Wikipedia:Sletningsforslag/Lillebæltskolen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Lillebæltskolen har stået med notabilitetsskabelon siden 2017. Lad os tage diskussionen. Meget ligesom et lignende sletningsforslag, så er det en ganske kort artikel, der blot nævner antallet af klassetrin.

  • Symbol point of order.svg Formalia @Hebma: som artikelopretter har du måske noget at bidrage med. Toxophilus (diskussion) 12. jul 2019, 10:41 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Nærmest indholdsløs, og jeg mener ikke, at alle skoler per definition er notable. Navnlig ikke, hvis der ikke skrives andet end det er tilfældet her. Toxophilus (diskussion) 12. jul 2019, 10:41 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Vi har godt nok mange artikler om skoler, men det fordrer at der er en historie at fortælle, der hæver artiklen over et vejviseropslag; - det ser ikke ud til at være tilfældet her. - Nico (diskussion) 12. jul 2019, 10:53 (CEST)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Ligesom i det parallelle tilfælde med Kolind Centralskole mener jeg, atvi bør beholde - og udvide - artiklen. Jeg synes, at skoler, i hvert fald når de har nogle år på bagen, burde være automatisk notable. De er vigtige kulturbærende institutioner i det lokalområde, de ligger i, og har haft stor personlig betydning for de ofte tusinder af personer, der har haft deres skolegang der. Jeg har svært ved at se et problem i, at artiklen eksisterer, også selvom den er lovlig kort p.t. --Økonom (diskussion) 12. jul 2019, 13:18 (CEST)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Enig pr. Kolind Centralskole overnfor. --Honymand (diskussion) 12. jul 2019, 20:47 (CEST)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Er enig med de andre behold-er. --Morten1997 (diskussion) 16. jul 2019, 13:15 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Irrelevant. Opfylder ikke kriterierne. Hvem melder sig til at vedligeholde denne ligegyldige, sporadisk oprettede artikel? Informationer om skoler er jo forældet hvert år. --Madglad (diskussion) 24. jul 2019, 13:07 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Som påpeget af Madglad overholder artiklen ikke kriterierne. Intet i artiklen viser, at skolen er noget specielt. Det kan anføres i artiklen om Middelfart Kommune, at kommunen har 11 folkeskoler (og man kan nævne navnene på dem alle, hvis man har behov for det) og man kan tilføje, at der også er nogle friskoler i kommunen. Middelfart har så vidt jeg kan se 14 pizzeriaer, og disse 14 pizzeriaer kan være lige så interessante som folkeskolerne. Vi har dog eksplicit afgjort, at enkelte pizzeriaer ikke i sig selv er notable, og det er vanskeligt at se, hvad der gør folkeskoler mere interesante; i hvert fald så længe beskrivelsen bare er, at der er elever og lærere på skolen. Vi kan også skrive, hvad pizzeraierne sælger, men det er nu ikke så overraskende heller ... --Pugilist (diskussion) 26. jul 2019, 14:42 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Ikke konsensus for sletning.--Økonom (diskussion) 5. aug 2019, 08:54 (CEST)