Wikipedia:Flytteforslag/Irboska

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Skal artiklen om denne by ligge under det estiske navn, Irboska, eller det russiske navn, Izborsk? --Palnatoke (diskussion) 4. apr 2016, 12:15 (CEST)

Uddybende Diskussion:Izborsk omhandler også dette emne.
Symbol move vote.svg Flyt Flyt den til Izborsk, den ligger i Rusland, den er de facto russisk, det estiske navn og krav, og helst med status på hvor aktive esterne er med det krav bør nævnes. Hvis man skal honorere forskellige krav på andres territorier bliver det noget rod i længden. Synes man bør holde sig til hvad der er de facto tilstanden i et område der r fredeligt, et område med aktive stridigheder, bør beholde status indtil stridigheden er enten blevet løst eller i det mindste blevet "kold". Vrenak (diskussion) 4. apr 2016, 14:31 (CEST)
Symbol delete vote.svg Flyt ikke - Byens tilhørsforhold er omstridt. De jure er byen estisk, derfor bør anvendes det estiske navn. Rmir2 (diskussion) 8. jul 2016, 12:30 (CEST)
  • Symbol move vote.svg Flyt Byen er de facto ubestridt russisk, og der er ingen i det internationale samfund, der aktivt forsøger at ændre status quo. Desuden jf. PerVs gennemgang. --Madglad (diskussion) 26. dec 2016, 18:03 (CET)
  • Symbol move vote.svg Flyt - Der er 3 wikier der kalder byen for Irboska, resten kalder den Izborsk (med mindre variationer). Med venlig hilsen,  Rodejong  diskussion 26. dec 2016, 21:05 (CET)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar - Artiklen ligger allerede under Izborsk, det er der vist ingen grund til at rette på. mvh Per (PerV) (diskussion) 26. dec 2016, 21:15 (CET)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Det lader til, at artiklen blev flyttet 30. maj 2016 uden at der blev skrevet en konklusion her. Der er således ikke grund til mere debat.
- Sarrus (db) d. 26. dec 2016, 21:27 (CET)