Diskussion:Bredmaegaard

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Bredmaegaard

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Bruger:Vrenak har den 29. december 2016 påsat {{notabilitet}} på artiklen Bredmaegaard uden at fremsætte et sletningsforslag, hvilket hermed gøres. Artiklen er oprettet af Bruger:Bredmaegaard samme dag, som notabilitetsskabelonen blev påsat. --Morten1997 (diskussion) 5. mar 2017, 00:01 (CET)

  • Behold At den ikke har haft den store betydning gør den ikke til "ikke notabel" -- •   Rodejong   💬 ✉️ 5. mar 2017, 13:20 (CET)
  • Slet fordi det er en almindelig dansk bondegård som utallige andre. Der er intet i artiklen som indikerer noget specielt ved den. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 5. mar 2017, 13:42 (CET)
  • Behold - ser ingen grund til at slette, men den er tætpå . - Nico (diskussion) 5. mar 2017, 13:47 (CET)
  • Slet Kan ikke rigtigt se notabiliteten, måske Rodejong og Nico kan uddybe den notabilitet de tilsyneladende ser i alle gårde? Mvh. Vrenak (diskussion) 5. mar 2017, 13:51 (CET)
    •  Kommentar @vrenak: Der er tale om én gård her. Der er en historie og nogen har gjort sig den ulejlighewd at fortælle den; Måske er der også nogen der er interesseret i at læse den. - Nico (diskussion) 5. mar 2017, 13:55 (CET)
  • Behold -jeg ser heller ingen grund til at slette --Zoizit (diskussion) 5. mar 2017, 14:32 (CET)
  • Slet Det er en ganske almindelig gård. Jeg kan ikke se noget, som gør den notabel. --Steen Th (diskussion) 5. mar 2017, 14:48 (CET)
  •  Kommentar @Nico: At nogen har gjort sig den ulejlighed gør den jo ikke notabel, især ikke fordi det er dem selv der har fortalt her, ellers kan vi jo ligeså godt droppe alle notabilitetsdiskussionerne, f.eks. ville det jo betyde Jonathan Løw er automatisk notabel fordi han gider reklamere for sig selv. Der må jo være noget ved gården der gør den notabel? Er det dens nuværende brug? Har den en særlig historie? Er der sket noget opsigtsvækkende der? Har den været hjem for en berømt person? Har den inspireret til noget stort? Hvis ikke der er noget der gør den til noget særligt på en eller anden måde, betyder det at alle gårde er notable, (bare nogen gider skrive om dem), og helt ærligt jeg kunne da godt skrive om min mormor og morfars gård, dens historie, bedriften mv. og også med kilder, men jeg har dælme svært ved at finde notabiliteten for andre end familien og nogle lokale fra området, selv højt sat kan det vist ikke blive mere end en svag interesse fra et par hundrede mennesker. Mvh. Vrenak (diskussion) 5. mar 2017, 14:57 (CET)
  • Behold - omtalen i værket "Danske Gaarde" viser, at den har notabilitet. Rmir2 (diskussion) 12. mar 2017, 11:58 (CET)
Konklusion:
Der er ikke konsensus om at slette artiklen, hvorfor den beholdes.
- Sarrus (db) d. 2. apr 2017, 12:05 (CEST)