Diskussion:Sheila Voldby

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Sheila Voldby

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Jeg har simpelthen bare svært ved at se hvad der gør Sheila Voldby notabel. Bruger:Jørgen har markeret artiklen med notabilitet. Pelle Hansen 7. mar 2017, 20:30 (CET)

  • Slet --Pelle Hansen 7. mar 2017, 20:30 (CET)
  • Spørgsmål Har vi tidligere gjort os nogle tanker omkring bloggeres notabilitet? mvh Tøndemageren (diskussion) 7. mar 2017, 20:31 (CET)
  • Slet - Jeg mener ikke, at der er nok til en artikel. Som minimum må der være en oplysning om, hvor mange der følger hendes blog, og det er der ikke. @Tøndemageren: tror ikke umiddelbart, at bloggeres notabilitet har være oppe før. Toxophilus (diskussion) 8. mar 2017, 17:41 (CET)
  • Slet - Jeg følger ingen bloggere, så jeg har ikke dybere kendskab. Jeg satte notabilitet på og fik ikke fulgt op på den. Jeg tror at vi skal i lige så dybe overvejelser som youtuberne, som heller ikke er en helt håndterlig størrelse, hvis vi skal finde bare nogenlunde entydige retningslinjer for bloggernotabilitet. Men det er en diskussion, der hører til et andet sted. --Jørgen (diskussion) 9. mar 2017, 18:15 (CET)
  • Slet Svar til Tøndemageren: Det har vi svjh. ikke. Men denne artikel bør slettes for at lægge et niveau gennem praksis og præcedens. Enhver kan altid starte en debat om generelle kriterier, men jeg mener at det er bedre at få lidt flere eksempler først. --Madglad (diskussion) 11. mar 2017, 17:53 (CET)
  • Slet - en enkel omtale er ikke nok til notabilitet. Rmir2 (diskussion) 12. mar 2017, 11:55 (CET)
Konklusion:
Artiklen er nu slettet grundet konsensus. Det kan være vi skal have en diskussion omkring bloggeres notabilitet. --SimmeD (diskussion, bidrag) 21. mar 2017, 11:21 (CET)