Wikipedia:Sletningsforslag/Troels Lund (tv-instruktør)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Troels Lund (tv-instruktør) har stået med notabilitetsskabelon siden 2017. Lad os tage diskussionen. Han har været instruktør på en række store og kendte tv-produktioner, men hvordan er notabilitetskriterierne for tv-instruktioner? Han har bl.a. lavet Eurovision i Ukraine, X Factor (Danmark) og Danmark har talent. Derudover kan det være lidt vanskeligt at finde noget på google, da han jo deler navn med en tidligere minister. Toxophilus (diskussion) 10. jul 2019, 10:28 (CEST)

  •  Formalia @Toneattack: som artikelopretter har har du måske noget at indvende?
  • Slet - Han passer sig vist bare sit arbejde. Toxophilus (diskussion) 10. jul 2019, 10:28 (CEST)
  • Slet - enig med Toxophilus --Zoizit (diskussion) 10. jul 2019, 12:47 (CEST)
Konklusion:
Enighed om at slette artiklen. mvh Tøndemageren (diskussion) 24. jul 2019, 10:38 (CEST)
  • Siden er genoprettet, nu med fyldestgørende biografi mv. som bør overholde alle krav om formatering og notabilitet. --Terrencetown (diskussion) 26. mar 2021, 20:57 (CET)
  • Jeg overså at der havde været en slettediskussion tidligere, da jeg fjernede notablitetskabelonen på den genoprettede artikel. Jeg mener at produktion af store tv-shows er i en kaliber der godt kan sammenlignes med filminstruktion ol. og dermed begrunde relevans. Desuden har X-faktor Grandprix mm stor almen interesse, begge dele begrunder et Behold. Desuden vil jeg gerne opfordre til at notabilitetsskabeloner begrundes. - Nico (diskussion) 17. apr 2021, 17:21 (CEST)