Diskussion:Abbas Abed

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Sletningsforslag: Abbas Abed

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Abbas Abed har stået med notabilitetsskabelon siden PHE77 satte den på i 2018 med kommentaren Har han vundet noget eller gjort sig positivt bemærket, så artiklen kan have relevans?. Lad os få det afklaret. Han nævnes i en artikel om en dopingsag, der også er det primære indhold i artiklen. Igen her. Hans klub, Odense Body Building Club, har endnu ikke en artikel, men har vist generelt problemer med brug af doping. Muligvis er der tale om samme person, der har arbejdet på et asylcenter. Er han kendt nok? Toxophilus (diskussion) 23. okt 2019, 12:20 (CEST)

  • Symbol delete vote.svg Slet - udover at bliver udelukket så har han vist ikke gjort sig bemærket. Toxophilus (diskussion) 23. okt 2019, 12:20 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - En bodybuilder, der er taget for doping ?? Hvis nogen mener at han er relevant kan han nævnes i et kort bisætning i artiklen om doping, men selv det mener jeg er at skyder langt over målet. Vi skal heller ikke gå for lagt i ønsket om at blive et register over folk, der på den ene eller anden måde har gjort noget de fortryder. --Pugilist (diskussion) 23. okt 2019, 13:02 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Kan ikke se, hvilke meritter der skulle gøre ham notabel. --Morten1997 (diskussion) 23. okt 2019, 13:12 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Kan heller ikke se notabiliteten. --Økonom (diskussion) 24. okt 2019, 19:57 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Enig i ovenstående betragtninger. Wiki skal ikke være en offentlig gabestok, så en dopingsag kan ikke alene gøre en person notabel, hvis personen i øvrigt ikke har nogen nævneværdige meritter inden for sin disciplin. PHE77 (diskussion) 24. okt 2019, 22:43 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - En bodybuilder der har taget doping, er ikke grundlag for en artikel.--Kjeldjoh (diskussion) 25. okt 2019, 10:17 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Enighed om sletning. Pugilist (diskussion) 4. nov 2019, 08:10 (CET)