Forskel mellem versioner af "Diskussion:Sleppið Grindini 2015"

Spring til navigation Spring til søgning
m
ingen redigeringsopsummering
(→‎LA-afslag: kommentar)
m
* "Overskriften 'To arresteret i grind som slap væk' synes jeg er meningsforstyrrende. Hvad betyder det?" Efter at have læst omtalte stykke synes jeg til gengæld ikke det er videre meningsforstyrrende, men man skal jo så også have in mente at "grind" ikke er dyret her, det er selve "eventet" grindejagten. [[Bruger:Vrenak|Vrenak]] ([[Brugerdiskussion:Vrenak|diskussion]]) 12. mar 2016, 23:42 (CET)
** Ja, det har du ret i [[Bruger:Vrenak|Vrenak]], en grind skal i overskriften forstås som "en flok grindehvaler" eller som du skriver "grindejagten", overskriften bliver så lang, hvis man skal skrive "en flok grindehvaler" hver gang, det er meget kortere og mere præcis at skrive "grind", men kan derved også misforstås af folk der ikke ved hvordan en jagt på grindehvaler foregår, og grind på dansk også kan betyde en enkelt grindehval. Man jagter aldrig en enkelt grindehval. Grindehvaler svømmer altid i flok. Hvis man skulle se en enkelt eller meget få, så får de lov til at svømme i fred, der iværksættes ikke en jagt efter en eller fem hvaler. Men jeg har fjernet afsnittet, se min kommentar til Morten længere oppe. Mvh. --[[Bruger:EileenSanda|EileenSanda]] ([[Brugerdiskussion:EileenSanda|diskussion]]) 13. mar 2016, 12:59 (CET)
 
* Først vil jeg sige, at det er overordnet en fin artikel, men jeg har lige et forbedringsforslag:
- Jeg synes en egentlig forklaring af hvad formålet med kampagnen kommer for sent i artiklens indledning. Formålet bør blive introduceret i de aller første linjer af artiklen. --[[Bruger:Lindberg|Lindberg]] ([[Brugerdiskussion:Lindberg|diskussion]]) 18. mar 2016, 21:48 (CET)
8.861

redigeringer

Navigationsmenu