Diskussion:Lolland Syd Station

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Lolland Syd Station

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Vi har artikler om midlertidige stationer, men er en teknisk station som Lolland Syd Station relevant? --|EPO| COM: 29. nov 2020, 14:46 (CET)

  •  Kommentar: At artiklen findes trods dens særdeles begrænsede relevans kan udledes af Diskussion:Stationen ved Holeby. Der er en medarbejder i Lolland Kommune, der har misforstået det således at det skulle være navnet på den kommende passagervendte station ved Rødby. Det bedste ville være hvis nogen gad formå Lolland Kommune til at fjerne misforståelsen på deres websted. Og at fjerne misinformationen fra Stationen ved Holeby. --Madglad (diskussion) 2. dec 2020, 20:19 (CET)
  • Sammenskriv til Stationen ved Holeby - Stationen er ikke selvstændigt notabel, men det er en fin beskrivelse der allerede er i Stationen ved Holeby.--Kjeldjoh (diskussion) 3. dec 2020, 16:36 (CET)
  • Spørgsmål til Kjeldjoh: Hvorfor mener du at artiklerne skal sammenskrives? Pointen er jo netop at der er tale om to forskellige emner. En nedlagt teknisk installation ét sted på Sydbanen. Et andet sted på Sydbanen: En kommende publikumsvendt station. Hvad er sammenhængen mellem do to emner? Hvis man skal sammenskrive netop de to emner, skal alle tekniske installationer og stationer på Sydbanen vel skrives sammen? Eller hvad begrunder at netop de to skal sammenskrives? --Madglad (diskussion) 3. dec 2020, 17:13 (CET)
  • Behold: Desværre nødvendigt for at undgå yderligere forvirring. --Madglad (diskussion) 3. dec 2020, 17:13 (CET)
  •  Kommentar - Jeg mener at et redirect til Stationen ved Holeby vil afklare forvirringen for folk der måtte søge efter Lolland Syd Station.--Kjeldjoh (diskussion) 3. dec 2020, 17:18 (CET)
  • Slet - Det en ren teknisk station, som ikke har haft nogen udadvendte funktioner. Som minimum til artikel bør der havde været fx ekspedition af passager og gods. Eller have haft en funktion, som fx et større knudepunkt, som er mere end Nykøbing F Vest, på samme bane. Der er Lersøen Station på Nørrebro i København mere relevant. Sammenskriv er ikke relevant her. Den nye station ved Holeby bør have sin egen artikel. Og station bør kun omtale i artiklen Sydbanen. --Steen Th (diskussion) 8. dec 2020, 10:19 (CET)
  • Slet - Som Steenth. --Pugilist (diskussion) 14. dec 2020, 10:05 (CET)
  • Behold: Enig med Bruger:Madglad, for at undgå forvirring. En teknisk station er (naturligvis) ikke i sig selv notabel, men forvirringen med en kommende station gør at vi bør beholde artiklen. Desuden kan navne på kommende stationer jo skifte og give anledning til yderligere forvirring.--Honymand (diskussion) 25. dec 2020, 16:44 (CET)
  •  Kommentar - Nu bliver jeg forvirret. Honymand angiver, at en teknisk station "naturligvis" ikke er notabel. Men fordi nogen åbenbart er forvirrede, skal vi have en artikel om noget, der naturligvis ikke er relevant. Er der noget at blive forvirret over (ud over argumentationen), kan det klares med en redirect, og der kan så i målartiklen redegøres for eventuelle potentielle misforståelser. --Pugilist (diskussion) 26. dec 2020, 11:17 (CET)
  •  Kommentar Tja, jeg forstår godt forvirringen. Men det meste burde kunne udledes af Diskussion:Stationen ved Holeby (som er en helt anden station). Hvis der skal sammenskrives bør det være til Sydbanen (med et nyt afsnit om de tekniske stationer på Lolland, hvor sagen forklares) ellers en sletning uden omdirigering. Men det er i parantes bemærket ikke rigtigt at tekniske stationer er automatisk ikke-relevante, vi har eksempelvis Vigerslev Station (muligvis flere), og enkelte andre artikler der handler om stationslignende jernbaneanlæg. --Madglad (diskussion) 26. dec 2020, 12:55 (CET)
  • Slet, og lav Omdirigering til Stationen ved Holeby. Slet fordi den tekniske station ikke er notabel. Lav omdirigering fordi den kommende station ved Holeby omtales offentligt af Lolland Kommune som "Lolland Syd Station", så interesserede som støder på navnet og laver en søgning efter navnet, kan få flere oplysninger om den kommende station (herunder at den ikke er navngivet endnu). --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 27. dec 2020, 00:25 (CET)
  • Vent Det er ingen grund til at fremhæve en tekstforfatters misforståelse. Så er vi vel ude i at vi skal finde en frivillig, der skal skrive til Lollands Kommune og bede om aktindsigt i alle beslutninger, anbefalinger, korrespendece osv. vedr. navnet på den kommende station "ved Holeby". Eller hvad? --Madglad (diskussion) 28. dec 2020, 17:30 (CET)
  •  Kommentar - I fasen, hvor arbejder med en ny station, hvor man ikke præsis har fastsat navnet, bruger man nu 'ved' foran, så man i projektet kan navngivet det indtil navnet endelig fastlægges. Man har gjort på den nye Citymetroring, da man på den første metro allerede har omdøbt 2 stationer - Fx fik Solbjerg Station navnet Fasanvej og Universitetet blev til DR-byen, hvilken krævede dyr opdatering af dokumenter. Det vil man undgå det arbejde. Så på nuværende tidspunkt er der ikke grund til at grave i det kommende navn på Stationen ved Holeby. --Steen Th (diskussion) 30. dec 2020, 12:11 (CET)
Konklusion:
Der er sådan set enighed om, at den tekniske station ikke særligt interessant i forhold til den publikumsvendte station. Der er ikke meget at sammenskrive, men det relevante er allerede beskrevet i artiklen om Stationen ved Holeby. Dette opslag ændres således til en omdirigering og links hertil fjernes. --|EPO| COM: 14. jan 2021, 16:47 (CET)