Diskussion:Kirsten Nepper-Rasmussen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Kirsten Nepper-Rasmussen

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Kirsten Nepper-Rasmussen er en dansk journalist, men artikelteksten godtgør ikke, at hun har udført noget særlig notabilitetsgivende. Artiklen er oprettet af Bruger:Jlbuster i februar 2019 og har stået med en notabilitetsskabelon omtrent lige siden.

  • Slet - jeg kan ikke se, at personen lever op til nogen af dawp's notabilitetskriterier. Der ser ud til at være tale om en journalist, der har passet sit arbejde. --Økonom (diskussion) 3. nov 2019, 19:36 (CET)
  • Slet - Ganske enig. Hun er en ganske ordinær journalist, der ingenlunde har gjort sig bemærket, på anden måde end at hun har passet sit arbejde. Toxophilus (diskussion) 4. nov 2019, 07:56 (CET)
  • Slet - Journalister skriver. Også på Wikipedia. Biograferede ses ikke at adskille sig fra de mange journalister, der passer deres arbejde. Pugilist (diskussion) 4. nov 2019, 08:07 (CET)
  • Slet - Der er mange biografier i Kategori:Journalister fra Danmark, hvor det halter med at opfylde Wikipedia:Kriterier for biografier. Jeg mener ikke at modtagelse af Kæphesten er tilstrækkelig.--Kjeldjoh (diskussion) 4. nov 2019, 09:24 (CET)
  • Slet - Intet i artiklen tyder på notabilitet. Rmir2 (diskussion) 8. nov 2019, 15:11 (CET)
Konklusion:
Enighed om sletning. --Pugilist (diskussion) 13. nov 2019, 09:36 (CET)