Diskussion:Camilla Thorup

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Camilla Thorup

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Camilla Thorup er en dansk billedkunstner. Den er oprettet af en ip-bruger. Artiklen minder lidt om et CV og der er intet konkret om, hvad hun har lavet og hvor hun har udstillet. Til gengæld er der POV-tekst uden kilder om hendes stil. Hun har en hjemmeside, der er lidt info på kunsten.nu, opslag på kunsthøjskolen.dk. Toxophilus (diskussion) 25. jun 2020, 10:01 (CEST)

  • Slet - Jeg savner mere omtale, særligt af lidt bredere art. Hun virker ikke til at have slået igennem endnu. Toxophilus (diskussion) 25. jun 2020, 10:01 (CEST)
  • Slet Helt enig. Er det større eller mindre udstillinger, hun har deltaget i? --|EPO| COM: 11. jul 2020, 12:05 (CEST)
  • Behold - Soloudstilling på Horsens Kunstmuseum trækker op. Omtalt forholdsvis bredt synes jeg. Artiklen er rimelig neutral. Det skader ikke ikke, at der kan findes information om kunstneren på dawp. Måske Bruger:MSanderhoff kan bidrage med input om relevansen ? —Pugilist (diskussion) 18. jul 2020, 15:42 (CEST)
  • Behold - Ret interessant cv, kan nok udbyttes, mend ser ingen grund til at slette. - Nico (diskussion) 18. jul 2020, 17:34 (CEST)
Konklusion:
Ikke konsensus om at slette artiklen. Økonom (diskussion) 23. jul 2020, 17:08 (CEST)