Wikipedia:Sletningsforslag/Tobias Horvath

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Jeg syntes ikke at kilderne understøtter Tobias Horvaths notabilitet. Det lader til at være mindre arbejder? Mvh KnudW (diskussion) 14. apr 2020, 22:03 (CEST)

  • Slet - IMDB kan alle redigere. Der er kun én reference på DFI, og den angiver "kameraassisitent" på én mindre produktion. Herudover henvises til biograferees CV, der vist ikke er offentlig kendt, hvorfor der også er noet tætpå involveret. --Pugilist (diskussion) 14. apr 2020, 23:09 (CEST)
  •  Kommentar Jeg har kun fundet små bidrag til tv-serier og en større serie publiceret på internet. Lige lidt nok. De øvrige film, kan være kortfilm, som ikke bliver registret. --Steen Th (diskussion) 15. apr 2020, 00:01 (CEST)
  • Slet. Stubstub. Kun én sætning. /Madglad (diskussion) 15. apr 2020, 05:18 (CEST)
  •  Kommentar Jeg ved at det er kortfilm og længere novelle film som han har været filmfotograf på. (Da jeg har haft dialog med ham) Han vil tilføje filmene til hans IMDB så snart de bliver lagt op på IMDB og DFI. Jeg synes siden skal blive hvis disse rettelser bliver rettet til, flere egne filmfotografiske værker. Samt hans hjemmeside understreger nogle værker. Haarvat (diskussion) 15. apr 2020, 10:22 (CEST)
  •  Kommentar Bruger:Haarvat - Problemet er at det kun lader til at at være ham selv, der skriver om ham. Der skal bred omtale i neutrale medier og evt. priser, osv, for at kunne berettige en artikel. Mvh KnudW (diskussion) 15. apr 2020, 15:50 (CEST)
  •  Kommentar Jeg er enig i at omtalen i neutrale medier kunne være større. Men er jeg sikker på den nok bliver større med tiden. Jeg synes at hans referencer og Cv understøtter hans erhverv og værker som Filmfotograf. Jeg vil understrege jeg stadig synes siden skal forblive og ikke slettes, da den nok skal blive uddybet endnu mere løbende. En filmfotografs værker slutter jo aldrig, kommer flere og flere løbende. Så det er en lang vej. Hvornår er den vej lang nok til en artikel? Haarvat (diskussion) 15. apr 2020, 20:522 (CEST)
bruger:Haarvat — Notabilitet gives ikke på forskud. P.t. er du ikke encyklopædisk relevant. Skulle det ske, så er det en neutral bruger, uden tilknytning, der skal skrive artiklen, baseret på neutrale 3.parts kilder. Mvh KnudW (diskussion) 15. apr 2020, 21:20 (CEST)
  • Slet — der er brug for neutrale omtaler, inden en artikel kan komme på tale. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 15. apr 2020, 21:34 (CEST)
  • Slet - der er vist lang vej endnu, før han bliver notabel. Som andre skriver, så kræver det neutral og uvildig omtale. Steder, hvor alle kan redigere er ikke godt nok, hvis det er eneste kilde. Toxophilus (diskussion) 15. apr 2020, 21:57 (CEST)
  •  Kommentar Der er fire neutrale kilder på siden, (DFI, EKKO, DFF og Instruktør Jeppe Tanges egen hjemmeside) hvis i har et sted hvor der står minimums grænsen fra neutrale kilder. Vil jeg meget gerne have en henvisning dertil. Jeg synes der er nok neutrale kilder til at understrege autenticiteten af siden. Haarvat (diskussion) 16. apr 2020, 00:50
bruger:Haarvat — igen: det handler om at du ikke er relevant i Wikipediaamæssig sammenhæng. Du er ikke kendt nok. Så kan du komme nok så mange hjemmelavede kilder på, det hjælper ikke.
Det er for tidligt med en artikel. KnudW (diskussion) 16. apr 2020, 02:36 (CEST)
  •  Kommentar ::bruger:Knudw Er dette din egen personlige holdning, eller hvad er din rolle i forhold til det officielle Wikipedia som kan understøtte din påstand/vurdering af relevans samt om Tobias Horvath er kendt nok?

Ifølge Wikipedia står der: "En decideret sletning af en artikel kan komme på tale, hvis indholdet ikke er sagligt og/eller i overensstemmelse med den ovenstående politik. Omvendt skal en artikel ikke slettes, hvis den ellers overholder Wikipedias politikker og normer, men hvis blot fx artikelopretteren eller den biograferede, ikke ønsker artiklen på Wikipedia." (Jeg synes der er sagligt nok indhold i artiklen som begrunder professionen og Tobias's værker, samt kilder der bekræfter dette. Kortfilms branchen er mindst lige så stor som spillefilm - Hvis det er dette som stiller spørgsmål. Der står ikke nogen steder om at levende personer skal have en vis kendthed for at kunne få lavet en artikel. Personer skal blot have saglige kilder og disse synes jeg er fremstillet i artiklen. Også nogle som ikke er "Hjemmelavet" som du beskriver) Der står også: Forstyr ikke Wikipedia for at fremføre en pointe (Norm) "Lad være med at provokere andre med konsekvent usmidig brug af politikker og normer bare fordi du ikke lige kan få din vilje." (Jeg føler pt. dette er tilfældet i denne diskussion. Da diskussionen virker meget holdning baseret. På baggrund af at denne diskussion blev fra start oprettet som sletningsforslag frem for en forbedrings diskussion af siden. Jeg kan have min tænker ang. Agendaen for sletningen af siden.) Haarvat (diskussion) 16. apr 2020, 09:34

  • Slet - Artiklen er ikke verificerbar på nuværende tidspunkt. Der er kilder i den, men de står bare samlet et sted, og er for fire ud af seks vedkommende uden reel mulighed for at slå direkte op (der er link til to). Jeg er desuden ikke overbevist om, at Haarvat ikke er Horvath, og der derfor er tale om en vis portion selvpromovering. Når Bruger:Haarvat opnår større omtale i neutrale medier (som han påstår vil ske med tiden), så kan man tale om det igen. Men artikel er ikke verificerbar som det er lige nu, og hvis det er selvpromovering, bør den egentlig blot hurtigslettes. Tøndemageren 16. apr 2020, 09:55 (CEST)

[redigeringskonflikt

Konklusion:
Der er meget klar opbakning til at slette artiklen. --|EPO| COM: 22. apr 2020, 12:27 (CEST)