Forskel mellem versioner af "Final Fantasy X"

Spring til navigation Spring til søgning
423 bytes tilføjet ,  for 1 år siden
m
Lidt mere tilføjet til handlingen
(Plot del. 1.4)
Tags: Visuel redigering Mobilredigering Mobilwebredigering
m (Lidt mere tilføjet til handlingen)
Tags: Visuel redigering Mobilredigering Mobilwebredigering
Da Tidus ankommer til Spira bliver han redet af nogle Al Bhed, som snakker et sprog som Tidus ikke forstår. En af dem, Rikku, snakker det samme sprog som Tidus og fortæller at Sin ødelagde Zanarkand 1000 år siden. Efter Sin angriber igen, bliver Tidus separeret fra dykkerne og driver til den tropiske ø, Besaid, hvor han møder Wakka, kaptajn over det lokale blitzball hold, og viser sine blitzball evner. Wakka introducerer Tidus til Yuna, en ung summoner som skal til at rejse for at få The Final Aeon og tilintetgøre Sin med hendes værger Lulu, en magiker af sort magi, og Kimahri, et medlem af Ronso-stammen. Imellem tiden slutter Tidus sig til Wakka for at hjælpe ham i den kommende blitzball turnering, i håb om at finde en vej hjem. Gruppen rejser igennem Spira for at samle aeons, forsvare imod Sins angreb og dens “offspring” ved navn Sinspawn. Efter turnering slutter Auron sig til gruppen og overbeviser Tidus om at blive en af Yunas vogtere. Han afslører til Tidus at Yunas far, Lord Braska; Tidus far, Jeht; og hamselv lavede den samme pilgrimsrejse for at besejre Sin ti år siden. Tidus troede at hans far døde på havet ti år tidligere. Efter endnu et angreb møder de Rikku, senere afsløret for at være Yunas kusine.
 
Da gruppen ankommer til byen Guadosalam frier lederen af Guado’erne, Seymour Guado, til Yuna, og påstår at det vil formindske Spira’s sorg. Ved Macalania tempel, opdager gruppen en besked fra Lord Jyscals ånd, som var Seymours far. I den erklærer han at han blev dræbt af sin egen søn, som nu planlægger at destruere Spira. Gruppen genforener sig med Yuna og dræber Seymour i kamp; lidt efter angriber Sin, adskiller Yuna og sender de andre til øen Bikanel. Mens de leder efter Yuna ved øens Al Bhed koloni får Tidus en emotionel sammenbrud da han lærer at summonere dør efter de tilkalder “The Final Aeon”, som leder til hans lyst for at finde en vej på at dræbe Sin og holde Yuna i live. Gruppen finder Yuna i Bevelle hvor hun bliver tvunget til at gifte sig med den usendte Seymour. De crasher brylluppet og det lykkedes dem at flygte med Yuna. Gruppen, nu genforenet, drager derefter til Zanarkand ruinerne, som ses i introduktionen til spillet.
 
Kort før deres ankomst lærer Tidus at ham, Jecht og den Zanarkand de kommer fra er en falsk kopi skabt af aeons af den originale Zanarkand og dets befolkning.
 
== Karakterer ==
236

redigeringer

Navigationsmenu