Diskussion:Historia Forlag

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Historia Forlag

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Denne har stået med {{notabilitet}} siden 2014, så nu indstiller jeg den til sletning --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 13. apr 2016, 19:05 (CEST)

  • Symbol delete vote.svg Slet - Jeg ved ikke, hvad gennemsnittet ligger på, eller om vi har nogle regler når det kommer til forlag, men 40 titler er i underkanten efter min mening. Hvis andre kan komme med fornuftige argumenter for et behold, så vil jeg gerne lade mig overtale. Toxophilus (diskussion) 16. apr 2016, 09:39 (CEST)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Et forlag, der udgiver notable forfattere eller relevante udgivelser er efter min opfattelse relevant at omtale på Wikipedia. Det er relevant viden for interesserede at vide, hvad det er for et forlag, der har stået bag en udgivelse. Jeg mener ikke, at selve antallet af årlige titler er specielt væsentligt for notabiliteten, men i det omfang det måtte være et kriterium, mener jeg at 40 årlige titler er rigeligt. Vi har i dag en lang række artikler om danske forlag, hvilket jeg synes er en styrke og ikke en svaghed. Vi havde for noget tid siden en tilsvarende slettediskussion (kan ikke huske forlagets navn), hvor det faldt ud til behold, og vi bør følge en nogenlunde konsistent linje. --Pugilist (diskussion) 19. apr 2016, 20:31 (CEST)
Det var denne slettediskussion, som jeg tænkte på. --Pugilist (diskussion) 19. apr 2016, 20:36 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Ikke stemning for sletning. Beholdes. --Pugilist (diskussion) 27. apr 2016, 07:30 (CEST)