (CEST)

Hvorfor så mange re-directs?[rediger kildetekst]

Hej Fernbom2!

Jeg kan ikke helt gennemskue din praksis med oprettelsen af en masse re-directs, så derfor vil jeg lige spørgè :-)

Personligt ville jeg nok have opdateret teksten i den oprindelige artikel fra "Kunstmuseet" til "Statens Museum for Kunst".

Hvis jeg ønskede at beholde teksten "Kunstmuseet", så ville jeg have lavet den som et link

[[Statens Museum for Kunst|Kunstmuseet]]

.

Tænker at der måske er noget jeg har overset eller misforstået?

Glædelig jul --VicVal 23. dec 2011, 10:53 (CET)

Tak for Dine synspunkter! Jeg kan godt forstå at det forefalder noget mærkeligt med slige omdirigeringer. De er til tjeneste for kommende brugere. Jeg er af den overbevisning at det er godt om den som opretter artikler hurtigt finder hvor informationen står til at opsøge. Fernbom2 23. dec 2011, 11:31 (CET)
PS: Glædelig jul! Fernbom2 23. dec 2011, 11:32 (CET)
Tak for det hurtige svar :-) -- Jeg er enig med dig i det hensigtsmæssige i at hjælpe læserne til at finde artiklerne, specielt i artikelfeltets dropdown-boks. Men det er også et to-sidet problem, for hvis vi har alt for mange opslag, herunder re-directs, så bliver listerne ubrugelige.
Hvor mange vi skal have kan være et skøn og jeg vil blot konstatere at jeg personligt ville lave lidt færre re-directs. --VicVal 23. dec 2011, 13:47 (CET)

Overflødig kategori[rediger kildetekst]

Hej!

Du har oprettet Kategori:Personer efter nationalitet og profession, men det giver ikke megen mening, da vi allerede har Kategori:Personer efter profession og nationalitet, som har en masse underkategorier. --Palnatoke 13. feb 2012, 06:59 (CET)

De fleste andre sprog har denne opdeling, der én indeholder kategorier af type "Danskere efter profession", den andre af type "Arkitekter efter nationalitet". Fernbom2 13. feb 2012, 13:10 (CET)
Det kan give mening, hvis man sørger for at beskrive denne opdeling på begge de to metakategorier, så det forventer jeg at du gør. --Palnatoke 13. feb 2012, 13:16 (CET)
Jeg vil forsøge! Fernbom2 13. feb 2012, 14:03 (CET)
Tak :-) --Palnatoke 13. feb 2012, 14:09 (CET)

Et tu Fernbom2[rediger kildetekst]

Jag har lagt in en anmälan på Wikipedia:Anmodning om botstatus. Om det är ngt där som du ser behöver översättas till dansk, så gör gärna så. -- Lavallen 20. feb 2012, 12:17 (CET)

Lista finns nu på Bruger:Fernbom2/Artiklar. -- Lavallen 20. feb 2012, 19:57 (CET)
Mange tak! Fernbom2 20. feb 2012, 23:18 (CET)
Och du flyttade sidan utan att säga till. :) - Nåväl det ska bli rätt nästa gång nu... - Lavallen 21. feb 2012, 08:32 (CET)
Jeg vil lige minde om, at mange hundrede artikler på listen stadig mangler wikificering. Mvh. --KLN 20. feb 2012, 23:32 (CET)
Jeg er bevidst om dette og korrigerer efterhånden. Fernbom2 22. feb 2012, 05:04 (CET)
Hjälp gärna till att översätta Bruger:Innocent bot/Aktive brugere. Min dansk är inte inge vidare, inte för att det hindrar mig från att äga en handfull aktier i Carlsberg, men ändå. -- Lavallen (diskussion) 14. mar 2012, 14:46 (CET)
Jeg vil gøre hvad jeg kan! Fernbom2 (diskussion) 15. mar 2012, 08:14 (CET)
JAg fångar inte upp alla robotar ser jag, får kika på det. - Lavallen (diskussion) 15. mar 2012, 08:18 (CET)
Mange tak! Fernbom2 (diskussion) 15. mar 2012, 08:19 (CET)
JAg ser nu ut att ha fått bort lokala botar ur den övre halvan, återstår de globala. Sedan blev det ngt knäppt med den undre halvan... (bara botar-delen). -- Lavallen (diskussion) 15. mar 2012, 08:53 (CET)
¤$%&! Nu bidde det bara globala botar i övre halvan... - Jaja, jag ändrar ett lite "==" till ett "!=" och kör en gång till... -- Lavallen (diskussion) 15. mar 2012, 09:34 (CET)
Nu ska det vara rätt... Dyker det upp ngn oflaggad bot i listan ska det bara vara att lägga in Kategorin "Wikipedia-robotter" på användarsidan så tas den bort. -- Lavallen (diskussion) 15. mar 2012, 09:47 (CET)

Hej, mange af de artikler du laver får skabelonen {{sprog}} fordi man ikke kan læse hvad der står så godt. Hvis du gider bruge lidt mere tid på at formulere det lidt bedre :) --Simeondahl (diskussion) 10. apr 2012, 11:39 (CEST)

Tak for henvendelsen! Jeg bearbejder dem efterhånden! Fernbom2 (diskussion) 10. apr 2012, 11:41 (CEST)
Tak, det tror jeg andre bruger/gæster vil elske. God arbejdslyst --Simeondahl (diskussion) 10. apr 2012, 11:48 (CEST)

Hej, jeg gentager lige dette tip, du skal arbejte mere så sproget. Det er næsten umulit at læse :) --Simeondahl (diskussion) 7. maj 2012, 08:21 (CEST)[svar]

Spøgsmål om sletning af Kategori:[rediger kildetekst]

Hej Fernbom2. Jeg kan se du har slette Kategori:Præster fra Danmark fra Jacob Peter Mynster‎, Johan Frauen‎, Hans Mathias Fenger, Christian Bastholm‎ og Christian Thodberg‎. Jeg læste artiklerene igennem og fandt ud af at nogle af dem var Præster i Danmark. Jeg kan se at Johan Frauen, Jacob Peter Mynster og Christian Bastholm var præster. Så ville lige spøgere om hvad du havde tænkt? --Simeondahl (diskussion) 12. apr 2012, 14:33 (CEST)

De var alle "Kongelige konfessionarii fra Danmark", hvilket er en underkategori til "Præster fra Danmark". Jeg mener at den sidstnævnte derfor er overflødig. Fernbom2 (diskussion) 12. apr 2012, 15:23 (CEST)
Du er jo godt i gang med at oprette artikler, så du kunne måske godt bruge en småkage til at hygge med i pauserende ;) --Simeondahl (diskussion) 11. maj 2012, 08:09 (CEST)[svar]



Col du Madelin[rediger kildetekst]

Du har fjernet min anmodning om hurtigsletning af omdirigeringen Col du Madelin uden at begrunde. Må jeg spørge hvorfor? Thomas Vedelsbøl (diskussion) 18. jun 2012, 18:45 (CEST)

Jeg fandt den ikke helt usandsynlig. Fernbom2 (diskussion) 18. jun 2012, 20:22 (CEST)