Portal:Sport/Månedens artikel/Kandidater

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

På denne side nominerer vi artikler og stemmer om, hvilken artikel, som fortjener at blive månedens artikel.

Sådan vælges månedens artikel[rediger kildetekst]

Alle kan nominere og stemme, men man skal være oprettet som bruger og logget ind. Ellers vil nomineringen/stemmen være ugyldig.

Nominering
Enhver kan nominere en artikel som kandidat til månedens artikel ved at skrive artiklens navn ind nederst på denne side. Det bør være en artikel, som opfylder kriterierne for udvalgte artikler, eller som med stor sandsynlighed kan bringes til at opfylde dem, inden den bringes. Skriv meget gerne en kort begrundelse sammen med nomineringen og giv eventuelt oplysning om, hvorvidt artiklen har en tilknytning til en bestemt måned (som for eksempel en sportsbegivenhed eller andet, der kan være relevant for at fremhæve den på det tidspunkt).
Udvælgelse
Alle nominerede artikler indgår i en løbende en:Approval vote her på siden. Princippet er i forvejen kendt fra Wikipedia:Afstemninger, og det betyder bl.a., at man kan stemme på så mange eller så få artikler, man ønsker. Afstemningen stopper kl. 20 dansk tid den 20. i den forudgående måned, og artiklen med flest stemmer gøres til månedens artikel for næste måned. Ved stemmelighed vælges den først nominerede blandt artiklerne med lige mange stemmer. Afstemningen, inkl. de afgivne stemmer, bibeholdes til afstemningen om den næste måneds artikel, idet dog vinderen (naturligvis) fjernes. Nominerede artikler, der efter fire afstemningsrunder endnu ikke er blevet valgt, fjernes ligeledes (de kan nomineres igen, hvis det ønskes at stemme om dem igen). På samme tidspunkt udvides afstemningen med artikler, der er blevet nomineret i løbet af måneden.

Nye nomineringer og denne måneds afstemning[rediger kildetekst]

Herunder følger den igangværende afstemning. Hvis du vil nominere en artikel, indsætter du den simpelthen i dette afsnit. Hvis du vil stemme for en artikel, skriver du under artiklen en linje med dit brugernavn efter et "#".

Artiklen med flest stemmer bliver valgt til månedens artikel for den kommende måned. Afstemningen lukkes hver måned d. 20. i måneden kl. 20 dansk tid. En nominering indsat i denne måned vil udløbe den førstkommende 20. mindst fire måneder efter forslagsdatoen, hvis den ikke før da er blevet valgt.

VM i håndbold 2009 (mænd) udløber 20. juli 2013[rediger kildetekst]

  1. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 8. jan 2013, 20:16 (CET)
  2. --Tøndemageren (diskussion) 6. jul 2013, 23:00 (CEST)

UEFA Champions League 2012-13 udløber 20. august 2013[rediger kildetekst]

  1. --Tøndemageren (diskussion) 6. jul 2013, 23:00 (CEST)

Tour de France 2012 udløber 20. august 2013[rediger kildetekst]

  1. --Tøndemageren (diskussion) 7. jul 2013, 10:37 (CEST)

UEFA Champions League gruppespil 2012-13 udløber 20. august 2013[rediger kildetekst]

  1. --Tøndemageren (diskussion) 7. jul 2013, 10:37 (CEST)

Resultater af afstemningen[rediger kildetekst]

Se også arkiv over tidligere afstemningsresultater.