Diskussion:Mikkel Malmberg

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Sletningsforslag: Mikkel Malmberg

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Bruger:Pugilist markerede Mikkel Malmberg med {{notabilitet}} den 14. juli 2010.
- Sarrus (db) d. 20. aug 2010, 21:25 (CEST)

 • Hvis han er kendt (jf. artiklen), skal han vel Symbol keep vote.svg Beholdes :-).
  - Sarrus (db) d. 20. aug 2010, 21:25 (CEST)
 • Symbol delete vote.svg Slet - har aldrig hørt om ham. --Rmir2 20. aug 2010, 21:30 (CEST)
 • - Og hvis han ikke er kendt, skal han vel Symbol delete vote.svg Slettes ;-) Det er jo ikke nok at postulere i en biografi, at personen er kendt. Der må lidt mere til end at have medvirket i et tv-program. Hvem har skrevet om Mikkel Malmberg ? Ifølge Google vist mest ham selv. --Pugilist 20. aug 2010, 21:31 (CEST)
 • Symbol delete vote.svg Slet - Der er massevis af standup-komikere, og de kan givetvis ikke alle være notable. Enig i, at deltagelse i et tv-program er ikke nok. --Arne (Amjaabc) 20. aug 2010, 21:42 (CEST)
 • Symbol delete vote.svg Slet per Amjaabc. --Anthony Blunt 22. aug 2010, 22:04 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Hermed slettet
- Sarrus (db) d. 28. aug 2010, 23:42 (CEST)

Diskussion genoptaget[rediger kildetekst]

Nu er Mikkel Malmberg oprettet igen. Er han blevet mere notabel siden sidst?
- Sarrus (db) d. 8. jun 2013, 23:51 (CEST)

 • Symbol delete vote.svg Slet Ingen nye oplysninger der kan godtgøre, at Mikkel Malmberg på 14 dage er blevet notabel. --Kontoreg 9. jun 2013, 07:49 (CEST)
Symbol comment vote.svg Kommentar Med "siden sidst" hentydede jeg til ovenstående diskussion fra 2010. Det kunne jo være, at han var blevet mere notabel på knap tre år. Var det kun 14 dage siden, diskussionen blev foretaget, kunne man slette på baggrund af ovenstående diskussion :-).
- Sarrus (db) d. 9. jun 2013, 08:43 (CEST)
Hvordan synes du selv, at det går? --Kontoreg 9. jun 2013, 09:25 (CEST)
I 2010 blev det konkluderet, at Mikkel Malmberg ikke var notabel, men den slags kan jo ændre sig over tid, så han evt. kunne være blevet notabel siden. Man kan da ikke automatisk konkludere, at fordi han ikke var notabel for knap tre år siden, så er han det heller ikke nu. Som eksempel på dette kan man se på Brian Dybro. I 2009 blev det konkluderet på Wikipedia:Sletningsforslag/Brian Dybro, at han ikke var notablel som alm. byrådsmedlem, men senere på året blev han viceborgmester og sidenhen rådmand. Begge dele gør, at han er automatsk notabel jf. Wikipedia:Kriterier for biografier#I dansk politik. Det kunne jo være, at også Mikkel Malmberg havde foretaget sig noget, der gjorde, at han var blevet mere notabel siden ovenstående diskussion. Derfor satte jeg artiklen til diskussion igen, for så kunne det jo være, at folk med forstand på emnet kom forbi :-). Således er der forskel på, om ovenstående diskussion blev foretaget for 14 dage siden eller i 2010, da han næppe ville være blevet mere notabel på 14 dage, men sagtens kunne være blevet det her flere år efter.
- Sarrus (db) d. 9. jun 2013, 09:48 (CEST)
Afhængig af situatioen er jeg også tilhænger af hypotetiske fremstillinger. Konkret savner jeg nye oplysninger om Mikkel Malmberg, der kan opfylde kriteriet om notabilitet. Jeg er lydhør, men det virker som om, at det fortsat kniber med notable oplysninger i artiklen. --Kontoreg 9. jun 2013, 10:29 (CEST)
 • Symbol keep vote.svg Behold - Vil tro at rigtigt mange unge mennesker har hørt om ham, han er i hvert fald ikke ukendt længere. Så synes fint han kan beholde sin artikel. mvh Tøndemageren (diskussion) 9. jun 2013, 11:03 (CEST)
 • Symbol delete vote.svg Slet - fortsat ganske ukendt og intet, der tyder på mere notabilitet nu end før. Rmir2 (diskussion) 9. jun 2013, 13:43 (CEST)
 • Symbol comment vote.svg Kommentar Har aldrig set Zulufonen. Er studieværter på et TV-program pr. automatik notable, eller skal der mere til end det?Ole Ryhl Olsson (diskussion) 9. jun 2013, 15:05 (CEST)
En oversigt over, hvem, der er automatisk notable kan ses her: Wikipedia:Kriterier for biografier#Personer, der pr. definition er notable.
- Sarrus (db) d. 9. jun 2013, 15:15 (CEST)
Jo, den liste er jeg også stødt på, og det er jo godt med en sådan oversigt, men den nævner jo ikke meget om TV-personligheder, så mit spørgsmål / min kommentar gik mere på, om der på et eller andet tidspunkt her på wikipedia.dk er fremkommet en konsensus om, at studieværter er notable, og hvis de er, hvilke slags værtskaber skal der så være tale om - vel ikke sådan noget som lokale TV-stationer? Jeg har ingen idé om, hvor mange procent af befolkningen, der ser TV-Zulu. Det er vist kun overgået mig én gang i mit liv på et hotelværelse at have været i nærheden af denne kanal.Ole Ryhl Olsson (diskussion) 9. jun 2013, 15:38 (CEST)
Det er almen kendt blandt unge og ældre brugere af Wikipedia, at der eksisterer en formel liste over automatisk notabilitet Wikipedia:Kriterier for biografier#Personer, der pr. definition er notable samt en uformel liste der per refleks bliver aktiveret, når sletningsforslag manifesterer sig. Eksempler på kategorier der tilhører den uformelle liste er i skrivende stund godt repræsenteret på siden for sletningsforslag. --Kontoreg 9. jun 2013, 18:25 (CEST)
 • Symbol delete vote.svg Slet - vært på meget lille program er ikke nok. --Pixi Uno (diskussion) 13. jun 2013, 15:48 (CEST)
 • Symbol keep vote.svg Behold - Medvirkende i en mindre række programmer, konstant optrædende og med i hvert fald én "tour" i baggagen - det meste af det nyere end diskussionen fra 2010. Nogen må vel kende ham - umiddelbart ville mit bud ligge på unge mennesker. Idaemonality (diskussion) 13. jun 2013, 16:13 (CEST)
 • Symbol keep vote.svg Behold - Har deltaget i mange programmer, hvor seermajoriteten er den unge aldersgruppe, og derfor er han mest kendt i denne. Jeg kender ham ikke, men vurdere ud fra artiklen, at han har deltaget i flere af Zulus store programmer. Det må ikke glemmes at denne encyklopædi ikke kun er for aldersgruppen 35-60 år, og derfor kun vil indeholde enmer der interesser denne. --Laketown  (disk) 14. jun 2013, 09:54 (CEST)
 • Symbol keep vote.svg Behold - Jeg vil mene at han er notabel og rimeligt velkendt navnlig blandt yngre folk. Toxophilus (diskussion) 20. jun 2013, 15:09 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Der er ikke tilstrækkelig opbakning til at slette artiklen, så den beholdes. --|EPO| COM: 23. jun 2013, 14:01 (CEST)