Skabelondiskussion:Danmarksserien for herrer

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Skabelon Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Skabelon på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Vedr. Idrætsklubben Skovbakken[redigér wikikode]

Der skal vist nogle beviser på border ...

Skovbakken IK er det forkerte navn for Idrætsklubben Skovbakken ifølge vedtægterne:

Klubnavn bør ændres til IK Skovbakken ...

--Fr0ztbyt3 26. mar 2007 kl. 19:34 (CEST)

Denne diskution hører nok under artiklen Skovbakken IK, men da den ikke er oprettet (og derfor per definition ikke kan være forkert), så lad os da starte den her (og nøjes med at diskutere skabelonen). Både på fodboldafdelingens hjemmeside og på DBU's hjemmeside hedder klubben Skovbakken IK Fodbold - deraf navnet her. Jeg kan dog se i vedtægterne, at navnet for fodboldafdelingen faktisk er Skovbakken Fodbold. --C.thure 26. mar 2007 kl. 20:06 (CEST)

Udvidelse af sektion med tidligere deltagere[redigér wikikode]

Jeg har inkluderet en liste over samtlige forhenværende deltagere i Danmarksserien for herrer ved at gennemgå samtlige slutstillinger igennem årene (1966-2011). Alle nuværende deltagere i turneringen er ikke listet under sektionen "tidligere deltagere". Alle tidligere deltagere er nævnt med deres nuværende/seneste klubnavn (dvs. Allerød FK i stedet for Lillerød IF Fodbold), moderklubber til senere fusionsklubber er medtaget (såsom Gladsaxe Boldklub, Boldklubben Hero og ikke blot Gladsaxe-Hero Boldklub) og der er ikke blevet skelnet mellem førstehold og reservehold, men alene klubbens holddeltagelse i rækken. Ud for nuværende deltagere er holdets eventuelle reserveholdsstatus nævnt. Således er Farum Boldklub blevet nævnt, men ikke eliteoverbygningen FC Nordsjælland, da FCN ikke har spillet i DS, hvorimod både moderklubben Holbæk B&IF og overbygningen Nordvest FC er nævnt, da begge har spillet i DS. Ved kommende sæsonstarter tilføjes blot nykvalificerede klubber i grupperingen over "nuværende deltagere" (eventuelt ved at fjerne klubben over "tidligere deltagere"), mens forrige sæsons klubber, som ikke længere er kvalificeret til DS-turneringen blot rykkes ned i grupperingen over "tidligere deltagere". Dette er gjort, da jeg gerne ser skabelonen bibeholdt på tidligere klubbers artikler. — Froztbyte 8. nov 2011, 21:00 (CET)

Jeg har udvidet oversigten til også at inkludere hold, der spillede i den hedengangne Danmarksseriens Kvalifikationsrække fra efteråret 2000 frem til og med forårssæsonen 2008. Den halvårige landsdækkende kvalifikationsturnering til Danmarksserien var en del af Herre-DS og afvikledes efter turneringsproportionerne for Danmarksserien. Dens slutstillinger er i DBU's årsberetninger fra samme periode (2000-2008) i øvrigt listet under sektionen 'Herre-DS'. — Froztbyte 12. feb 2012, 00:06 (CET)

Sletning[redigér wikikode]

Sletningsforslag: Skabelon:Danmarksserien for herrer

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Skabelonen er overflødig, da alle informationer også findes i Skabelon:Danmarksturneringen i fodbold. De findes her, da Danmarksserien er en del af Danmarksturneringen - det er den laveste række under DBU. Tøndemageren (diskussion) 26. nov 2019, 09:05 (CET)

  • Symbol delete vote.svg Slet/Symbol redirect vote2.svg Omdirigering - pr. ovenstående Tøndemageren (diskussion) 26. nov 2019, 09:05 (CET)
  • Symbol delete vote.svg Slet/Symbol redirect vote2.svg Omdirigering - Jeg ved intet om fordbold, men hvis den ene skabelon indeholder alt fra den anden, så er der ingen grund til at beholde dem begge. Toxophilus (diskussion) 26. nov 2019, 09:13 (CET)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Du har jo indarbejdet essensen af DS-skabelonen i den anden, så det er vel en forms sag at slette den første (og opdatere de steder, hvor den bruges). —Arne (Amjaabc) (diskussion) 26. nov 2019, 12:09 (CET)
  • Symbol redirect vote2.svg Omdirigering - Det er vist ret ukontroversielt. --Inc (diskussion) 26. nov 2019, 13:53 (CET)