Diskussion:Thomas J. Simonsen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Thomas J. Simonsen

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.


Thomas J. Simonsen er en dansk Entomolog. Bruger:DenBlaaElg satet skabelonen på med kommentaren det fremgår ikke tydeligt af artiklen, hvad der gør denne person notabel'. Han er uddannet på KU og været ansat på Natural History Museum i Londo og Naturhistorisk Museum, Aarhus. Der er en profil på Naturhistorisk Museum. Han har udgivet 65 publikationer ifølge Researchgate. Der er omtale af, at han har fået nyt job i Aarhus stiftstidende, hvor han også omtales som en internationalt anerkendt sommerfugleekspert, men jeg synes ikke der er den store omtale i medierne. Der er 13.500 hits på hans navn med en direkte søgning på "Thomas J. Simonsen", men mest til forskellieg artikler og forsknings han har begået. Han har medvirket i Vildt naturligt. Toxophilus (diskussion) 20. mar 2020, 11:17 (CET)

  •  Formalia @Villy Fink Isaksen: som artikelopretter har du nok en mening. Toxophilus (diskussion) 20. mar 2020, 11:17 (CET)
  • Slet - Han har lavet en del forskning, men jeg kan ikke se, at han har gjort meget andet, end at passe sit arbejde. DEt fremgår hverken af artiklen eller af google. Hvis han var fast fageksprt i aftenshowet eller lignende så ville han måske være relevant, men i den nuværende situation mener jeg ikke, at det er tilfældet. Jeg er dog åben for modargumenter. Toxophilus (diskussion) 20. mar 2020, 11:17 (CET)
  • Neutral - men jeg synes du selv nævner mange af hans meritter (men måske er jeg farvet af min tidligere interesse for sommerfugle). --Villy Fink Isaksen (diskussion) 20. mar 2020, 14:28 (CET)
  • Behold Er internationalt anerkendte forskere med en alenlang, international, videnskabelig publikationsliste gennem 17 år mindre relevant, en tilfældig forvokset teenager der har spillet fodvold et års tid i en tilfældig provinsklub? /Madglad (diskussion) 20. mar 2020, 16:41 (CET)
  • Behold forskere kan sagtens være relevante og hvis man er glad for sommerfugle så er han sikkert interessant. --MGA73 (diskussion) 25. mar 2020, 22:48 (CET)
Konklusion:
Der er ikke konsensus for at slette artiklen, hvorfor den beholdes. --Økonom (diskussion) 29. mar 2020, 09:50 (CEST)