Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Blokering af Madglad

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg har blokeret Madglad i en uge for igen generelt at opføre sig utilstedeligt og alment trolleri. Hvis der er nogen der mener at jeg overragerer, så skal I være velkomne til at ændre det. Men min holdning p.t. er at han ikke bidrager positivt på nogen måde og udelukkende troller. Alt det støj der følger er bare så trættende og medvirker til endnu mere ballade. Derr er rigeligt med problembrugere i forvejen. Mvh KnudW (diskussion) 30. mar 2018, 12:59 (CEST)

Jeg er enig i blokeringen. Problemet med brugeren er at vedkommende er så velbevandret i vores regler at brugeren kan skabe splid og kaos ved at bevæge sig på grænsen af politikker om eksempelvis personangreb eller wp:point. Senest er debatten om copyvio bliver kørt op i en spids med argumenter vedr. fængsel. Der er ingen tvivl om at brugerens adfærd er direkte imod formålet for wikipedia og er skadelig for projektet. Vi bør følge Larry Sangers råd om Wikikette "Vis ballademagere, vandaler og wiki-anarkister vintervejen – folk som ellers vil spilde din tid og skabe en dårlig atmosfære her." - Savfisk (diskussion) 30. mar 2018, 13:15 (CEST)
Tak til KnudW. Rmir2 (diskussion) 30. mar 2018, 13:16 (CEST)
Det er i orden at ytre utilfredshed enkelte gange en gang i mellem, hvis der er noget, man er utilfreds med, men med Madglad er det kammet fuldstændigt over. Han er tilsyneladende utilfreds med alt på Wikipedia og bestiller nærmest aldrig andet end at brokke sig over alt og alle, hvilket ikke er konstruktivt og ej heller til gavn for dawiki. Han har desuden spillet uvidende i flere flytteforslag, selvom han sagtens forstår, hvad folk taler om. Det er ej heller acceptabel adfærd. Summen: En blåstempling af blokeringen.
- Sarrus (db) d. 30. mar 2018, 13:47 (CEST)
Jeg havde ikke set denne AOA, inden jeg på Madglads diskussionsside tilsluttede mig blokeringen. Jeg har i et tidligere indlæg på Madglads diskussionsside opfordret til at stoppe den destruktive adfærd, der på det seneste udelukkende er fundet sted på diskussionssiderne. Det kom der ikke noget ud af. Tidligere bandlyste brugere har alle været kendetegnet ved højt aktivitetsniveau og ofte en evne til at kunne bidrage positivt, men samtidig har brugernes adfærd været urimelig støjende. Madglad har fået mange advarsler, og er adfærden ikke ændret efter blokeringens udløb, bør det overvejes, om Madglad samlet bidrager positivt til projektet. Er det ikke tilfældet, er en bandlysning næste logiske skridt. —Pugilist (diskussion) 30. mar 2018, 14:55 (CEST)
Rmir2 er i den grad længer ude med sine "trollerier", som I kalder det. Desværre ser det ud til, at dansk Wikipedia er på vej ud over afgrunden, og det smerter mig, at Knud medvirker til dette.--Ramloser (diskussion) 30. mar 2018, 21:27 (CEST)
Bruger:Ramloser. Rmir2 er ikke uden skyld i al balladen og hans manglende forståelse for hvad der man kan tillade sig at gøre på WP og hvordan man skriver en god tidssvarende artikel er et problem. Men det ændrer ikke på det faktum at Madglads attitude er et alvorligere problem end Rmir2s trækken i langdrag og forældede artikler. Jeg gider ærligt talt ikke følge med den sag mere. Jeg vil derfor gerne have mig frabedt en skyld for problemerne.
Nu skal vi også have in mente at på trods af al tidsrøveriet, som de forskellige problembrugere medvirker til, så bliver der oprettet nye artikler, de eksisterende bliver forbedret og Wikipedia er ikke ved at falde sammen om ørerne på os. Mvh KnudW (diskussion) 30. mar 2018, 21:57 (CEST)
Det er vel på grund af at ingen mere har styr på hvad der oppe eller under?  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 30. mar 2018, 21:31 (CEST)
Jeg har en konkurrence kørende, som jeg naturligvis afslutter. Derefter tager jeg stilling til, om jeg stopper som admin og bidragsyder. Der skal ske en del forbedringer, hvis jeg skal fortsætte.--Ramloser (diskussion) 30. mar 2018, 21:46 (CEST)
Ramloser: Det er ikke særlig opmuntrende at have en administrator løbende rundt der konstant truer med sin overvejelser til at stoppe. Må jeg bede dig at lade være med det?  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 30. mar 2018, 21:51 (CEST)
@Ramloser. Så hvis vi følger Madglads forslag om bl.a. at fjerne rettighederne for de fleste af administratorerne, så er vi igen på rette vej? Jeg synes du bør forklare nærmere hvad blokeringen af Madglad har at gøre med da-wikis vej ud over afgrunden. Jeg vil dog foreslå at du skriver på min diskside eller et andet sted, for jeg formoder det ikke kun handler om Madglad. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 30. mar 2018, 21:52 (CEST)
Jeg har ikke set nogle forslag fra Madglad. Jeg har udelukkende konstateret, at administratorerne beskytter Rmir2.--Ramloser (diskussion) 30. mar 2018, 21:56 (CEST)
Hvor fremgår det, at Madglads blokering hænger sammen med Rmir2? Dine udsagn virker ikke sammenhængende. - Savfisk (diskussion) 30. mar 2018, 22:00 (CEST)
Madglad og Rmir2 har nærmest dagligt indbyrdes skænderier. Derfor.Ramloser (diskussion) 30. mar 2018, 22:17 (CEST)
  • syv døgns blokering gør nok ingen forskel, udover mere ro den uge. Madglad gør ingen glæde ved at lave nye artikler eller forbedre eksisterende. Energi er målrettet diskussioner og andet støj, med de to andre uopdragne, Rodejong og Rmir2. Har man forsøgt med en synkron, længerevarende blokering at de nævnte, og se om miljøet her blev bedre? Det er kun tre personer som gør det hele, og alle har været blokeret flere og mange gange, uden held. --80.62.116.131 31. mar 2018, 03:55 (CEST)
Ingen personangreb tak!  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 31. mar 2018, 11:00 (CEST)
  • Tilbage igen på meget nedsat tid kan jeg melde klart ud at mit primære fokus er at ændre strukturelle problemer, der får seriøse skribenter til at forlade W, mens afskrivere og de gamle bureaukratorer, der ikke vil indse at det ikke længere er amatør-startop-tider som i 2000'erne, kan forvente konstruktiv kritik fra mig. I frivilligt arbejde bidrager enhver med hvad han/hun er bedst til, fx kritisk revision eller egen tekstskrivning. --Madglad (diskussion) 17. apr 2018, 20:58 (CEST)