Diskussion:Kathrine Bremerskov Kaysen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Sletningsforslag[rediger kildetekst]

Sletningsforslag: Kathrine Bremerskov Kaysen

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Kathrine Bremerskov Kaysen er i dag 27 år. Hun har medvirket i de totalt 6 Far til fire-genindspilninger fra midten af 2000'erne til starten af 2010'erne. Hun har i dag sit eget firma. Ifølge danskefilm har hun desuden lagt stemme til tegnefilm, (udenlandske) film og computerspil og er senere blevet beklædningsskrædder. Er alt dette nok til at gøre hende notabel?

  • Slet Nej det mener jeg ikke. Men hvis I andre mener noget andet, så sig gerne frem med en god begrundelse. Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 3. mar 2021, 15:31 (CET)
  •  Kommentar Der er i gennemsnit 22 visninger pr dag over 90 dage. Det er meget pænt. Så der er interesse om personen. --Steen Th (diskussion) 3. mar 2021, 15:50 (CET)
  • Behold - En hovedrolle i seks film i en populær spillefilmserie burde være mere end rigeligt. --Dannebrog Spy (diskussion) 3. mar 2021, 15:51 (CET)
  •  Kommentar - Der er andre børneskuespillerbiografier, der er mere oplagte at kigge på. Jeg ser ike noget behov for at slette denne biografi. --Pugilist (diskussion) 4. mar 2021, 10:54 (CET)
  • Behold - Far til fire-filmene, endda de nye, er væsentlige i dansk børnefilm, og rollen som Mie er en af hovedrollerne, så artiklen bør beholdes - Nico (diskussion) 4. mar 2021, 11:02 (CET)
  • Lille Behold evt. Sammenskriv til Far til fire - Når det kun er en hovedrolle, kunne biografien sammenskrives til artiklen om filmserien, men i dette tilfælde syntes jeg at biografien kan beholdes.--Kjeldjoh (diskussion) 8. mar 2021, 09:46 (CET)
Konklusion:
Klart flertal for at beholde. --|EPO| COM: 20. mar 2021, 08:57 (CET)