Diskussion:Det Osmanniske Rige

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Artículo bueno-blue.svg Artiklen Det Osmanniske Rige er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Stock post message.svg Huskeliste for Det Osmanniske Rige: rediger · historik · overvåg · opdater
  • Flere direkte referencer i teksten - særlig i første halvdel af artiklen. Toxophilus (diskussion) 4. feb 2018, 20:32 (CET)
  • Flere forskellige og mere nutidige kilder. Hele artiklen er bygget op udelukkende på Salmonsens fra 1927. Det holder ikke, hvis den skal være LA. Toxophilus (diskussion) 4. feb 2018, 20:32 (CET)
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Tyrkiet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyrkiet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tyrkietrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Billedadvarsel[redigér wikikode]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

-- CommonsTicker 23. mar 2007 kl. 07:12 (CET)

Fejl[redigér wikikode]

Der er flere faktuelle fejl med denne artikel, bl.a. om en såkaldt permament hellig krig mellem seldsjukkerne og byzantinerne.Psellos

Klø på med rettelserne! - Kåre Thor Olsen (Kaare) 17. dec 2007, 22:43 (CET)

Der er i hvert fald en faktuel fejl - nemlig fortielsen (?) af at det seljudiske imperium var muslimsk . Strukturen i artikelen er også lidt mærkelig . Kilderne til alle oplysningerne ligger jo sikkert gemt i de eksterne henvisninger .. kunne godt trænge til gennemsyn . Sechinsic 31. aug 2009, 00:52 (CEST)

Ingen kilder[redigér wikikode]

Hvorfor er der ingen kilder i artiklen?ParanoidLemmings (diskussion) 1. jan 2015, 20:46 (CET)

Jeg har nu indsat nogle kildehenvisninger. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 6. jan 2015, 18:54 (CET)