Wikipedia:Sletningsforslag/Tv-serieskabeloner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Her på det sidste har jeg været i gang med at konvertere en række forskellige oversigter over afsnit af tv-serier og tegnefilmserier til at bruge Skabelon:Afsnitsliste, så vi slipper for en masse individuelle løsninger. Undervejs er jeg imidlertid stødt på nogle alternative skabeloner, der aldrig er blevet gjort færdig eller kommet i brug:

--Dannebrog Spy (diskussion) 1. nov 2016, 16:52 (CET)

  • Slet - Det ser ud til, at du har tænkt det grundigt igennem, og så kan man da kun være tilhænger af en harmonisering. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 1. nov 2016, 17:14 (CET)
  • Hurtigslet - Jeg synes det rejser et spørgsmål: Er det nødvendigt med en slettediskussion i Wikipedia:Sletningsforslag i forbindelse med en omstrukturering af skabeloner, det skal vel diskuteres andetsteds? --Madglad (diskussion) 1. nov 2016, 17:53 (CET)
Tja, baggrunden er til dels denne diskussion fra juni 2016. Mere generelt er problemet, at vi har en række individuelle udformninger af oversigter af afsnit, alt efter hvem der nu lige har lavet dem. En håndfuld serier har fået hver deres sæt skabeloner, mens der i en række andre tilfælde er benyttet mere eller mindre hjemmestrikkede løsninger. Den slags gør det besværligt for udenforstående at have med at gøre. Ved at benytte den samme løsning kan alle imidlertid rette og opdatere dem uden at skulle bekymre sig om, hvordan den enkelte opretter havde tænkt sig udformningen i sin tid. Skabelon:Afsnitsliste udmærker sig så her ydermere ved at være godt dokumenteret og ved at findes tilsvarende på engelsk, hvilket letter oversættelser. --Dannebrog Spy (diskussion) 1. nov 2016, 21:39 (CET)
  • Slet Opretteren af den ene er indforstået med sletning, den anden er ikke blevet brugt. Det er nok smartest at man ikke bliver forvirret af mange ubrugte skabeloner og bare går direkte til {{Afsnitsliste}}, især den sidste kan skabe forvirring. Mvh. InsaneHacker 🖖 (✉️) 3. nov 2016, 12:43 (CET)
  • Slet Jeg synes det lyder fornuftigt. mvh Tøndemageren (diskussion) 4. nov 2016, 10:46 (CET)
Konklusion:
Enighed om sletning. --Pugilist (diskussion) 28. nov 2016, 09:51 (CET)