Brugerdiskussion:BillyDK: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Linje 106: Linje 106:


Hej Kommunist eller terrorrist ... jeg ved ikke hvad du kalder dig prøv at kigge [[Diskussion:Kommunisme#Den her artikel er det VÆRSTE MISK/MASK jeg har set!|her]]<br>--[[Bruger:PerV|mvh Per (PerV)]] 28. sep 2009, 03:26 (CEST)
Hej Kommunist eller terrorrist ... jeg ved ikke hvad du kalder dig prøv at kigge [[Diskussion:Kommunisme#Den her artikel er det VÆRSTE MISK/MASK jeg har set!|her]]<br>--[[Bruger:PerV|mvh Per (PerV)]] 28. sep 2009, 03:26 (CEST)

== redigeringskrig ==

der er pt. noget der minder om en redigeringskrig på [[Kommunisme]] . [[Speciel:Bidrag/84.238.88.17|84.238.88.17]] 18. okt 2009, 21:58 (CEST)

Versionen fra 18. okt. 2009, 21:58

   Hjertelig velkommen til den danske Wikipedia, BillyDK!

Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere, og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden.

Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen JGC 21. feb 2008, 08:41 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke valgt nogen licensskabelon, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen.

Der mangler ligeledes oplysninger om kilde/fotograf/ophavsmand, samt dokumentation for tilladelse fra denne. --|EPO| 21. feb 2008, 12:10 (CET)

Tip

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter nye artikler, så husk at kategorisere dem. Du skal altså finde eller oprette en eller flere kategorier, som de pågældende artikler passer ind under.

--Sabbe 21. feb 2008, 12:31 (CET)

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl.

--CarinaT 20. maj 2008, 20:35 (CEST)[svar]

Hej Terroristen. Jeg vil lige huske dig på, at artikler skal formateres efter stilmanualen og desuden skal tilføjes interwikilinks. Husk i øvrigt at beskriv kort hvad artiklen handler om i de første sætninger. --CarinaT 30. jun 2008, 08:03 (CEST)

Portal

Hej Terroristen. Vil bare lige henvise til Portal:Kommunisme, i fald du ikke har set den. Tænker det kan have din interesse. Portalen har dog pt ingen ansvarlige og bliver således ikke opdateret, men det kunne jo også være, du kunne tænke dig at gå ind i det på et tidspunkt. Den er der i hvert fald. --CarinaT 20. maj 2008, 20:07 (CEST)[svar]


Thomas Koppel

Hej Terroristen. Vil lige bede dig kigge forbi artiklen om Thomas Koppel, måske kan du bidrage om hans politiske virke. --Villy Fink Isaksen 23. maj 2008, 15:15 (CEST)[svar]

Skabeloner

Hej Terroristen. Jeg vil blot bede dig om ikke at fjerne påsatte standardskabeloner, medmindre du har udbedret problemerne listet i skabelonen. Jeg har netop for tredje gang indsat {{wikify}} på Paul Lafargue og den er stadig totalt uwikificeret. Desuden føler jeg der er behov for en lille genhusker på følgende tip:

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl.

--Sabbe 30. jul 2008, 08:34 (CEST)

Et tip om beskrivelser

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring. Med venlig hilsen MGA73 7. jan 2009, 09:48 (CET)

Sachsenhausen

Du har foretaet en række redigeringer i artiklen om Sachsenhausen. Du har dog ikke angivet autoritative kilder som grundlag for dine redigeringer, og det er ikke umiddelbart muligt at finde støtte for redigeringerne på eksempelvis tysk eller engelsk wikipedia. Kan du indsætte kilder til dine ændringer ? --Pugilist 12. jan 2009, 08:29 (CET)

Forhåndsvisning

Gider du ikke nok huske dette?:

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen
- Sarrus (skriv til mig herbidrag) d. 20. feb 2009, 21:28 (CET)
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Husk hvad Sarrus har bedt dig om at huske. Hilsen Masz (Skriv besked) 10. maj 2009, 08:16 (CEST)[svar]
Nu har jeg endeligt fundet ud af hvad det der forhåndsvisning er, og jeg takker jer for rådet. Det skal jeg nok huske til en anden gang, unskyld min fejl
Det er bare i orden, men til en anden gang skal du være velkommen til at spørge, hvis der er noget, du er i tvivl om :-).
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 10. maj 2009, 17:55 (CEST)[svar]
Meget gerne :-) Mange tak, vh Terroristen.

ч

Hejsa!

Hvis jeg husker ret, er den danske translitteration af ч ikke 'ch', men 'tj'. --Palnatoke 11. maj 2009, 06:54 (CEST)[svar]

Husk kategori, stub og evt. en enkelt henvisning

Hey hey Terroristen... Godt at se nye artikler med de krigsforbrydere. - men vil du ikke gøre dig den ulejlighed at lige smide en kategori på dem, en bette stub... og hvis du kan finde det.. en ekstern henvisning.
Alt Det Bedste og god nat fra --Pusleogpixi 18. jun 2009, 03:30 (CEST)

I forlængelse af ovenstående, så husk, at vores kategori om tyske nazister hedder Kategori:Nazister fra Tyskland. --Brandsen 18. jun 2009, 11:49 (CEST)

Vedr. Kategori:Politikere fra Holland

Jeg ser, du lige har oprettet ovenstående kategori. Jeg må så gøre dig opmærksom på, at kategorien eksisterer i forvejen - blot som Kategori:Politikere fra Nederlandene, hvorfor jeg har flyttet Joseph Luns dertil.
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 27. jun 2009, 10:47 (CEST)

Hei! Beklager at jeg merket artikkelen nonsens, men ikke lett å se hvem den handlet om ;o) Puttet på iw da jeg så hvem det var. Ooo86 2. jul 2009, 17:05 (CEST)

Uretmæssigt kopieret tekst

Artiklerne om Klakring, Morrild og Lellinge kirker, samt Det lutherske Verdensforbund ser ud til at være uretmæssigt kopierede fra forskellige sider, der ikke har angivet deres indhold til at være frit og/eller udgivet under Creative Commons Navngivelse-Del på samme vilkår 3.0. --|EPO| COM: 8. jul 2009, 19:08 (CEST)

Respekter ophavsretten
Hej BillyDK. Bemærk venligst følgende:

Kopiering af ophavsretligt beskyttede værker uden forudgående tilladelse er ulovligt

Dette gælder både tekster og billeder fra andre hjemmesider – også selvom der ikke står noget om ophavsret på hjemmesiden.

Hvis du er den eneste ejer af materialet, så skriv et indlæg på artiklens diskussionsside og indsend en erklæring for at gøre opmærksom på dette.
Hvis du ikke er ejer af materialet, skal du fjerne det og evt. skrive en ny tekst med det kopierede materiale som kilde.

Læs gerne politikken om ophavsret og om frie kilder.

Med venlig hilsen Nico 8. jul 2009, 18:44 (CEST)
Jeg har lige haft fingrene i Klakring Kirke og har rettet lidt i teksten samt indsat et par kilder. Vupti. Så er det ikke copyvio mere - bare en lille bitte stub. Du er meget velkommen til at forbedre den. --MGA73 8. jul 2009, 19:26 (CEST)

Det skal jeg nok huske til en anden gang, venligst --Kommunisten 8. jul 2009, 20:35 (CEST)

Württemberg-artikel

Da jeg ikke selv har forstand på emnet ville jeg ikke foretage nogen rettelse, men artiklen Fredrik 1. af Württemberg burde vel flyttes til Frederik 1. af Württemberg eller Friedrich 1. af Württemberg. - Sarmundo 11. jul 2009, 22:30 (CEST)

Vedr. kategorisering af kategorier

Når du opretter nye kategorier, så husk ligeledes at kategorisere dem. Det er ikke nok blot at oprette en kategori. Du skal også finde en eller flere eksisterende kategorier (eller oprette en eller flere kategorier), som de pågældende kategorier passer ind under. --Froztbyte 14. jul 2009, 03:19 (CEST)

Mange tak for tippet ;-) --Kommunisten 14. jul 2009, 03:21 (CEST)

Bedrag?

Skal lige have af vide, mener du at du har lavet gode bedrag? Vis du altså ikke mener bidrag? Stedet hvor der står "gode bedrag" findes sted på din brugerside. Dette er bare en påmindelse, tag det som en selvfølelse :D --Maksimal 27. jul 2009, 22:43 (CEST)

Karl Lennart Oesch

Hej Terroristen. Jeg ser, at du omtaler Karl Lennart Oesch som finsk nazist på din brugerside. Er det en påstand du har belæg for? --Nis Hoff 21. sep 2009, 07:36 (CEST)

Hej, prøv at kigge inden om denne diskussion

Hej Kommunist eller terrorrist ... jeg ved ikke hvad du kalder dig prøv at kigge her
--mvh Per (PerV) 28. sep 2009, 03:26 (CEST)

redigeringskrig

der er pt. noget der minder om en redigeringskrig på Kommunisme . 84.238.88.17 18. okt 2009, 21:58 (CEST)