WrestleMania XIX

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgDer er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres. Hvis ikke der tilføjes kilder, vil artiklen muligvis blive slettet.
Question book-4.svg

WrestleMania XIX var den 19. udgave af pay-per-view-showet WrestleMania, og den første produceret af World Wrestling Entertainment. Det fandt sted 30. marts 2003 fra Safeco Field i Seattle, Washington, USA, hvor der var 54.097 tilskuere fra alle USAs 50 stater og adskillige lande verden rundt.

Showets main event var en VM-titelkamp mellem den regerende verdensmester Kurt Angle og Brock Lesnar om WWE Championship. Der var tidligere på programmet også en anden VM-titelkamp om WWE's World Heavyweight Championship mellem Triple H og Booker T. Derudover var der bl.a. også en kamp mellem The Rock og Steve Austin, samt en kamp mellem Hulk Hogan og Vince McMahon.

Den officille sponsor var Snickers, og den officielle temasang var Limp Bizkits Crack Addict, som bandet spilled live under showet. Limp Bizkit spillede også Rollin' (Air Raid Vehicle), mens The Undertaker gik op mod ringen.

Resultater[redigér | rediger kildetekst]