Wikipedia:Sletningsforslag/Johannes Pontoppidan Jespersen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Johannes Pontoppidan Jespersen er blevet oprettet af Martin Jespersen, og både Zoizit og Nico har genindsat notabilitetsskabelonen efter artikelopretteren fjernede den. Artiklen handler om en deltager ved MGP 2019, som ikke vandt, og ikke engang nåede finalen. Der er dog, af uforklarlige årsager, opslag på discogs. Lokalavisen har også omtalt ham her og her. Jeg kan ikke finde nogen omtale af at han skulle have opnået noget efter konkurrencen. Toxophilus (diskussion) 6. feb 2020, 15:32 (CET)

  • Slet Han er fuldstændigt ligegyldig i en encyklopædisk sammenhæng. Der er masser af børn som deltager i MGP, men det gør dem ikke interessante medmindre de vinder eller gør noget udover at deltage i denne konkurrence. Hvis han formår at skabe sig en egentlig karriere på et tidspunkt kan vi evt. gendanne. Toxophilus (diskussion) 6. feb 2020, 15:32 (CET)
  • Slet – Ikke encyklopædisk relevans. Artiklen må i øvrigt være oprettet af person som kender biograferede, da den indeholder en fødselsdato som ikke burde der uden kilde. Al anden medieomtale jeg har set, giver kun en alder hvilket er rimeligt for at beskytte personen. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 6. feb 2020, 16:26 (CET)
  • Slet Han er fuldstændigt ligegyldig i en encyklopædisk sammenhæng. Rmir2 (diskussion) 6. feb 2020, 17:15 (CET)
  •  Kommentar Citat: "Der er dog, af uforklarlige årsager, opslag på discogs". Forklaring: Discogs er et website, som forsøger at katalogisere alle indspillede udgivelser af musik. Omtalte person har udgivet musik og er dermed tilføjet til det brugerdrevne website Discogs. Hermed, forklarede årsager. 94.191.139.130 6. feb 2020, 21:16 (CET)
  • Slet - kan heller ikke se notabiliteten. --Økonom (diskussion) 7. feb 2020, 20:40 (CET)
Konklusion:
Fuld enighed om at slette. --|EPO| COM: 23. feb 2020, 10:32 (CET)