Diskussion:Sophie Amalie af Braunschweig-Lüneburg

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Antiguo-Artículo bueno-blue.svg Artiklen Sophie Amalie af Braunschweig-Lüneburg er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.
Stock post message.svg Huskeliste for Sophie Amalie af Braunschweig-Lüneburg: rediger · historik · overvåg · opdater

Nuvola kdict glass.svgSenest gennemgået den 25. maj 2018 (1 år og 113 dage siden). Artiklen er listet i kvalitetsmærkede artikler til eftersyn.

  • Der må kunne skrives som Sophie Amalie som godsejer. Lidt findes i Bo Fritzbøger: Skove og skovbrug på Falster 1652-1685; Landbohistorisk Selskab 1989, men der må være meget mere i Trap: Danmark og andre steder. Rmir2 (diskussion) 6. dec 2015, 14:33 (CET) Yes check.svg Gjort
  • Udbyg gerne den korte indledning så den sammenfatter de væsentligste aspekter af artiklen. --Morten Haagensen Elmose (diskussion) 31. maj 2016, 21:57 (CEST) Yes check.svg Gjort
  • Udbyg gerne det korte afsnit om hendes død. Hun blev 56 år. Var det normalt dengang? Hvad døde hun af? Beskriv gerne bisættelsen og fx hvor i Roskilde Domkirke, hun ligger begravet. --Morten Haagensen Elmose (diskussion) 31. maj 2016, 21:57 (CEST) Yes check.svg Gjort
  • Overvej placeringen af afsnittet 'Børn', der pt. er placeret sidst. Skal det længere frem ift. kronologi? --Morten Haagensen Elmose (diskussion) 31. maj 2016, 21:57 (CEST) Yes check.svg Gjort placeringen svarer til den, der er gængs i disse artikler, men jeg har tilføjet et mindre afsnit om hendes bekymring for børnene. Rmir2 (diskussion) 1. jun 2016, 10:35 (CEST)
  • Fjern afskrift fra blandt andet Salmonsens.
Monarki Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Monarki, et forsøg på at koordinere oprettelsen af monarki-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Feminisme Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kvinder, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kvinde- og feminisme-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Norge Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Norge, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Norgerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


LA[redigér wikikode]

Denne artikel bærer præg af kraftig afskrift fra denne og denne artikel. Vi skal overveje om artiklen fortsat skal være LA. mvh Tøndemageren (diskussion) 6. mar 2018, 20:59 (CET)

Helt enig i Tøndemagerens anmærkning. Se fx følgende:"Fra sin fader, der var en af 30-årskrigens ejendommeligste skikkelser, synes hun at have arvet en urolig, intrigesyg energi, fra hele sin slægt et excentrisk, lidenskabeligt temperament forenet med higen efter fornøjelser og magt." Da jeg har påtaget mig en omfattende analyse af tilsvarende artikler, har jeg ikke id til at rette denne igennem. Men nednormering anbefales kraftigt.--Ramloser (diskussion) 25. maj 2018, 09:59 (CEST)
Jeg fjerner LA-delen nu, og opdaterer de relevante steder. mvh Tøndemageren (diskussion) 25. maj 2018, 10:11 (CEST)