Wikipedia:Sletningsforslag/Kategori:Personer som identificerer sig selv som stofmisbrugere

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg syntes at Kategori:Personer som identificerer sig selv som stofmisbrugere er misvisende.

Min kommentar fra diskussionsiden:

Nu ved jeg tilfældigvis godt at Lindsey Lohan ikke har styr på så meget i sit privatliv, men det fremgår ikke af artiklen at hun har et afhængighedsproblen, så der virker det lidt spøjst.
Selve kategoriens navn antyder desuden at det er en selvvalgt tilstand, som de, med en vis omtanke, har valgt. Det er vel de færreste, der decideret vælger at blive stofmisbrugere og fortsætte som sådan?
Og jeg er ret sikker på at Snoop Dogg ikke mener at han har et misbrug. Hvad syntes folk? Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 9. okt 2017, 16:33 (CEST)

Kategorien virker lidt underlig. Hvorfor skal det være dem selv, der vedgår, at det har et problem? Hvorfor ikke fx en domsafgørelse? Jeg vil foreslå, at kategorien ændres til Kategori:Personer som er dømt som stofmisbrugere Rmir2 (diskussion) 9. okt 2017, 17:07 (CEST)
  • Slet - Kan ikke se meningen med den. Den kan, især for nulevende personer, være skadelig og uvenlig (og måske også ulovlig (?)). Der er risiko for at fastholde personer i en kategori, de måske har bevæget sig væk fra, og gerne vil glemme, og den kan være en udhængning af personer, som måske har udtalt sig om det i en svag situation/periode af deres liv. - Nico (diskussion) 9. okt 2017, 17:16 (CEST)
  • Slet - jeg er enig med Nico, kan slet ikke se meningen med den ---Zoizit (diskussion) 9. okt 2017, 17:23 (CEST)
  •  Flyt - til Kategori:Stofmisbrugere og lad kategorien omfatte folk, der der dømt for stofmisbrug eller er døde af stofmisbrug. Hvis vi overhovedet skal have kategorier for kriminelle personer, vil det være rimeligt med denne gruppe også. Hvadenten vi kan lide det eller ej, vil der (formentlig) tegne sig et tidskarakteristisk billede af det 20. og 21. århundrede. Rmir2 (diskussion) 9. okt 2017, 18:40 (CEST)
  • Slet - Besynderlig kategori, som jeg ikke helt kan se formålet med. Toxophilus (diskussion) 9. okt 2017, 18:43 (CEST)
  • Slet - Enig med de øvrige. Skal vi have en kategori i denne boldgade, er jeg på linje med Rmir2, men det er ekstra vigtigt - uanset om den nuværende overlever, eller vi får Rmir2's kategori - at der er solide kilder. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 9. okt 2017, 21:50 (CEST)
  • Slet En kategori der ikke umiddelbart kan afgrænses eller have en klar definition af hvem der skal inkluderes. Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 9. okt 2017, 22:06 (CEST)
  • Slet Problematisk kategori med uklare kriterier. Hvad med en person, der har identificeret sig som stofmisbrugere ? Og hvornår skal de have identificeret sig selv som stofmisbrugere ? Omfatter stoffer alkohol ? Har Snoop identificeret sig som misbruger og ikke bruger? Og er pot i det hele taget "stoffer" ? Hvad skal vi i det hele taget bruge kategorien til ? Jeg tror ikke, at det er tilfældigt, at der tilsyneladende kun er en anden wiki, der har en tilsvarende kategori. --Pugilist (diskussion) 9. okt 2017, 22:29 (CEST)
  •  Kommentar Kategorien er oprettet af Trade som måske har et andet syn på tingene. Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 9. okt 2017, 22:35 (CEST)
Konklusion:
Enighed om sletning. --Pugilist (diskussion) 16. okt 2017, 18:37 (CEST)