Brugerdiskussion:Rmir2: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
fjerner skabelon på brugerside. Det er ikke en sandkasse. Jævnfør mange diskussioner på Rodejongs diskussionsside
Rmir2 (diskussion | bidrag)
Fjerner version 10275369 af Tøndemageren (diskussion) Hvis Palnatoke kan, kan jeg også.
Tag: Omgjort
Linje 1: Linje 1:
{{gul}}
Velkommen til min diskussionsside. Gode forslag og positive henvendelser er velkomne, men hvis du udelukkende er ude på at provokere mig, så skal du ikke forvente, at jeg svarer dig. Et gammelt mundheld siger: ''Tomme tønder buldrer mest''. Så før du skriver noget, tænk over om det også gælder dig og det, du har tænkt dig at skrive.
Velkommen til min diskussionsside. Gode forslag og positive henvendelser er velkomne, men hvis du udelukkende er ude på at provokere mig, så skal du ikke forvente, at jeg svarer dig. Et gammelt mundheld siger: ''Tomme tønder buldrer mest''. Så før du skriver noget, tænk over om det også gælder dig og det, du har tænkt dig at skrive.
{{Afslutning}}





Versionen fra 11. mar. 2020, 08:04

Velkommen til min diskussionsside. Gode forslag og positive henvendelser er velkomne, men hvis du udelukkende er ude på at provokere mig, så skal du ikke forvente, at jeg svarer dig. Et gammelt mundheld siger: Tomme tønder buldrer mest. Så før du skriver noget, tænk over om det også gælder dig og det, du har tænkt dig at skrive.


Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 26. Feb 2020 05:31

Opfør dig nu ordentligt

Hej Rmir2. Nu har du igen lavet rav i den. Det ene øjeblik kommer du med grundløse beskyldninger om personangreb mod dig - det næste øjeblik udfører du det selv. Det er IKKE i orden at konkluderer at en anden bruger "åbenbart er ret uvidende" - det er i det hele taget ikke relevant for den diskussion. Flere admins har været fordi, og derfor får du selvfølgelig ikke en pause nu. Men sker det igen, så får du altså yderligere en pause. Vil du ikke nok være rar at være mere opmærksom fremadrettet. Du bevæger dig konstant på grænsen. Håber du vil tage dette til dig, så det ikke bliver nødvendigt at give dig flere pauser. Tøndemageren 2. mar 2020, 10:39 (CET)

Også hej herfra, Rmir2. For at vise at Tøndemageren ikke bare er streng, vil jeg sige, at jeg heller ikke synes, dit indlæg er i orden. Jeg kan se, at du svarer på en anden brugers indlæg, hvor argumentationen også halter, men det hjælper din kommentar ikke på. I dette tilfælde kunne du måske have argumenteret ud fra almindelig Wikipedia-praksis. Om ikke andet kunne du have skrevet "Lige nu er der én stemme for og én stemme imod, så artiklen kan ikke flyttes endnu." --Inc (diskussion) 2. mar 2020, 15:46 (CET)
Ja men dog. Det er et kendt mønster. Intet nyt fra Vestfronten. Snoren er lang, men den kan jo knække.--Ramloser (diskussion) 2. mar 2020, 20:03 (CET)
Både for at føje min støtte til ovenstående, og fordi der hermed er fundet relevant forum for en længe overvejet tanke, vil også jeg gøre opmærksom på, at jeg flere gange i den senere tid har bemærket dine ordvalg, handlinger og redigeringer; du blev i en ikke alt for fjern fortid blevet pålagt restriktioner som forudsætning for fortsat adgang til at redigere på Wikipedia, hvilket du dengang accepterede og lovede at efterleve. I samme periode blev din status som autopatruljeret tilbagekaldt, da der herskede mistillid til dine indlæg og redigeringer. Denne tillid har du stadig ikke genvundet, og dine redigeringer trækker endnu ikke i positiv retning. At en stor del af diskussionerne nu gemmer sig i arkiver gør ikke, at sagen er glemt; vær derfor rar at være mere opmærksom fremover, prøv at argumentere ud fra almindelig Wikipedia-praksis, bryd det tidligere mønster... og start med at indse, at den modstand du møder ikke er et udtryk for at netop du er blevet gjort til syndebuk, men snarere at dine redigeringer og handlinger ikke falder inden for den norm, der er almindeligt gældende på da.wiki. Tag de henvendelser, du får, som velmente forsøg på at vise dig en bedre vej, frem for at kæmpe imod eller gå til angreb. --Medic (diskussion) 2. mar 2020, 21:12 (CET)