Wikipedia:Sletningsforslag/Jeppe Duvå

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Jeppe Duvå er en dansk journalist. En IP-bruger har forsynet artiklen med {{tætpå}} og notabilitet. Han har haft flere lederposter i store danske dagblade, men ingen som topchef. Artiklen mangler kilder og wikificering. På trods af at være journalist, der må antages at skrive artikler, hvor man kan få lov at skrive sig selv på som forfatter, så er der kun ca. 5000 hits på google. Toxophilus (diskussion) 26. feb 2020, 11:35 (CET)

  •  Formalia @JeDuen: som artikelopretter har du måske en mening. Toxophilus (diskussion) 26. feb 2020, 11:35 (CET)
  • Slet - han har været tæt på toppen flere steder, men ikke tæt nok. Hvis der tilmed er tale om {{tætpå}}, så mener jeg bestemt ikke, at vi skal beholde den. Toxophilus (diskussion) 26. feb 2020, 11:35 (CET)
  • Slet - tror måske nok han er notabel, men artiklen lugter af selvpromovering.--Honymand (diskussion) 26. feb 2020, 18:22 (CET)
  • Slet - Artiklen gør ikke rede for, hvad der skulle gøre ham notabel. Den virker mere som et cv. Derudover er der ikke kildehenvisninger på mange af oplysningerne, hvilket bestyrker mistanken om {{tætpå}}. --DenBlaaElg (diskussion) 1. mar 2020, 22:13 (CET)
  •  Kommentar: Meget kendt journalist, men artiklen er elendig. /Madglad (diskussion) 2. mar 2020, 08:23 (CET)
  • Slet - det ligner meget en 'Hejmor' eller et cv. Flygtigt nævnes en 'række redaktørstillinger', der jo nok ikke er topstillinger. Man har da hørt om ham, men der er ikke rigtigt kød på artiklen, og jeg tvivler på at der kan komme det. --Jørgen (diskussion) 2. mar 2020, 08:40 (CET)
  •  Kommentar Jeg har fået følgende henvendelse fra manden selv på min diskussionsside:
Svar fra JeDuen/Jeppe Duvå til Toxophilus angående “notabilitet” af opslaget om mig, som du har spurgt til: Folk i ledende poster på danske medier vil ofte ikke have mange hits, da de typisk ikke primært skriver, men leder. Min "notabilitet" må andre afgøre, men jeg synes, at min status i faget og karriere som ledelsesmedlem på tre anerkendte, landsdækkende medier taler for sig selv - og jeg kan konstatere, at talrige af mine kolleger i branchen, der har markant mindre indflydelse eller har sat markant mindre faglige spor i branchen, har Wikipedia-artikler, der ikke bestrides. Hvis du i øvrigt kan pege på formuleringer, vurderinger eller oplysninger i opslaget, som efter din vurdering er partiske/bærer præg af manglende afstand til emnet, kan det jo redigeres eller slettes. Bedste hilsener, Jeppe Duvå - P.S.jeg beklager, at denne henvendelse til dig sikkert er anbragt et helt forkert sted i forhold til den relevante “diskussion”. Jeg er mildt sagt ikke rutineret Wikipedia-aktør. JeDuen (diskussion) 1. mar 2020, 21:41 (CET)
Det hører bedre til her, så deltagere i diskussionen kan se det. Toxophilus (diskussion) 2. mar 2020, 08:55 (CET)
  • Slet - Notabiliteten er i en gråzone, og tætpå-problemet trækker ikke i positiv retning. Økonom (diskussion) 3. mar 2020, 20:21 (CET)
Konklusion:
Der er ikke fuld enighed om, hvorvidt der er tilstrækkelig notabilitet. Men artikelopretteren er for tæt på emnet, hvilket afgør konklusionen. --|EPO| COM: 14. mar 2020, 11:04 (CET)