Brugerdiskussion:Bobbylux

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Bobbylux! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen TherasTaneel (diskussion) 8. feb 2017, 02:18 (CET)

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
For at forbedre Wikipedias overordnede troværdighed, bør du angive kilderne til de informationer, du bidrager med i artiklerne. I redigeringsvinduet klikker du på og udfylder. Husk at se efter, om artiklen har en {{Reflist}} nederst. Med venlig hilsen TherasTaneel (diskussion) 8. feb 2017, 02:18 (CET)

Desuden kan jeg se du også er stødt på, at den danske lovgivning ikke tillader såkaldt "fair use", men alle filer, som allerede er lagt op på commons kan bruges frit, med mindre selvfølgelig de ikke er frie, hvorefter de bliver slettet. TherasTaneel (diskussion) 8. feb 2017, 02:18 (CET)

Maskinoversættelse[rediger kildetekst]

Hej Bobbylux, vær venligst opmærksom på, at maskinoversat tekst ikke kan bruges i artikler uden at være blevet gennemlæst og rettet manuelt. Kvaliteten af oversættelsen er simpelthen for lav i sig selv. Vh. SorenRK (diskussion) 5. jan 2019, 14:06 (CET)

Hej Bobbylux. Jeg kan se, at du har indsat samme tekst på en lang række brugerdiskussionssider. Det virker efterhånden som spam. Hvis du vil i kontakt med mange af os, er det bedre at oprette et indlæg på Landsbybrønden.

PS. Du behøver i hvert fald ikke at skrive på min side, jeg er ikke interesseret. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 17. apr 2019, 08:49 (CEST)

Hej Bobbylux, jeg vil i ovennævnte forbindelse informere om, at dansk Wikipedia har en chatkanal. Du (og alle andre) er velkommen til at deltage. Du kan læse mere på Hjælp:Chat. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 17. apr 2019, 09:24 (CEST)
Hej Bobbylux, tak for invitationen, men jeg mener ikke at vi har brug for endnu et sted at snakke. Landsbybrønden, chatkanalen og Facebook-siden er allerede mere end nok for mig. --Kjeldjoh (diskussion) 17. apr 2019, 11:04 (CEST)

Hejsa. Husk kilder, der mangler i høj grad i Kai Kiil. Mvh KnudW (diskussion) 25. dec 2019, 19:47 (CET)

Hey. Ved det godt men der mangler også kilder på den norske side som jeg har oversat fra. Jeg vil dog prøve at finde nogle de næste par dage. -Bobbylux (diskussion) 25. dec 2019, 19:52 (CET)