Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Diskussion der er løbet af sporet

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Denne diskussion ser ud til at være løbet af sporet og Ramloser efterlyser, som jeg læser det, en neutral administrator til at læse diskussionen igennem. Da jeg er en del af diskussionen, er jeg af gode grunde ikke neutral. Jeg vil derfor anmode en anden administrator om at læse diskussionen igennem, og komme med sit besyv. mvh Tøndemageren (diskussion) 21. sep 2019, 09:33 (CEST)

Jeg har prøvet at læse den igennem flere gange, og det er svært at finde hoved og hale i, - jeg opfatter det hovedsagelig som udtryk for vrede der er blevet hængende fra tidligere konflikter. Vrede er vanskelig at håndtere på skrift, da det let bliver konfliktoptrappende når man ikke er i stue sammen og kan se hinanden i øjnene. Der er røget nogen finker af panden, men jeg tror ikke blokeringer er løsningen her. Jeg vil opfordre parterne til at tage en dyb indånding og så (måske efter en uges tid) prøver at formulere et bud på hvordan i kan komme på talefod igen. - Nico (diskussion) 21. sep 2019, 10:41 (CEST)
Jeg vil for god ordens skyld lige pointere, at oprettelsen af denne AOA ikke beroede på et ønske om blokering af nogen parter. Jeg ønskede mest af alt blot en uvildig respons, på baggrund af Ramlosers sidste kommentar. mvh Tøndemageren (diskussion) 21. sep 2019, 11:07 (CEST)

Jeg vil rigtig gerne vide hvor jeg har begået karaktermord på Ramloser og jeg vil rigtig gerne vide hvorfor det er i orden for ham at skrive

  • i det hele taget er det mig en gåde, hvad du egentlig vil bidrage med på dawiki
  • da du i mine øjne ikke er modtagelig for gode råd. Held og lykke fremover

er det fordi han er admin at det er okay at gå så meget over grænsen eller hvad? og Tøndemageren synes du godt nok jeg har begået karaktermord på dig? ---Zoizit (diskussion) 21. sep 2019, 11:53 (CEST)

Jeg er på linje med Nico. Det er en fnidder-diskussion, der vist desværre bliver mere og mere skinger. Nicos råd om at alle tager en dyb indånding og en pause fra diskussionen er særdeles fornuftig. - Pugilist (diskussion) 21. sep 2019, 13:04 (CEST)
Nico har fuldstændig ret. Stop - Det gælder Tøndemageren, Zoizit, Rmir2, Ramløser og dem jeg har glemt. Prøv at lade diskussion ligge et godt stykke tid, eller helt prøve at glemme den og komme videre. Det kan selvfølgelig kun lade sig gøre hvis alle følger dette råd. Det kan godt undre mig at brugere der har været med i mange år ikke kan følge dette simple råd. I situationen er det efter min mening det eneste effektive. - Savfisk (diskussion) 21. sep 2019, 13:10 (CEST)
Savfisk jeg spørger fordi jeg er blevet virkeligt såret over Ramloser bemærkninger omkring mig, jeg synes de er langt over grænsen, og føler mig svigtet af administratorerne ---Zoizit (diskussion) 21. sep 2019, 13:20 (CEST)
De sidste 2 år er tonen generelt blevet mere skinger på dawiki, og jeg tror egentlig vi alle kender årsagen. Ikke desto mindre er det sådan det er, og det betyder også at folks lunte generelt er blevet kortere - der skal både mindre til før man tager ting personligt, ligesom der går kortere tid før man begynder at gå efter manden i stedet for at gå efter bolden. Jeg mener det eneste man kan gøre er at overveje om man selv fortsat tror på og ønsker at forblive aktiv på dawiki, og i så fald må man nok forberede sig på fortsat at få nogle knubs ligesom man skal prøve ikke selv at være konfliktoptrappende. Ikke nogen nem øvelse, men jeg ved af personlig erfaring at det kan lykkes.--Honymand (diskussion) 21. sep 2019, 21:26 (CEST)
Honymand I know, og jeg har så ment også tilgivet Ramloser for hans udtalelser og som jeg har skrevet før er livet for kort til at bære nag ---Zoizit (diskussion) 21. sep 2019, 21:41 (CEST)
Det lader til at man har fulgt Nico's råd og diskussionen er faldet til ro igen. Jeg tillader mig derfor at lukke denne AOA, så der ikke kommer et indlæg som starter det hele forfra. - Savfisk (diskussion) 22. sep 2019, 16:21 (CEST)