Spring til indhold

Diskussion:Husum (København)

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Flytteforslag

[rediger kildetekst]

Flytteforslag: Husum

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag
Jeg har selv boet i den omtalte københavnske bydel, og den eksisterer ikke ret meget mere end Bielefeld... Nej, seriøst - man kan ikke erkende bydelen i nutidig geografi, og det er ganske almindeligt blandt de lokale at hævde at man bor i Brønshøj. Jeg vil ikke påstå at byen i Slesvig er hovedbetydning, men den er en stærk kandidat. --Palnatoke (diskussion) 7. jun 2018, 14:47 (CEST)
  •  Flyt ikke Set fra Jylland er Husum i Kbh. kun et skilt man har set på en bus, mens Husum i Slesvig er den største by i det vestlige Slesvig med 23.000 indbyggere. - Nico (diskussion) 7. jun 2018, 15:31 (CEST)
  •  Flyt ikke Husum i København ikke oplagt som primær betydning. Det har fx ikke eget postnummer - den er under Brønshøj. Og kommunen håndtere området som Brønshøj-Husum. Reelt er der kun Husum Torv og station som holdepunkter. Husum i Slesvig har også større betydning, hvis vi ser internationalt. --Steen Th (diskussion) 8. jun 2018, 11:04 (CEST)
  •  Flyt ikke ~ Vi kan ikke indrette primær betydning efter, hvem der har boet hvor. Der er i øvrigt også andre betydninger, hvis I ser på Husum på tysk Wiki. Hans Christophersen (diskussion) 8. jun 2018, 11:49 (CEST)
  • Neutral - For mit vedkommende er hovedbetydningen helt oplagt den københavnske bydel, også selvom den tyske by globalt set er mere kendt/betydningsfuld. Men jeg anerkender, at det måske forholder sig anderledes, hvis man passerer Valby Bakke, så hvis det besluttes at lade artiklerne ligge som i dag, så er det fint med mig. --Pugilist (diskussion) 14. jun 2018, 10:04 (CEST)
  •  Flyt ikke. Enig med Nico og Steen Th. Rmir2 (diskussion) 14. jun 2018, 10:10 (CEST)
  •  Flyt ikke - Også enig med Nico og Steen. Hvis jeg endelig skulle vælge en til at være hovedbetydning, skulle det være den tyske Husum. Men jeg kan fint leve med status quo. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 14. jun 2018, 10:21 (CEST)
Konklusion:
Artiklen flyttes ikke, da der ikke er konsensus herom. --Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 16. jun 2018, 17:29 (CEST)

Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 7. jun 2018, 13:16 (CEST)