Diskussion:Ben Farid Røjgaard Nielsen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Ben Farid Røjgaard Nielsen

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.


Jeg mener ikke at Ben Farid Røjgaard Nielsen, lektor og sygeplejerske, endnu har opnået at være notabel. Artiklen oprettet af @Jesper H Bintos: har desuden træk af at være {{Tætpå}}.

  • Slet - Jf. ovenstående. --Kjeldjoh (diskussion) 19. mar 2019, 08:34 (CET)
  • Slet - Kan hurtigslettes efter min opfattelse. --Pugilist (diskussion) 19. mar 2019, 08:39 (CET)
  • Slet - Ikke nok. --Morten1997 (diskussion) 19. mar 2019, 08:41 (CET)
  • Slet - Ikke vores fremmeste artikel. Toxophilus (diskussion) 19. mar 2019, 09:08 (CET)
  • Slet - Enig med Kjeldjoh. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 19. mar 2019, 10:22 (CET)
  • Behold - Enig med Toxophilus, men jeg tror, at det vil være muligt at få den op at køre. Har selv tilføjet kilder og interne wikilinks. Med hensyn til notabiliteten er han jo trods alt forfatter til en del bøger om flere forskellige emner. Hellere en side for meget end en side for lidt. --AdamTjørnebjerg (diskussion)
  • Slet - To egentlige bøger er vel nok i underkanten til at opnå notabilitet. Ole Ryhl Olsson (diskussion) 30. mar 2019, 19:44 (CET)
  •  Kommentar - Han er ikke blot sygeplejeske, men cand.cur (kandidat i sygepleje). Hvis han var professor i stedet for lektor, ville det være tættere på kravene i wP:BIO, selvom Københavns Professionshøjskole ikke er et universitet. At skrive bøger om sygepleje og forske hører vel med til at passe sit arbejde. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 30. mar 2019, 21:01 (CET)
Konklusion:
konsensus om sletning. --Pugilist (diskussion) 1. apr 2019, 11:16 (CEST)