Diskussion:Anden Congokrig

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Artiklen Anden Congokrig er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.

Huskeliste for Anden Congokrig: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Det har været et stort arbejde at oversættte denne lange artikel, så jeg vil bede om, at man ikke sletter den, men hjælper med at oversætte de sidste norske vendinger og ord. Artiklen dækket et meget centralt elemnt i Afrikas nyere historie, som skal være dækket på dansk wiki. Den danske tekst der lå i forvejen var POV og stærkt tendentiøs. --X 3. nov 2011, 13:37 (CET)

Den Anden Congokrig ville være et mindre tendentiøst navn til siden end Afrikanske Verdenskrig, som er et lidt poppet journalistudtryk. --Hildurx 4. nov 2011, 02:13 (CET)

Nominerer til LA[rediger kildetekst]

Det er lidt vel sparsomt med de direkte kildehenvisninger for så stor en artikel synes jeg. Der er jo masser af eksterne henvisninger, som man med fordel kunne få refereret direkte i teksten, hvor det er relevant. Toxophilus (diskussion) 2. mar 2015, 11:29 (CET)

Enig med Toxophilus. Den norske udgave har over tyve kildehenvisninger, så der kunne startes med at tilføje dem. Rmir2 (diskussion) 2. mar 2015, 12:01 (CET)
Der er ikke sket noget med artiklen siden min kommentar for snart tre måneder siden. Det er synd, for med nogle flere kilder er den helt sikkert LA værdig, og den har måske også potentiale til GA. Toxophilus (diskussion) 25. maj 2015, 20:21 (CEST)[svar]

Flytteforslag[rediger kildetekst]

Flytteforslag: Afrikanske Verdenskrig

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag

Artiklen Afrikanske Verdenskrig er oprettet i 2008 af Bruger:Krestenklit, der selv skrev "Afrikas Verdenskrig" i teksten. Siden Bruger:Orakologens store udvidelse af artiklen i 2011 har Den Anden Congokrig stået som hovedopslagsord, men artiklen er aldrig blevet flyttet.

Bruger:Hildurx skrev 4. november 2011 på artiklens diskussionsside, at "Den Anden Congokrig ville være et mindre tendentiøst navn til siden end Afrikanske Verdenskrig, som er et lidt poppet journalistudtryk". Jeg fremsætter hermed et flytteforslag. Vh. SorenRK (diskussion) 15. feb 2018, 13:03 (CET)

Konklusion:
Der er enighed om flytning. Vh. SorenRK (diskussion) 28. feb 2018, 15:10 (CET)